Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.664
- Πόντοι
- 1.406
Eμαθε τελικα για το εργαλειο ο μυστης?Δε γνωρίζω, διάβαζα ιστορία του σάιτ, τα sos για τις εξετάσεις και έπεσα σ αυτό, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ.![]()
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Eμαθε τελικα για το εργαλειο ο μυστης?Δε γνωρίζω, διάβαζα ιστορία του σάιτ, τα sos για τις εξετάσεις και έπεσα σ αυτό, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ.![]()
Καλημέρα φίλε μου με ζητουν στα σινεμα, χρονια πολλα
Δε γνωρίζω, διάβαζα ιστορία του σάιτ, τα sos για τις εξετάσεις και έπεσα σ αυτό, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ.![]()
Δε μπορώ να το πιστέψω φίλε μου καλέ-καλε μου φίλε, γκρεμίστηκε ένας μύθοςΓενικα το 2025 θα ειναι συνγκλονιστικό για σένα .. κρατήσου καλα
γουστα ειναι αυτα τυπε , απο εργαλειο τι λεει ?
τυπε λες να κέρασε λουλούδια και ρομαντισμο τις μποτανες για το κατόρθωμα του ο δεύτερος μαλακας του σαηΓενικα το 2025 θα ειναι συνγκλονιστικό για σένα .. κρατήσου καλα
Δε μπορώ να το πιστέψω φίλε μου καλέ-καλε μου φίλε, γκρεμίστηκε ένας μύθος
ΑΥΤΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣτυπε αυτο που προσπαθεις να κανεις το εχουν κανει καμια 10αρια ακομά σαν και εσενα , και σιγουρα πιο εξυπνα απο εσενα![]()
πες μας για ολα τα ζωδιαΓενικα το 2025 θα ειναι συνγκλονιστικό για σένα .. κρατήσου καλα
Δε γνωρίζω, διάβαζα ιστορία του σάιτ, τα sos για τις εξετάσεις και έπεσα σ αυτό, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ.![]()
16/01 θα ξερω , εκλεισα να παω σε μεντιουμπες μας για ολα τα ζωδια![]()
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΕΝΤΑΞΕΙ;
Ποιο λέτε δικό μουΝταξ...
Και να θέλατε, υπάρχει δικό σας προηγούμενο.
Να τα γράφουμε αυτά.![]()
τυπε φαίνεται πως ο κλαουντια είχε φετίχ με σφουγγάρισμα από παλιά. δεν ήταν μόνο στον τεα που έλεγε ότι θα σφουγγαρίζει τα ζουμιά16/01 θα ξερω , εκλεισα να παω σε μεντιουμ![]()
Ποιο λέτε δικό μουατόπημαπροηγούμενο κύριε;![]()
Έχετε πολύ διάβασμα ακόμα. Αυτά είναι sosάκια. Η sosάρα, είναι ένα σχόλιο σε φωτογραφία τράβελου που έχει ανεβάσει ο Άμτζικ.![]()