Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 186K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.495
Πόντοι
2.606
GgGVyBJWkAAS_IQ.jpeg
ξεκινήσαμε, μάλλον...

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.589
Πόντοι
3.556
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΔΩ ΚΟΙΤΑ . κλαουντιας δυνατός και καλά λέει στη μποτανα ότι θα την δοκιμάσει και η άλλη του λέει «αφού επειδης είσαι παλιός» κλπ

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΥΤΑ. @barock λίγη αξιοπρέπεια ρε μαν σε πήρε χαμπάρι και η άλλη και σε δουλεύε ρε θέατρο :tooth::tooth::tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.608
Πόντοι
12.756
Εμένα μου έχει πάρει ο πεθερός στεγνωτήριο, σώθηκα τύπε, ΣΩΘΗΚΑ :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

φιλαρακο μου με όλο το θάρρος νομιζω το πηρε για τον ΜΠΑΤΟ σου και οχι για τα ρουχα

σορρυ κιολας :coffee:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.890
Πόντοι
25.467
του το εγραψες πολυπλοκα , δεν νομιζω να το καταλάβει :coffee:

Ας μείνουμε στο γεγονός πως εγώ τουλάχιστον φροντίζω για την αποκατάσταση κάποιων πραγμάτων, όταν ξεφεύγουν από την καζούρα και μετατρέπονται σε προσωπικές επιθέσεις, και ας το αφήσουμε εκεί, μέρα που είναι. :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.844
Πόντοι
5.506
φιλαρακο μου με όλο το θάρρος νομιζω το πηρε για τον ΜΠΑΤΟ σου και οχι για τα ρουχα

σορρυ κιολας :coffee:
Δηλαδή χρειάζεται και ο μπατος στέγνωμα μετά από τραβελοσυναντησεις, πείτε μας εσείς που γνωρίζετε να ξέρω να το στείλω πίσω, ΑΧΡΗΣΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ. :confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.589
Πόντοι
3.556
ελα @barock κλαουντια είσαι θησαυρός μαν. εκτός από το με είπε μου, με είπε γλυκό , έχουμε και με είπε μπαροκουλη και δώστου πυρφορισμα . τι σαλιάρης είσαι εσύ ρε μαν. ΡΕ ΜΑΝ ΤΙ ΣΑΛΙΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ :tooth::tooth::tooth:. πρεπει να είχες κάνει τέτοια παλάμη από τη μαλακια σαν τους ξυλοκόπους στα βουνά του καναδά να πούμε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.608
Πόντοι
12.756
Δηλαδή χρειάζεται και ο μπατος στέγνωμα μετά από τραβελοσυναντησεις, πείτε μας εσείς που γνωρίζετε να ξέρω να το στείλω πίσω, ΑΧΡΗΣΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ. :confused:

νομιζω οτι δεν ηθελε να σε προσβαλει ο πεθερος και αντι να σου παρει σκουπα υγρων με κανα κονταρι να βαλεις στον ΜΠΑΤΟ σου και παρεξηγηθεις, σου πηρε στεγνωτήριο

Ενταξει ο ανθρωπος ειχε ενα τακτ ναπουμε , προσπαθει να συμβιβαστει με αυτο που του ετυχε, μην ειμαστε αχαριστοι

• Αγάπη
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.844
Πόντοι
5.506
Ας μείνουμε στο ότι εγώ τουλάχιστον φροντίζω για την αποκατάσταση κάποιων πραγμάτων, όταν ξεφεύγουν από την καζούρα και μετατρέπονται σε προσωπικές επιθέσεις, και ας το αφήσουμε εκεί, μέρα που είναι. :coffee:
Γιατί το λέτε αυτό, δεν είναι προσωπικές επιθέσεις να ακούμε για μέλη που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ περί τσοντοσινεμα, τραβελαδικων, μελιτζανων, κατουρημάτων 3828781374193471 φορές την ώρα, ευφάνταστη καζουριτσα λέγεται.

Το ευφάνταστη καζουριτσα σε αυτάκια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.844
Πόντοι
5.506
νομιζω οτι δεν ηθελε να σε προσβαλει ο πεθερος και αντι να σου παρει σκουπα υγρων με κανα κονταρι να βαλεις στον ΜΠΑΤΟ σου και παρεξηγηθεις, σου πηρε στεγνωτήριο

Ενταξει ο ανθρωπος ειχε ενα τακτ ναπουμε , προσπαθει να συμβιβαστει με αυτο που του ετυχε, μην ειμαστε αχαριστοι
Άρα μας λέτε ότι ο μπατος σας όντως χρειάζεται στέγνωμα μετά από τραβελοσυναντησεις, μάλιστα.

Εμένα πάντως τα ρούχα μου είπαν να στεγνώνω. :confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.608
Πόντοι
12.756
Άρα μας λέτε ότι ο μπατος σας όντως χρειάζεται στέγνωμα μετά από τραβελοσυναντησεις, μάλιστα.

Εμένα πάντως τα ρούχα μου είπαν να στεγνώνω. :confused::confused:
ε τι περιμενες να σου πει ο ανθρωπος ;; Βαλε τον ΜΠΑΤΟ σου ;; ημαρτον δηλαδη

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.890
Πόντοι
25.467
Γιατί το λέτε αυτό, δεν είναι προσωπικές επιθέσεις να ακούμε για μέλη που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ περί τσοντοσινεμα, τραβελαδικων, μελιτζανων, κατουρημάτων 3828781374193471 φορές την ώρα, ευφάνταστη καζουριτσα λέγεται.

Το ευφάνταστη καζουριτσα σε αυτάκια.

Ρητορικό το ερώτημα σας να υποθέσω. :coffee:

Από ένα σημείο και πέρα, ναι.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.256
Πόντοι
28.246
φίλε καλημέρα , αν μπορεις να μας εξυπηρετησεις σε αυτα που σου ζητησαμε θα βοηθησεις αρκετα
Καλημέρα και σε σένα. Αντε, λόγω της ημέρας, και χρόνια πολλά.

Δεν θα στην κάνω την χάρη όμως. Οι χαρές τελειώσανε για εσένα.

Όταν θα γελάς με κάποιον και θα τον κράζεις για στραπονιασματα να είσαι έτοιμος να λούστεις Κάι τα ανάλογα. Τώρα αν δεν το αντέχεις, ξέρεις... πάτα το κουδούνι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.844
Πόντοι
5.506
Υπάγω για μεσημβρινή σύναξη μετά γεύματος, θα περιμένω με αγωνία τις εξελίξεις και να με ενημερώσετε επιτέλους πως όλα αυτά για τον ζεν πρεμιέ του σαη, τον επιτυχημένο πολυεπιχειρηματια, τον γαλαντόμο της σόου μπιζ είναι ψέματα, διαδώσεις ανταγωνιστών ή έστω μερικές στιγμές νεανικής τρέλας. Μη γκρεμίζονται τα όνειρα και τα ινδάλματα μας σε μια στιγμή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom