Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 181
- Like
- 36.876
- Πόντοι
- 32.548
Η σύζυγος του Mr μαλακα 2024Ποιο είναι αυτό το πατομουνο (με την καλή έννοια)![]()
Η σύζυγος του Mr μαλακα 2024Ποιο είναι αυτό το πατομουνο (με την καλή έννοια)![]()
Τιμουλες/προγράμματα (για τώρα που θα είναι απασχολημένος με τη στέψη και τα συναφή);Η σύζυγος του Mr μαλακα 2024
Το θέμα παραμένει, barock και retro μου έκαναν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ παράθεση.Τύπε, νου σου γιατί άλλος ο baroc και άλλος ο barock.
Τελευταία φορά που έγινε παρόμοιο λάθος παραλίγο να έχουμε θανατικά.
Νου σου
Γιατί μου θυμίζει μια που ήταν σε στούντιο Συγκρου;@The Saint* ετοιμη η Paris σε περιμένει![]()
Ναι, αμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....Το θέμα παραμένει, barock και retro μου έκαναν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ παράθεση.
Ρε μπας και συζητανε δυο κλωνάρια μεταξύ τους![]()
Τι να γαμησεις ρε
Το θέμα παραμένει, barock και retro μου έκαναν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ παράθεση.
Ρε μπας και συζητανε δυο κλωνάρια μεταξύ τους![]()
Ρε ο Πολυζώαρος είναι ο άρχοντας των κλώνων.Ναι, αμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....
Δεν βλέπεις τα μέλια που στάζουν μεταξύ τους??
Σαν και εσένα με του πολυζώη ένα πράμα
τώρα η κυρία ΑνναπουρναΓιατί μου θυμίζει μια που ήταν σε στούντιο Συγκρου;
Ωραίο μουνι. Αφού όλες πουτανες είναι αν πάρεις μια επαγγελματία ξέρεις τι παίρνειςτώρα η κυρία Ανναπουρνα
τον μπιρλα εννοείς με τα μανιφέστα της συμπερίληψης διαφορετικότητας κλπ που πόσταρε τις προάλλες;;;![]()
Επειδή δεν γνωρίζεις το παρελθόν του tsibookis πρόκειται περί μεγάλου γάτου..... τύφλα να έχει ο θου βουΝαι, αμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....
Δεν βλέπεις τα μέλια που στάζουν μεταξύ τους??
Σαν και εσένα με του πολυζώη ένα πράμα
άργησες τυπε. δε μομεντ ιζ γκον. τώρα έχει αναλάβει μπουμπουκης κλπ
Παιδιά μου, ένα λάθος έκανε και τον διόρθωσα για να μην σκοτωθούν πάλι οι άλλοι δυο.Επειδή δεν γνωρίζεις το παρελθόν του tsibookis πρόκειται περί μεγάλου γάτου..... τύφλα να έχει ο θου βου
Επειδή δεν γνωρίζεις το παρελθόν του tsibookis πρόκειται περί μεγάλου γάτου..... τύφλα να έχει ο θου βου
Νο σπικ ινγκλαντ.άργησες τυπε. δε μομεντ ιζ γκον. τώρα έχει αναλάβει μπουμπουκης κλπ![]()
Παιδιά μου, ένα λάθος έκανε και τον διόρθωσα για να μην σκοτωθούν πάλι οι άλλοι δυο.
Από εκεί και πέρα, σόρρυ, μη με ανακατεύεται στα ερωτικά σας.
Το καταλάβαμε όλοι πως αγαπιέστε.