Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.495
- Πόντοι
- 2.606
ξεκινήσαμε, μάλλον...
ξεκινήσαμε, μάλλον...
Έχεις πουστρωνει?Μυστες καντε ένα διάλειμμα να απλώσω κάτι σεντόνια
Μπορείτε 'σείς να μου τα γράψετε πιο απλά, ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.του το εγραψες πολυπλοκα , δεν νομιζω να το καταλάβει
Εμένα μου έχει πάρει ο πεθερός στεγνωτήριο, σώθηκα τύπε, ΣΩΘΗΚΑ
Και τα δύο.Εννοείς "ίδιοι η κότα".
του το εγραψες πολυπλοκα , δεν νομιζω να το καταλάβει
Μπορείτε 'σείς να μου τα γράψετε πιο απλά, ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.
Δηλαδή χρειάζεται και ο μπατος στέγνωμα μετά από τραβελοσυναντησεις, πείτε μας εσείς που γνωρίζετε να ξέρω να το στείλω πίσω, ΑΧΡΗΣΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ.φιλαρακο μου με όλο το θάρρος νομιζω το πηρε για τον ΜΠΑΤΟ σου και οχι για τα ρουχα
σορρυ κιολας
Λες να συνδεονται αυτα τα δυο?
Δηλαδή χρειάζεται και ο μπατος στέγνωμα μετά από τραβελοσυναντησεις, πείτε μας εσείς που γνωρίζετε να ξέρω να το στείλω πίσω, ΑΧΡΗΣΤΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ.
Γιατί το λέτε αυτό, δεν είναι προσωπικές επιθέσεις να ακούμε για μέλη που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ περί τσοντοσινεμα, τραβελαδικων, μελιτζανων, κατουρημάτων 3828781374193471 φορές την ώρα, ευφάνταστη καζουριτσα λέγεται.Ας μείνουμε στο ότι εγώ τουλάχιστον φροντίζω για την αποκατάσταση κάποιων πραγμάτων, όταν ξεφεύγουν από την καζούρα και μετατρέπονται σε προσωπικές επιθέσεις, και ας το αφήσουμε εκεί, μέρα που είναι.
Και τα δύο.
Άρα μας λέτε ότι ο μπατος σας όντως χρειάζεται στέγνωμα μετά από τραβελοσυναντησεις, μάλιστα.νομιζω οτι δεν ηθελε να σε προσβαλει ο πεθερος και αντι να σου παρει σκουπα υγρων με κανα κονταρι να βαλεις στον ΜΠΑΤΟ σου και παρεξηγηθεις, σου πηρε στεγνωτήριο
Ενταξει ο ανθρωπος ειχε ενα τακτ ναπουμε , προσπαθει να συμβιβαστει με αυτο που του ετυχε, μην ειμαστε αχαριστοι
ε τι περιμενες να σου πει ο ανθρωπος ;; Βαλε τον ΜΠΑΤΟ σου ;; ημαρτον δηλαδηΆρα μας λέτε ότι ο μπατος σας όντως χρειάζεται στέγνωμα μετά από τραβελοσυναντησεις, μάλιστα.
Εμένα πάντως τα ρούχα μου είπαν να στεγνώνω.
Γιατί το λέτε αυτό, δεν είναι προσωπικές επιθέσεις να ακούμε για μέλη που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ περί τσοντοσινεμα, τραβελαδικων, μελιτζανων, κατουρημάτων 3828781374193471 φορές την ώρα, ευφάνταστη καζουριτσα λέγεται.
Το ευφάνταστη καζουριτσα σε αυτάκια.
Καλημέρα και σε σένα. Αντε, λόγω της ημέρας, και χρόνια πολλά.φίλε καλημέρα , αν μπορεις να μας εξυπηρετησεις σε αυτα που σου ζητησαμε θα βοηθησεις αρκετα
Μπαρντον?Έχεις πουστρωνει?