Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.662
- Πόντοι
- 3.556
Και εγώ. Μπορούν να ανακουφίζουν τους ψηφοφόρους όταν θα πηγαίνουν στην κάλπηΓια εθελοντές μίλησα.
Και εγώ. Μπορούν να ανακουφίζουν τους ψηφοφόρους όταν θα πηγαίνουν στην κάλπηΓια εθελοντές μίλησα.
Κλάψε ξεκωλιαρη κλάψεΣάλτα γαμήσου ρε μαλάκα που σε φτήνουν όλοι και έκανες κόμμα με τον Αλβανό για να με ψηφίσετε παρκαδόρε ε παρκαδόρε.
Στημένη ψηφοφορία.
5 κωλόγριες, 1 Αλβανός και οι κλώνοι του με ψήφισαν.
Σάλτα ρε.
Δηλώνεις υποψηφιότητα; Να την κατοχυρώσω;Και εγώ. Μπορούν να ανακουφίζουν τους ψηφοφόρους όταν θα πηγαίνουν στην κάλπη
Σε αυτό το σημείο ο Ανναπουρνα αποθεώνει με συγκίνηση όσους τον στήριξαν.Σάλτα γαμήσου ρε μαλάκα που σε φτήνουν όλοι και έκανες κόμμα με τον Αλβανό για να με ψηφίσετε παρκαδόρε ε παρκαδόρε.
Στημένη ψηφοφορία.
5 κωλόγριες, 1 Αλβανός και οι κλώνοι του με ψήφισαν.
Σάλτα ρε.
Δεν μπορείς να τρομάξεις τον ΑνναπούρναΟ @Annapurna κλαίει τώρα, έχει γαμηθει να στέλνει σε Αντισθένη pm. Από την συγκίνηση είναι.
Είχε βρει και δικαιολογία τον Ρόκκο τον Σιφρεντι αν ενθυμούμαι ορθώς;Σύμφωνα με την πορνη τον Σταλόνε και τραβελακια αν γαμας είσαι άντρας. Μπορεί να σε γαργαλανε και τα παπαρια τους
Όταν θα κοιμάται ο Ανναπουρνα είναι καλύτερα.@Zebu
αν δεν μου στείλει την Paris για να με ευχαριστήσει
θα της πω της Paris να έρθει κρυφά μόνη της όταν κοιμάται ο ξεκωλιαρης
Ωχ ωχ ωχ, άρχισε να σβήνει και ποστ, να δεις που θα του το κόλλησε η λιονταριτσα η κομμώτριαμιλα μας λίγο για τον ανδρισμό του να τρως κωλοδαχτυλο η για το που έχει τρανσφορμερς
ΥΓ: Τροβαδούρε έχεις λοξυγγα τώρα φαντάζομαι. Το παθαίνει και ο Λάκης όταν καταπίνει τραβελοχυσια
O νικητής της καρδιάς μας είναι ο δεύτερος. Κλαούντια.
Εγώ δεν χρειάζεται καν να δηλώσω συμμετοχή, είμαι ήδη μέσα, έχω προκριθεί ως φιναλίστ του θεσμού@athinaios44 @Nubic @barock @alex71 @The Saint*
Και οποίο άλλος επιθυμεί, ας δηλώσει υποψηφιότητα για τον νέο διαγωνισμό που θα διοργανώσει ο Κύριος Νιπλης.
Πρώτος δηλώνω υποψηφιότητα για Μίστερ Μαλακας 2025.
Μόλις ξεκίνησε.Ο τροπαιούχος δε βλεπω να κανει δηλώσεις
Ρε μπινεξεκωλιαρη ανναπουρνιαρη
κοίτα το προεκλογικό αγώνα που έκανα για να σε βγάλω Mr. Μαλακα 2024
Ζεμπου εναςΕγώ δεν χρειάζεται καν να δηλώσω συμμετοχή, είμαι ήδη μέσα, έχω προκριθεί ως φιναλίστ του θεσμού
Αυτό μου το έστειλε ο νιπλης σε πιμι, γνώμη σουΔεν μπορείς να τρομάξεις τον Ανναπούρνα
Μιλάμε από σπίτι σε σπίτι πήγαινε και μοίραζε ψηφοδέλτια σημαδεμένα.Ρε μπινε
Μέσα ας τη ρίξουμε κ ένα ομαδικό μετά αν κ παλιά ήταν καλύτερη .Μόλις ξεκίνησε.
Προτείνω να πάμε έξω μαζί με Ελγκαν να το γιορτάσουμε. Θα φέρει κρυφά και την Πάρις ο Ελγκαναντορ...