The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 40.180
- Πόντοι
- 25.467
Σε ευχαριστουμε Μπιχλα που εκανες το coming out σου....ταξιδι θα πας με τον γκομενο;
Ζηλεύετε που θα γλεντήσει άλλον κι όχι εσάς;
Σε ευχαριστουμε Μπιχλα που εκανες το coming out σου....ταξιδι θα πας με τον γκομενο;
συγκινητικό μανιφέστο τυπεθα σας αφησω γιατι εχω ετοιμασιες για ταξιδι...
κατι τελευταιο που επεσε χθες το ματι μου...τροφη για σκεψη που λενε και στο χωριο μου..εσεις οι πολυ αντρακλες του πληκτρολογιου το νου σας στα σαπουνια..
Ο West (1977) είχε δηλώσει: «όταν οι ομοφοβικοί βρεθούν σε κατάσταση που απειλεί να διεγείρει τις δικές τους ανεπιθύμητες ομοφυλοφιλικές σκέψεις, πανικοβάλλονται και ενεργούν υπερβολικά ή με θυμό». Ο Slaby (1994) υποστήριξε ότι το άγχος σχετικά με την ομοφυλοφιλία δεν υφίσταται κανονικά σε άτομα με ομόφυλο προσανατολισμό, αλλά έχει να κάνει με άτομα που φαινομενικά είναι ετεροφυλόφιλα και δυσκολεύονται να αποδεχτούν τα ομοφυλοφιλικά τους συναισθήματα ή δραστηριότητες. Βεβαίως, θα πρέπει να βρεθούν πιο αξιόπιστες κλίμακες για την μέτρηση της ομοφοβίας που να εμπεριέχουν γνωστικές, συναισθηματικές και συμπεριφορικές συνιστώσες. Κατά δεύτερον, δεν έχει μελετηθεί συστηματικά η υπόθεση αν η ομοφοβία αφορά αποκλειστικά τους άντρες ή αν επίσης αφορά και τις γυναίκες, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν οι ομοφοβικές γυναίκες παρουσιάζουν δείγματα σεξουαλικής διέγερσης σε ερωτικά λεσβιακά ερεθίσματα. Με τις απαντήσεις σε αυτά και σε παρόμοια θέματα, θα είμαστε σε θέση να έχουμε μια πιο σφαιρική κατανόηση της φύσης της ομοφοβίας.
Πολλές άλλες έρευνες έχουν δείξει ότι οι ομοφοβικές συμπεριφορές συνδέονται άμεσα με χαμηλή αυτοεκτίμηση, ανασφαλή κοινωνική ταυτότητα καθώς και με καταπιεσμένα ομοερωτικά συναισθήματα. Μόνο άτομα που είναι αμφιλεγόμενα ως προς τη δική τους ταυτότητα αντιλαμβάνονται την ομοφυλοφιλία ως απειλή και αντιδρούν με βία όταν έρχονται αντιμέτωποι με τη διαφορετικότητα η οποία τους προκαλεί μεγάλο ποσοστό άγχους (Simoni & Walters 2001).
Eπίσης άλλη μια χαρακτηριστική πρόσφατη έρευνα των πανεπιστημίων Rochester, Essex, England και California υπογραμμίζει το γεγονός ότι άτομα που αυτοπεριγράφονται ως ετεροφυλόφιλοι αλλά εμφανίζουν ομοφυλοφιλικές τάσεις βάσει των απαντήσεών τους σε ψυχολογικά τεστ, είναι πιθανό να αναπτύσσουν ομοφοβικές αντιδράσεις, καθώς οι ομοφυλοφιλικές συμπεριφορές τους θυμίζουν τα δικά τους καταπιεσμένα συναισθήματα. Στρέφουν δηλαδή την εσωτερική τους οργή στο περιβάλλον τους, στοχοποιόντας τρίτους και όχι τον εαυτό τους, ενεργοποιώντας έτσι έναν μηχανισμό άμυνας του εγώ τους.
Ξέρουμε όμως πως όποιος δείχνει έντονα το μίσος και την αποστροφή του, έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να το κάνει επειδή θέλει πείσει τους άλλους (και τον εαυτό του) για τα δικά του θέματα.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να κρύβει κάποιος την ομοφυλοφιλία του. Αν όμως θέλει απαραίτητα να το κάνει, τότε ας μην επιλέγει την οδό της έντασης, γιατί καρφώνεται. Ας συνεχίσει απλά τη ζωή του.
Πολυ σιγουρος εισαι οτι θα τον γλεντησει αυτος και οχι το αντιστροφο....σε εχει παρει;Ζηλεύετε που θα γλεντήσει άλλον κι όχι εσάς;
Εχουμε κανει κλικα να πεταει ο ενας στον αλλον γελακια οτι μαλακια και να γραφουμε τυπε....νταξ δεν ειναι σαν τη δικια σου που κανονιζετε ψηφοφοριες και υποψηφιους.
