barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.898
- Πόντοι
- 5.506
Έχεις δίκιο ΛευτέρηΘα χρειαστούν κάποιοι λίγοι μήνες αλλά θα διορθωθεί.
Έχεις δίκιο ΛευτέρηΘα χρειαστούν κάποιοι λίγοι μήνες αλλά θα διορθωθεί.
Αυτά συμβαίνουν, έδωσα έναν έντιμο αγώνα αλλά δεν τα κατάφερα, πιστεύω να πείσω του χρόνου περισσότερουςκλώνουςσυναγωνιστές και να έρθει το πολυπόθητο στην τροπαιοθήκη. Βέβαια να ευχαριστήσω το υπέροχο κοινό μου, την επιτροπή, την οικογένεια μου που με στηρίζει μπλα μπλα μπλα.....
ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ.
Κάποια μέλη που έχω σε μεγάλη εκτίμηση με απογοήτευσαν, δεν περίμενα τέτοια νέα και αποκαλύψεις.ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ;
ΜΙΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
Έλα ρε χαζοχαζε που θα μιλήσεις εσυ ειδικα για κλωνους -maximos555- poustikh kithara- κ.α. γέρο βρωμικη παραγκα του σαιτ και υποκινιτη των 6 σεντς το ποστ.Αυτά συμβαίνουν, έδωσα έναν έντιμο αγώνα αλλά δεν τα κατάφερα, πιστεύω να πείσω του χρόνου περισσότερουςκλώνουςσυναγωνιστές και να έρθει το πολυπόθητο στην τροπαιοθήκη.
Τι ; Πες το μου στο αφτί εδώ ..Αυτά συμβαίνουν, έδωσα έναν έντιμο αγώνα αλλά δεν τα κατάφερα, πιστεύω να πείσω του χρόνου περισσότερουςκλώνουςσυναγωνιστές και να έρθει το πολυπόθητο στην τροπαιοθήκη. Βέβαια να ευχαριστήσω το υπέροχο κοινό μου, την επιτροπή, την οικογένεια μου που με στηρίζει μπλα μπλα μπλα.....
ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ.
Έχεις δίκιο μέρα που είναι, διορθώνω, Ελευθέριε (γιορτινό)Παρεμπιπτόντως, μέρα που είναι μπας και να βάζατε τα γιορτινά σας και να κόβατε το Λευτέρη??
Παρεμπιπτόντως, μέρα που είναι μπας και να βάζατε τα γιορτινά σας και να κόβατε το Λευτέρη??
Και δίχως μια κριτική στο ενεργητικό τους- βλεπε: βλαροκ με τον κουραδοκοφτη αβαταρ.Δυστυχώς δεν είναι ο μόνος.
Υπάρχουν πολλά εμμονικά σκουπίδια μέσα στο φόρουμ.
όπως τότε που σε κέρναγε στραπ η κουμπάρα σου ο τεας ;;;, δεν περίμενα τέτοια νέα
καλή χρονιά λευτέρη με υγεία φίλεΠαρεμπιπτόντως, μέρα που είναι μπας και να βάζατε τα γιορτινά σας και να κόβατε το Λευτέρη??
Τι, δε σου πήγε καλά το ρεβεγιον και έχεις νευράκια???Ρε αντε και γαμησου ναπουμε
Καλημέρα φίλε μουΡε αντε και γαμησου ναπουμε
τυπε μην είσαι αγενής τέτοια μέρα που είναι. πες ένα χρόνια πολλά στον βαλαντη του σαη , στον λάτρη των σινεμάΈλα ρε χαζοχαζε που θα μιλήσεις εσυ ειδικα για κλωνους -maximos555- poustikh kithara- κ.α. γέρο βρωμικη παραγκα του σαιτ και υποκινιτη των 6 σεντς το ποστ.
Κάποια μέλη που έχω σε μεγάλη εκτίμηση με απογοήτευσαν, δεν περίμενα τέτοια νέα και αποκαλύψεις.
https://www.bourdela.com/forum/threads/helena-espano.175739/#post-4619210
Η οκογενεια του μπου
πως νιώθεις που για λίγες ψήφους έχασες το χρυσό μετάλλιο μαλακιας μαν; δεν είναι κρίμα για όλη σου τη προσπάθεια;Καλημέρα φίλε μουhelena-espano, χρονια πολλα και καλη χρονια!