Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.746
- Πόντοι
- 3.656
δεν με χωράει ποια το νήμα νομίζωΌχι παιδί μου,
Μρ Μαλάκας θα ξεκινάει και το τι θα προκύψει στην πορεία ή και στο τέλος του διαγωνισμού........
![Με ελαφρά :badair: :badair:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5badair.gif)
δεν με χωράει ποια το νήμα νομίζωΌχι παιδί μου,
Μρ Μαλάκας θα ξεκινάει και το τι θα προκύψει στην πορεία ή και στο τέλος του διαγωνισμού........
Που θα πας, θα μεγαλώσεις και του λόγου σουδεν με χωράει ποια το νήμα νομίζω![]()
Nαι και;Τύπε αυτή η ερώτηση έπεσε και στον εκατομμυριούχο της κωλομβιανής τηλεόρασης....στον τελικό...
Καλησπέρα φίλε μουελα παλικαρακι μου συνεχισε , εναν υπνακο ειχα ριξει και τωρα ειμαι εδω![]()
Nαι και;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα φίλε μου![]()
Άλλη στιγμή, τώρα καλά πάει, ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ, μόνο το πίντσερ λείπεικαλησπερα μπραδερ , ριξε το υλικο σου , μην κανει "κοιλια" το νημα![]()
Άλλη στιγμή, τώρα καλά πάει, ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ, μόνο το πίντσερ λείπει![]()
είμαι ακόμα στο άνθος της ηλικίαςΠου θα πας, θα μεγαλώσεις και του λόγου σου![]()
Είμαι στεναχωρημένος τώρα, ένα χρόνο αγώνας πήγε στράφι με τις μαλακιες της οργανωτικής επιτροπής.μην χαλας την ροη , ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣ![]()
Νου σου στους πειρασμούς γιατί βλέπεις τι γίνεται εδώ μέσαείμαι ακόμα στο άνθος της ηλικίας![]()
Είμαι στεναχωρημένος τώρα, ένα χρόνο αγώνας πήγε στράφι με τις μαλακιες της οργανωτικής επιτροπής.
οχι και στραφι ρε μαν. δεν είναι και λίγο να είσαι ο δεύτερος μεγαλύτερος μαλακας σε ένα σαη με τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα. και φαντάσου δεν σου κάναμε καν σοβαρό προμο.Είμαι στεναχωρημένος τώρα, ένα χρόνο αγώνας πήγε στράφι με τις μαλακιες της οργανωτικής επιτροπής.
ευτυχώς δεν έχω κάνει το εμβόλιοΝου σου στους πειρασμούς γιατί βλέπεις τι γίνεται εδώ μέσα![]()
Μου υποσχέθηκαν ότι θα το σηκώσω περπατώνταςελεγες καλα λογια εσυ όμως , πως και αλλαξες άποψη ;![]()
Αν το κανονίσετε θα στηρίξω, μπραδερινι.οχι και στραφι ρε μαν. δεν είναι και λίγο να είσαι ο δεύτερος μεγαλύτερος μαλακας σε ένα σαη με τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα. και φαντάσου δεν σου κάναμε καν σοβαρό προμο.του χρόνου θα αλλάξει αυτό
![]()
Φίλε μου αντευχομαι, με φάγανε τα κυκλώματα, γνώμη σου.Καλή Χρονιά σε όλους. Να δώσω και εγώ τα συγχαρητήρια μου σε όλους για τον διαγωνισμό και στον μεγάλο νικητή φυσικά , αν και για εμένα είστε όλοι νικητές, η συμμετοχή και μόνο σε αυτό τον διαγωνισμό είναι ένας φόρος τιμής .
Μου άρεσε που ειδα ενωτικό και οικογενειακό κλίμα μεταξύ των μελών . Επικράτησε ευγενής άμιλλα μεταξύ των συμμετεχόντων, ένα πολύ υψηλό επίπεδο και γενικότερα ενα ήρεμο και ευπρεπές κλιμα. Και του χρόνου παιδια. Να 'στε καλά.
Οσο για αυτούς που φτάσανε στην πηγη , αλλα νερό δεν ήπιανε, τους λέω να μην στεναχωριούνται. Του χρόνου θα τα πάτε καλύτερα παιδιά μου. . Βάλτε τα δυνατά σας απο σήμερα και ολας . Μη αφήσετε καμια μερα να παει χαμένη. Με την κατάλληλη προετοιμασία θα δείτε οτι σύντομα θα ανταμειφθούν οι κόποι σας. Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους.![]()
οχι και στραφι ρε μαν. δεν είναι και λίγο να είσαι ο δεύτερος μεγαλύτερος μαλακας σε ένα σαη με τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα. και φαντάσου δεν σου κάναμε καν σοβαρό προμο.του χρόνου θα αλλάξει αυτό
![]()