Πηγαινε για διαβασμα Γερομπισμπικη....Πάντα το έγραφα ότι είστε ερασιτέχνες.
Τιμή σας πάντως ότι το παραδεχόσαστε.
ρε τυπε μπουκιτσι ,μας εχεις κανει τα παπαρια τοσο ζεπελιν με τον πολυζωη ,που και ο μαλακας του αιωνα να ειναι ,απο αντιδραση και μονο στο σπασιμο παπαριων που μας εχεις υποβαλλει ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.......ασε που θεωρω οτι κανεις δεν μπορει να καταλαβει τι σοι μπιφ εχεις εσυ ,ΕΝΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΚΛΩΝΟΣ με καποιον κλωνο αλλου αυτιστικου πολυμαλακα ....στα αρχιδια μας .....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΙΣ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΧΟΡΔΕΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΗ!!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ :
Πολυ σιγουρος εισαι οτι θα τον γλεντησει αυτος και οχι το αντιστροφο....σε εχει παρει;
Εγω εκανα μια ερωτηση αν θα παει με τον γκομενο και εσυ απο κατω οχι μονο το επιβεβαιωσες οτι εχει γκομενο ο Μπιχλας αλλα και οτι τον γλενταει....για να ξερουμε και τι γραφουμε δηλαδη.Από που το συμπεραίνετε αυτό;
Εσείς δείξατε ενδιαφέρον και ρωτήσατε. Όχι εγώ.
Για να ξέρουμε και τι γράφουμε δηλαδή.
μάλλον είναι ευάλωτος ένεκα εορταστικής και χαρμόσυνης εποχής που διανύουμε παίχτη μου.Δεν βαριεσαι εμεις δεν κρινουμε τι βαζει στο κωλο του ο καθενας.....
Πηγαινε για διαβασμα Γερομπισμπικη....
Ναι αυτη η μπουστικη πλευρα του Μπιχλα με αιφνιδιασε μπορω να πω......μάλλον είναι ευάλωτος ένεκα εορταστικής και χαρμόσυνης εποχής που διανύουμε παίχτη μου.
στηρίζω καταθέσεις ευαίσθητων ψυχών, μπας και αφεθούν οι αμαρτίες.
Θελεις να πω στον Αθηναιο να σου πατησει κανα like γεροντοζουλιαρα μου;Πωωωω
Τώρα μου κάνατε το 7,5ποντο, 7ποντο. Πολύ δυνατό αστείο. Σίγουρα θα κλαίνε από τα γέλια Νιπλης & Retro.
νομίζω χρειάζεται τη στήριξή μας, τούτες τις άγιες μέρες αγάπης.Ναι αυτη η μπουστικη πλευρα του Μπιχλα με αιφνιδιασε μπορω να πω......
Εγω εκανα μια ερωτηση αν θα παει με τον γκομενο και εσυ απο κατω οχι μονο το επιβεβαιωσες οτι εχει γκομενο ο Μπιχλας αλλα και οτι τον γλενταει....για να ξερουμε και τι γραφουμε δηλαδη.
Τοση ωρα αυτη τη μαλακια σκεφτοσουν ρε Γερομπισμπικη;Εισαι πανεξυπνος τελικα....Γεγονός. Βασίστηκα στο "κληρονομικό μαντικό χάρισμα" που έχετε, και συνεπώς όλα τα σφάζετε και όλα τα μαχαιρώνετε και σκέφτηκα:
Για να το γράφει ο Μεγας Χελωνονιντζάκιας ΙΣΧΥΕΙ. Για αυτό κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Μπίρλα.
Θα τον στηριξει ο γκομενος που θα πανε ταξιδι....νομίζω χρειάζεται τη στήριξή μας, τούτες τις άγιες μέρες αγάπης.
Τοση ωρα αυτη τη μαλακια σκεφτοσουν ρε Γερομπισμπικη;Εισαι πανεξυπνος τελικα....
Εγω δεν γραφω τιποτα μονοι τους μαρτυρανε οι δικοι σου....εγω φταιω που εχεις μαζεψει ολα τα αρχιδια και τους πουστηδες στη κλικα σου;Προσπαθώ ο ανοϊκός να σας τραβήξω να γράψετε κάτι διαφορετικό αλλά από ότι βλέπω δεν γίνεται τίποτα.
'Ολο στους πούστηδες και στα αρχίδια είναι κολλημένο το μυαλό σας.
Εγω δεν γραφω τιποτα μονοι τους μαρτυρανε οι δικοι σου....εγω φταιω που εχεις μαζεψει ολα τα αρχιδια και τους πουστηδες στη κλικα σου;
αρχίζει και βαραίνει το κλίμα... σπασιμπα