Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.356
- Πόντοι
- 28.246
@Annapurna τρεχα να την μαζεψεις, θα στην ξεσκισει ρε.ξεκωλιαρη ακούς πίπα κωλο θα την πάω
@Annapurna τρεχα να την μαζεψεις, θα στην ξεσκισει ρε.ξεκωλιαρη ακούς πίπα κωλο θα την πάω
ετρωγες χαβιαρι στα κολχοζ εσυΚαι εγώ χοχλιούς τους ξέρω ....Αν κ δεν τρώμε αυτήν την αηδία που τρώνε οι Ιταλοί, Κρητικοί και γυφτοι
Χελωνοσουπες και σαλιγκάρια πάντως δεν τρώγαμε .....ετρωγες χαβιαρι στα κολχοζ εσυ
Έχω κανει focus όλη τη σκηνή@Annapurna τρεχα να την μαζεψεις, θα στην ξεσκισει ρε.
ρε μουνη εκλεκτον εδεσμα οι χοχλιοι,ΕΚΛΕΚΤΟΝΧελωνοσουπες και σαλιγκάρια πάντως δεν τρώγαμε .....
Ε ξέχασα...τρώτε και βραστό σκατζόχοιρο όπως στο Μενίδι ;;
Μη βρίζεις μανρε μουνη εκλεκτον εδεσμα οι χοχλιοι,ΕΚΛΕΚΤΟΝ
Γυμνοσαλιαγκες τρώτε;ρε μουνη εκλεκτον εδεσμα οι χοχλιοι,ΕΚΛΕΚΤΟΝ
Κ βρίζει κ τρώει σκουπιδοφαγιαΜη βρίζεις μαν
Γυμνοσαλιαγκες τρώτε;
Το άλλο ;;τη γίδα βραστή ;;την τρως;
Βάλτες στην σειρά με άξονα υπηρεσίες και τιμήολες οι πουτανες μαζεμενες βλεπω
πολυ σπανια σε κανα κρητικο μαγαζιΤο άλλο ;;τη γίδα βραστή ;;την τρως;
Πήρα κρόκο σαφράν από Κοζάνη και ζυμαρικά με τρούφα Γρεβενών ..να στείλω ;;;;;πολυ σπανια σε κανα κρητικο μαγαζι
Βρε πουτσογλυφτρα όλο υλικό ζητάς???
Θέλουμε "υλικό" απ την μανδαμ
στειλε μαζι με τα κρεατα τα ζαρζαβατικα και το εξτρα παρθενο λαδακιΠήρα κρόκο σαφράν από Κοζάνη και ζυμαρικά με τρούφα Γρεβενών ..να στείλω ;;;;;
Πήρα κρόκο σαφράν από Κοζάνη και ζυμαρικά με τρούφα Γρεβενών ..να στείλω ;;;;;
Οκ στείλε εσύ γίδα βραστή κ χοχλιούς πρώτα για να ταισω τα σκυλιά της γειτονιάςστειλε μαζι με τα κρεατα τα ζαρζαβατικα και το εξτρα παρθενο λαδακι
Αλητεία φίλε μου..... αναρχοκουμουνια.....Βωμολοχίες
Μαλακα μου ακούς τι λένε; Τρώνε χοχλιούς κ γίδα βραστή ;;ούτε στην εποχή του χαλκού δεν τρώγαμε τέτοιακαθε ποστ σου με φαγητο εδω μεσα τρωει αναφορα να ξερεις
Μαλακα μου ακούς τι λένε; Τρώνε χοχλιούς κ γίδα βραστή ;;ούτε στην εποχή του χαλκού δεν τρώγαμε τέτοια