Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (11 μέλη και 12 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    107
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
417
Πόντοι
21
Ρε άντε και γαμήσου.
Θα το κάνω στις 2-2.30μμ περίπου, με ξανθιά κυρία, στον Πρίαμο Βουλιαγμένης, μην ανησυχείς αγαπητέ. :2funny:
Μετά θα επιστρέψω να συνεχίσω τον προεκλογικό αγώνα, για τον μαλάκα της καρδιάς μας.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΤΕ ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΟΦΑΙΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.308
Πόντοι
12.056
Δυνατός παίκτης ο πολυζωης.. του εχωσα ενα μονοκούκι μπας και τον βοηθήσω να πάρει το πολυπόθητο στέμα :headbaning1:
καλα εκανες αυτος θα παρει στεμα και εσυ θα παρεις ενα :alivedick:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.046
Πόντοι
6.536
που να ξεκινησει να γραφει και το αυτιστικο ο αθηναιος....:coffee:
spit.gif

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
417
Πόντοι
21
θα παει εχει ευαισθητη ψυχη
:2funny::2funny::2funny:Τάσαρε Λεβεντομαλάκα μου, εδώ είσαι? Ανησύχησα βρε ψυχή!
Ευτυχώς ζεις! Έλα, μαλάκα της καρδιάς μας, ρίξε μερικά μπινελίκια, τραμπούκισε, απείλησε και πες απίστευτα ψέμματα!
Δείξε ποιος είσαι!!! :rockon::rockon::rockon:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.617
Πόντοι
5.006
παραγουμε περισσοτερους μαλακες απο οσους μπορουμε να καταναλωσουμε...
ειστε ολοι νικητες στις καρδιες μας...απλα ενας θα παρει τον τιτλο...
:coffee::coffee::coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.308
Πόντοι
12.056
:2funny::2funny::2funny:Τάσαρε Λεβεντομαλάκα μου, εδώ είσαι? Ανησύχησα βρε ψυχή!
Ευτυχώς ζεις! Έλα, μαλάκα της καρδιάς μας, ρίξε μερικά μπινελίκια, τραμπούκισε, απείλησε και πες απίστευτα ψέμματα!
Δείξε ποιος είσαι!!! :rockon::rockon::rockon:
Καταγραφή1.PNG

Καταγραφή20 οντιν.JPG

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.219
Πόντοι
25.467
Εσενα παλι δεν σε πιστευει κανενας πουλχερια μου....ολοι ακομα και οι δικοι σου εχουν καταλαβει τι κοταρα εισαι.:tooth:

Τελικά έχετε πολύ μίσος μέσα σας, που το μετατρέπετε σε ανεξέλεγκτη οργή. Αυτό σε συνδυασμό με την κοπρολαλία που επιδεικνύετε και την μανιώδη ενασχόλησή σας με ομοφυλοφιλικές πρακτικές, ίσως να σημαίνει ότι έχετε απωθήσει έναν ή και περισσότερους παρά φύση βιασμούς σας κατά το παρελθόν. Επειδή όμως δεν είμαι φωτεινός παντογνώστης όπως εσείς και υπάρχει μια μικρή περίπτωση να σφάλω, γιατί δεν πάτε να σας δεί και κάνας συνάδελφός σας διαφορετικής ειδικότητας; Κάνας πρωκτολόγος άς πούμε. :tired:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.604
Πόντοι
6.256
ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΚΙΦ ΤΟΥ ΕΝΤΟΥΡΟ/ΙΑΚΩΒΟΥ κλπ με σενσουαλ χορό του λιλα; το θέλω για το νέο γουόκ στρατιώτη του σαη μπιρλα. και εκτος αυτού πιστεύω ότι ο κοσμάκης που διαβάζει ίσως έχει βαρεθεί το γκιφ με το χοντρό πούστη που χορεύει λάτιν. πρέπει να γίνεται μια ανανέωση στην επιχειρηματολογία κάποιες φορές :coffee:
Μονο για σενα τυπε γιατι εισαι μελος της κλικας μας!!!

xc.gif

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
55.072
Πόντοι
12.756
παραγουμε περισσοτερους μαλακες απο οσους μπορουμε να καταναλωσουμε...
ειστε ολοι νικητες στις καρδιες μας...απλα ενας θα παρει τον τιτλο...
:coffee::coffee::coffee:
Σωγαμπρους ευτυχως λιγους εκει εχεις το στεμμα:coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.604
Πόντοι
6.256
Τελικά έχετε πολύ μίσος μέσα σας, που το μετατρέπετε σε ανεξέλεγκτη οργή. Αυτό σε συνδυασμό με την κοπρολαλία που επιδεικνύετε και την μανιώδη ενασχόλησή σας με ομοφυλοφιλικές πρακτικές, ίσως να σημαίνει ότι έχετε απωθήσει έναν ή και περισσότερους παρά φύση βιασμούς σας κατά το παρελθόν. Επειδή όμως δεν είμαι φωτεινός παντογνώστης όπως εσείς και υπάρχει μια μικρή περίπτωση να σφάλω, γιατί δεν πάτε να σας δεί και κάνας συνάδελφός σας διαφορετικής ειδικότητας; Κάνας πρωκτολόγος άς πούμε. :tired:
Βασικα εσυ να πας σε κανενα νεκροθαφτη να σκαψει ενα λακο και να πεσεις μεσα.....ειναι κριμα να βασανιζεσαι.:confused:

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.617
Πόντοι
5.006
ναι εχει

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
417
Πόντοι
21

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.308
Πόντοι
12.056
:2funny::2funny::2funny::2funny:
Μπράβο Τάσαρεεεεεε:rockon::rockon::rockon::rockon:
Δείξε τι εστί ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ, τι εστί ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ !!!
Αυτός είναι ο Τάσαρος που αγαπήσαμε!
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

ΠΟΛΥΖΩΗΣ
Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Καταγραφή15 σεντ.JPG

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
417
Πόντοι
21
Τσατσουλίνο, Βάλε πράμα! :jerking::jerking::jerking:
Μετά το γαμήσι θέλω να έχω υλικό να σχολιάζω!!!!

ΥΓ. Ρε μπας και θέλεις να έρθεις στον Πρίαμο; Δύο βήματα απέχεις! Να με δεις ρε νταή (του κώλου) που τόσο με ψάχνεις!! :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.219
Πόντοι
25.467
tΒασικα εσυ να πας σε κανενα νεκροθαφτη να σκαψει ενα λακο και να πεσεις μεσα.....ειναι κριμα να βασανιζεσαι.:confused:

Αντελήφθην.

Βρίσκεστε σε απόλυτη άρνηση.

Από την άλλη όμως ο κ. @RETRO βρίσκεται σε καλό σημείο. Όλο και κάτι για βιασμό του υπονόησε στην κατάθεση ψυχής που προέβει σχετικά με την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα. Κακώς βέβαια που δεν το κατήγγειλε άμεσα. Η αστυνομική βία έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις. :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom