Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.707
Πόντοι
3.446
Λογικό να μην είναι ικανοποιημένη η Κλαούντια.
Με τα δικά της στάνταρτς.
Από 80+ ψήφους στα προκριματικά να χάσει τον τίτλο με ούτε 50 ψήφους ;
Δεν δικαιολογείται με τίποτε, τέτοιος μαλάκας.

Χτίζει από τώρα για του χρόνου.
Του χρόνου θα πάρει τον τίτλο που του αξίζει και τον περιμένουμε τόσα χρόνια τώρα.
Να μπορεί να στέκεται ισάξια δίπλα στους μεγάλους κλασικούς μαλάκες.
Τραμού, Πίξουλας, Άλεξ , Κλαούντια.

Εκεί είναι η θέση του.
Με τους μεγάλους αρχιμαλάκες.
Τιτάνας της μαλακίας.

Αν και αναδύεται στο μεταξύ και ο μπάρμπας, ένας άλλος αστέρας της μαλακίας.
Ο εσωτερικός ανταγωνισμός είναι μεγάλος.
Τεράστιοι μαλάκες όλοι .
Αναμένω ρολόγια, σιδερικα, φαλτσέτες, πινέλα τέλλυ τέλλυ τέλλυ....

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.019
Πόντοι
10.411
2SzY2Tv.gif

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.707
Πόντοι
3.446
Να πω επίσης πως από τους 4 μαλάκας ήτο ο kostakis3x9...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.901
Πόντοι
5.506
Τύπε αυτή η ερώτηση έπεσε και στον εκατομμυριούχο της κωλομβιανής τηλεόρασης....στον τελικό...
Nαι και;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ελα παλικαρακι μου συνεχισε , εναν υπνακο ειχα ριξει και τωρα ειμαι εδω :coffee:
Καλησπέρα φίλε μου :coffee:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.613
Πόντοι
3.556
Είμαι στεναχωρημένος τώρα, ένα χρόνο αγώνας πήγε στράφι με τις μαλακιες της οργανωτικής επιτροπής.
οχι και στραφι ρε μαν. δεν είναι και λίγο να είσαι ο δεύτερος μεγαλύτερος μαλακας σε ένα σαη με τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα. και φαντάσου δεν σου κάναμε καν σοβαρό προμο.:sad2::sad2::sad2: του χρόνου θα αλλάξει αυτό:coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.901
Πόντοι
5.506
ελεγες καλα λογια εσυ όμως , πως και αλλαξες άποψη ; :coffee:
Μου υποσχέθηκαν ότι θα το σηκώσω περπατώντας :confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οχι και στραφι ρε μαν. δεν είναι και λίγο να είσαι ο δεύτερος μεγαλύτερος μαλακας σε ένα σαη με τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα. και φαντάσου δεν σου κάναμε καν σοβαρό προμο.:sad2::sad2::sad2: του χρόνου θα αλλάξει αυτό:coffee:
Αν το κανονίσετε θα στηρίξω, μπραδερινι.

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
8.277
Πόντοι
3.446
Καλή Χρονιά σε όλους. Να δώσω και εγώ τα συγχαρητήρια μου σε όλους για τον διαγωνισμό και στον μεγάλο νικητή φυσικά , αν και για εμένα είστε όλοι νικητές, η συμμετοχή και μόνο σε αυτό τον διαγωνισμό είναι ένας φόρος τιμής .:D:
Μου άρεσε που ειδα ενωτικό και οικογενειακό κλίμα μεταξύ των μελών . Επικράτησε ευγενής άμιλλα μεταξύ των συμμετεχόντων, ένα πολύ υψηλό επίπεδο και γενικότερα ενα ήρεμο και ευπρεπές κλιμα. Και του χρόνου παιδια. Να 'στε καλά.
Οσο για αυτούς που φτάσανε στην πηγη , αλλα νερό δεν ήπιανε, τους λέω να μην στεναχωριούνται. Του χρόνου θα τα πάτε καλύτερα παιδιά μου. . Βάλτε τα δυνατά σας απο σήμερα και ολας . Μη αφήσετε καμια μερα να παει χαμένη. Με την κατάλληλη προετοιμασία θα δείτε οτι σύντομα θα ανταμειφθούν οι κόποι σας. Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους.:hi:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.901
Πόντοι
5.506
Καλή Χρονιά σε όλους. Να δώσω και εγώ τα συγχαρητήρια μου σε όλους για τον διαγωνισμό και στον μεγάλο νικητή φυσικά , αν και για εμένα είστε όλοι νικητές, η συμμετοχή και μόνο σε αυτό τον διαγωνισμό είναι ένας φόρος τιμής .:D:
Μου άρεσε που ειδα ενωτικό και οικογενειακό κλίμα μεταξύ των μελών . Επικράτησε ευγενής άμιλλα μεταξύ των συμμετεχόντων, ένα πολύ υψηλό επίπεδο και γενικότερα ενα ήρεμο και ευπρεπές κλιμα. Και του χρόνου παιδια. Να 'στε καλά.
Οσο για αυτούς που φτάσανε στην πηγη , αλλα νερό δεν ήπιανε, τους λέω να μην στεναχωριούνται. Του χρόνου θα τα πάτε καλύτερα παιδιά μου. . Βάλτε τα δυνατά σας απο σήμερα και ολας . Μη αφήσετε καμια μερα να παει χαμένη. Με την κατάλληλη προετοιμασία θα δείτε οτι σύντομα θα ανταμειφθούν οι κόποι σας. Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους.:hi:
Φίλε μου αντευχομαι, με φάγανε τα κυκλώματα, γνώμη σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom