Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 186K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.608
Πόντοι
12.756
Έχετε πολύ διάβασμα ακόμα. Αυτά είναι sosάκια. Η sosάρα, είναι ένα σχόλιο σε φωτογραφία τράβελου που έχει ανεβάσει ο Άμτζικ. :coffee:

@Zebu Ελα παλικαρι μου να βοηθησεις τον @barock να βρει ολα τα μηνυματα μου απο τα τραβελια , γιατι εχει χωσει τον παππου ναπουμε και αυτος λογο ηλικίας οτι θυμαται του λεει ..
Ελα βοηθα εσυ που κανεις καλη δουλεια ..

ΥΓ Αν ειναι να πω του παππου να στο πει να ψαξεις μηπως ο εγωισμος σου δεν σε αφηνει να δεχεσαι δουλειές απο άλλον :coffee:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.562
Πόντοι
1.406
Δε μπορώ να το πιστέψω φίλε μου καλέ-καλε μου φίλε, γκρεμίστηκε ένας μύθος
ρε τυπε μηπως ειναι παρεξηγησις? μηπως ηθελε να μαθει για το αμαξι της/του? τι εργαλειο οδηγεις που λενε?
Δεν ειναι σωστο να βιαζομαστε να βγαζουμε συμπερασματα και να σπιλωνουμε υποληψεις :confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.589
Πόντοι
3.556
ΠΥΡΦΟΡΕ ΣΑΛΙΑΡΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΚΙΑ @barock ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ έχω ανοίξει σκληρό δίσκο. θα περάσουμε όμορφα σήμερα :bigdick::bigdick::bigdick:

εδώ κλαουντιας λέρωσε βρακάκι μόλις του έκανε κοπλιμέντο η αυταρχική πορνοστάρ, δώστου καρδούλες και πυρφορισμα με ιστορικό ποστ με είπε γλυκούλι

ντροπη ρε μαν. ΡΕ ΜΑΝ ΝΤΡΟΠΗ :tooth::tooth::tooth:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.625
Πόντοι
5.506
παλι το γαμησαμε το εορταστικο κλιμα :confused: και δεν ειναι εδω και ο αθηναιος πουσιγουρα δουλευει να κανει πιο χαρουμενη,γιορτινη,αγαπησιαρικη την ατμοσφαιρα....
αραγε τον τυπο στο αλλο νημα τον φισταρε κανεις ?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.844
Πόντοι
5.506
Κάτι που προσπάθησε να σας θυμίσει ο κ. @Νίο, αλλά μάλλον θα διέφυγε της προσοχής σας. :coffee:
Ααααα, λέτε για κάτι άσχετα που γράφουν από καιρό διάφοροι μπουστηδες συναγωνιστές χωρίς την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ σχέση μου, αναφορά μου η΄ συμμετοχή μου σε τέτοιου είδους νήματα;;;

Εισθε γηραιοτερος και σοφότερος για να γνωρίζετε πως γράφουν διαφορά κάποιοι για να υποκρύψουν τα δικά τους άπλυτα ατοπήματα.

:confused::coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.608
Πόντοι
12.756
παλι το γαμησαμε το εορταστικο κλιμα :confused: και δεν ειναι εδω και ο αθηναιος πουσιγουρα δουλευει να κανει πιο χαρουμενη,γιορτινη,αγαπησιαρικη την ατμοσφαιρα....

εκει ειχε παει για δουλεια :coffee:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.562
Πόντοι
1.406
Λες να συνδεονται αυτα τα δυο?:confused::confused:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.890
Πόντοι
25.467
@Zebu Ελα παλικαρι μου να βοηθησεις τον @barock να βρει ολα τα μηνυματα μου απο τα τραβελια , γιατι εχει χωσει τον παππου ναπουμε και αυτος λογο ηλικίας οτι θυμαται του λεει ..
Ελα βοηθα εσυ που κανεις καλη δουλεια ..

ΥΓ Αν ειναι να πω του παππου να στο πει να ψαξεις μηπως ο εγωισμος σου δεν σε αφηνει να δεχεσαι δουλειές απο άλλον :coffee:

Έχω απαντήσει παλαιότερα επί του θέματος. :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.608
Πόντοι
12.756

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.844
Πόντοι
5.506
ρε τυπε μηπως ειναι παρεξηγησις? μηπως ηθελε να μαθει για το αμαξι της/του? τι εργαλειο οδηγεις που λενε?
Δεν ειναι σωστο να βιαζομαστε να βγαζουμε συμπερασματα και να σπιλωνουμε υποληψεις :confused:
Έχετε δίκιο, μπορεί να είναι όπως τα λέτε, πιθανώς πέρα από το εργαλείο=αμάξι να ενδιαφερόταν και για σκέτο γλύψιμο=γυάλισμα-κερωμα που είναι πολύ διαδεδομένο στις μέρες μας.

ts-Gabrielle - bourdela.com forum

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.589
Πόντοι
3.556
@barock ρε ξεφτίλα πυρφόρε φιλαράκι μου και με το «μου» λέρωσες βρακι ρε μαλακα; και με το μου . ΤΙ ΤΙΤΑΝΙΟΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ είσαι ρε μαν :tooth::tooth::tooth:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.589
Πόντοι
3.556
@barock πάντως παραδέχομαι ότι ήσουν πολύ μπροστά στο φλερτ με τις μποτανες πάνω στο πληκτρολόγιο. δυνατές ατάκες αφού επειδης ωνα σου κλπ. :tooth::tooth::tooth: μιλάμε για το ΚΑΜΑΚΙ τυπε

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.890
Πόντοι
25.467
Ααααα, λέτε για κάτι άσχετα που γράφουν από καιρό διάφοροι μπουστηδες συναγωνιστές χωρίς την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ σχέση μου, αναφορά μου η΄ συμμετοχή μου σε τέτοιου είδους νήματα;;;

Εισθε γηραιοτερος και σοφότερος για να γνωρίζετε πως γράφουν διαφορά κάποιοι για να υποκρύψουν τα δικά τους άπλυτα ατοπήματα.

:confused::coffee:

Τρολλάρισμα του Νίπλη ήταν, που το πήρε ένα προηγούμενο ντουετάκι (σαν το ντούετο Ρετάρει-Χελωνονιντζάκι καλή ώρα), και το ξεχείλωσε μέχρι εκεί που δεν έπαιρνε.

Όπως καλή ώρα γίνεται και τώρα με εμένα, από το ντουετάκι που ανέφερα. Με την διαφορά ότι τώρα ο κ. Νίπλης όχι μόνο δεν αντιδρά, αλλά αντιθέτως επικροτεί, γιατί τον συμφέρει. :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.608
Πόντοι
12.756
Τρολλάρισμα του Νίπλη ήταν, που το πήρε ένα προηγούμενο ντουετάκι (σαν το ντούετο Ρετάρει-Χελωνονιντζάκι καλή ώρα), και το ξεχείλωσε μέχρι εκεί που δεν έπαιρνε.

Όπως καλή ώρα γίνεται και τώρα με το ντουετάκι που ανέφερα. Με την διαφορά ότι τώρα ο κ. Νίπλης όχι μόνο δεν αντιδρά, αλλά αντιθέτως επικροτεί, γιατί τον συμφέρει. :coffee:

του το εγραψες πολυπλοκα , δεν νομιζω να το καταλάβει :coffee:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: barock

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom