You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mr. Μαλάκας 2024
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 119K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (7 μέλη και 12 επισκέπτες)
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.604
- Πόντοι
- 6.256
Τυπε εγω παλι δεν εψαξα να βρω ολοκληρο συγγραμμα απο το 1977 για τους πουστηδες...παντως 2 ειναι τα συμπερασματα οτι ο Μπιχλας ειναι κωλομπαρας και οτι εσυ τον εχεις φαει απο τον Μπιχλα γιαυτο και ξερεις οτι ειναι ενεργητικος.Φαίνεται ότι γουστάρετε τρελά, γιατί όποιος δεν τα γουστάρει, δεν ασχολείται.
Πολύ περισσότερο δε, δεν ξυπνάει και κοιμάται με αυτά, ούτε περιστρέφει συνεχώς εκεί τη συζήτηση.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.604
- Πόντοι
- 6.256
Ελα Γερομπισμπικη πατησε λαικ ο Αθηναιος σταματα τη μουνοκλαψα....Σταθείτε καλε...
Οσονούπω έρχεται το απορριμματοφόρο να αδειάσει...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.191
- Πόντοι
- 5.506
που να ξεκινησει να γραφει και το αυτιστικο ο αθηναιος....
tsigkoleletos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.258
- Πόντοι
- 1.206
Εστω να του δώσουμε το βραβείο του καλύτερου τυχαίου μαλάκα. Το βραβείο διαχρονικού μαλάκα ξέρουμε ποιος θα το πάρει. Θα γίνει σαν το avn awards.ρε τυπε μπουκιτσι ,μας εχεις κανει τα παπαρια τοσο ζεπελιν με τον πολυζωη ,που και ο μαλακας του αιωνα να ειναι ,απο αντιδραση και μονο στο σπασιμο παπαριων που μας εχεις υποβαλλει ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.......ασε που θεωρω οτι κανεις δεν μπορει να καταλαβει τι σοι μπιφ εχεις εσυ ,ΕΝΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΚΛΩΝΟΣ με καποιον κλωνο αλλου αυτιστικου πολυμαλακα ....στα αρχιδια μας .....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΙΣ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΧΟΡΔΕΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΗ!!!!
Με απλα λογια.....ΣΤΑΜΑΤΑ ρε μαλακα αυτιστικε καθυστερημενε να μας σπας τα ριπαπα με καποιον τυχαιο μαλακα.....
Θέλουμε βραβείο και την καλύτερη μαλακια της χρονιάς...
Και ένα για τον καλύτερο πρώτοεμφανιζομενο μαλάκα...
Να ληφθεί η πρόταση και να εξεταστεί από την άρχουσα επιτροπή
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 40.220
- Πόντοι
- 25.467
Τυπε εγω παλι δεν εψαξα να βρω ολοκληρο συγγραμα απο το 1977 για τους πουστηδες...παντως 2 ειναι τα συμπερασματα οτι ο Μπιχλας ειναι κωλομπαρας και οτι εσυ τον εχεις φαει απο τον Μπιχλα γιαυτο και ξερεις οτι ειναι ενεργητικος.
Ναι.
Λαλίστατος και πάλι όσον αφορά τις αλλαξοκωλιές που καθώς φαίνεται είναι και το μοναδικό σας ενδιαφέρον.
Σε αυτά όμως που σας πόσταρε ο @Zebu ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
-Ζμπουστη τι σε εχει κουρασει;
-Πιπες πιπες πιπες τερμα δεν θα το κανω!!!
Μαλακες ας τον πυροβολησει καποιος τον βρωμοπουστα....τι εμετος ειναι αυτο το πραγμα!!!Ρε αναρχιδε πατερα γιατι δεν εκανες το καθηκον σου να τον φυτεψεις και μετα να αυτοκτονησεις;
Τι εγινε ρε ναυαγιο της ζωης Ψυχοπαθη;Πως παει η ζωη;Παλι δεν μαζεψες λεφτα για σφαιρες για να αυτοκτονησεις;
Ξεροχυνω με υπογραφη τυπε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακομα και για την αυτοκτονια τυπε χρειαζεται να σου εχει απομεινει ενα ιχνος αξιοπρεπειας....τον κοβεις τον ντιντη να εχει κατι τετοιο;
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.604
- Πόντοι
- 6.256
Ναι να πω τι δηλαδη;Οτι σκουπιδιαζα καποιον;Ανηκουστο πραγματικα....Ναι.
Λαλίστατος και πάλι όσον αφορά τις αλλαξοκωλιές που καθώς φαίνεται είναι και το μοναδικό σας ενδιαφέρον.
Σε αυτά όμως που σας πόσταρε ο @Zebu ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
Νταξει θα μπορουσα να βριζω νεκρους βεβαια οπως ο Ζεμπου....υπαρχουν παντα χειροτερα.
(ΚΑΘΟΛΟΥ) Αγαπητά μέλη της Ψωλοβροντεφα, η ψηφοφορία έχει ταβανιάσει. Η συμμετοχή είναι μικρή. Προφανώς τα σκουπιδιάσματά σας ΔΕΝ ενδιαφέρουν τον μπουρδελολαό. Είστε μακριά απ τις αναγκες του.
Μόνον ο ανυπέρβλητος Τάσαρος φέρνει συμμετοχή, με την τραμπούκα του, τις απειλές του και τις ύβρεις του. Επειδή κρύβεται , ως σεμνός και ταπεινός μαλάκας που είναι, καλέστε τον επισημα, να συμμετασχει ενεργα στο νήμα.
@Πολυζώης, σε περιμένουν όλοι οι φίλοι της αγνής και ανεπιτήδευτης μαλακίας.
Μόνον ο ανυπέρβλητος Τάσαρος φέρνει συμμετοχή, με την τραμπούκα του, τις απειλές του και τις ύβρεις του. Επειδή κρύβεται , ως σεμνός και ταπεινός μαλάκας που είναι, καλέστε τον επισημα, να συμμετασχει ενεργα στο νήμα.
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.894
- Πόντοι
- 3.556
ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΚΙΦ ΤΟΥ ΕΝΤΟΥΡΟ/ΙΑΚΩΒΟΥ κλπ με σενσουαλ χορό του λιλα; το θέλω για το νέο γουόκ στρατιώτη του σαη μπιρλα. και εκτος αυτού πιστεύω ότι ο κοσμάκης που διαβάζει ίσως έχει βαρεθεί το γκιφ με το χοντρό πούστη που χορεύει λάτιν. πρέπει να γίνεται μια ανανέωση στην επιχειρηματολογία κάποιες φορές
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 132
- Like
- 52.232
- Πόντοι
- 27.261
πάω να φάω το αβγό μου και θα ξαναπεράσω πχιο μετά...Σταθείτε καλε...
Οσονούπω έρχεται το απορριμματοφόρο να αδειάσει...
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 40.220
- Πόντοι
- 25.467
Ναι να πω τι δηλαδη;Οτι σκουπιδιαζα καποιον;Ανηκουστο πραγματικα....
Νταξει θα μπορουσα να βριζω νεκρους βεβαια οπως ο Ζεμπου....υπαρχουν παντα χειροτερα.
Τελικά είστε τέρμα Θρασύδειλος.
"Σκουπιδιάσατε" τον Zebu, για την ανάρτηση που έγραφε στο Λάκη να γυρίσει τη φαλτσέτα και να κόψει το λαιμό του, ενώ έχετε γράψει τα ίδια και ίσως χειρότερα.
Αλλά ξέρω...
Εσείς δεν είστε σκατόψυχος όπως ο @Zebu για να υποδεικνύετε από μίσος στους άλλους να αυτοκτονήσουν.
Εσείς το κάνετε από χόμπυ σκουπιδιάσματος και καλοσύνη.
Τελικά πείτε μου... Πόση αυταπάτη τρέφετε;;;
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.894
- Πόντοι
- 3.556
παραδοσιακό αρσενικό αυγο τυπαρα παπαφιλιπς. σφαγμένο με τσουρι.πάω να φάω το αβγό μου και θα ξαναπεράσω πχιο μετά...
αν ήταν ο μπιρλας θα το είχε κόψει με αυγοκοφτη σε σχήμα λουλουδιού.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.604
- Πόντοι
- 6.256
Εχεις καταλαβει Γερομπισμπικη οτι αυτα που παραθετεις ειναι σχολιασμος απο ριαλιτι στη τηλεοραση;Για τοσο γελοιο σκουπιδι μιλαμε οτι εισαι.....Τελικά είστε τέρμα Θρασύδειλος.
Τον "σκουπιδιάσατε" για την ανάρτηση που έγραφε στο Λάκη να γυρίσει τη φαλτσέτα και να κόψει το λαιμό του, ενώ έχετε γράψει τα ίδια και ίσως χειρότερα.
Αλλά ξέρω...
Εσείς δεν είστε σκατόψυχος όπως ο @Zebu για να υποδεικνύετε από μίσος στους άλλους να αυτοκτονήσουν.
Εσείς το κάνετε από χόμπυ σκουπιδιάσματος και καλοσύνη.
Τελικά πείτε μου... Πόση αυταπάτη τρέφετε;;;
Και ναι ρε μαλακα εδω μεσα μπαινω για να τρολαρω και να σκουπιδιασω ναυαγια σαν και σενα τι να κανουμε τωρα....να γινουμε σαν και σενα που ολη σου η ζωη ειναι ενα σαι για πουτανες και νομιζεις οτι διαφορα ακαουντ που σε κωλογλυφουν ειναι φιλοι σου;
Α και εσυ δεν θα μιλας για θρασυδειλους....γιατι εισαι ο ορισμος του θρασυπουστα που κανει πουστιες και δολοπλοκιες μεσω pm και πριβε ομαδων.Εγω οτι γραφω τα γραφω φορα παρτιδα....
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.046
- Πόντοι
- 6.536
Ρε άντε και γαμήσου.(ΚΑΘΟΛΟΥ) Αγαπητά μέλη της Ψωλοβροντεφα, η ψηφοφορία έχει ταβανιάσει. Η συμμετοχή είναι μικρή. Προφανώς τα σκουπιδιάσματά σας ΔΕΝ ενδιαφέρουν τον μπουρδελολαό. Είστε μακριά απ τις αναγκες του.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 40.220
- Πόντοι
- 25.467
Εχεις καταλαβει Γερομπισμπικη οτι αυτα που παραθετεις ειναι σχολιασμος απο ριαλιτι στη τηλεοραση;Για τοσο γελοιο σκουπιδι μιλαμε οτι εισαι.....
Και ναι ρε μαλακα εδω μεσα μπαινω για να τρολαρω και να σκουπιδιασω ναυαγια σαν και σενα τι να κανουμε τωρα....να γινουμε σαν και σενα που ολη σου η ζωη ειναι ενα σαι για πουτανες και νομιζεις οτι διαφορα ακαουντ που σε κωλογλυφουν ειναι φιλοι σου;
Α και εσυ δεν θα μιλας για θρασυδειλους....γιατι εισαι ο ορισμος του θρασυπουστα που κανει πουστιες και δολοπλοκιες μεσω pm και πριβε ομαδων.Εγω οτι γραφω τα γραφω φορα παρτιδα....
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.604
- Πόντοι
- 6.256
Ετσι κοτουλα μου πεσε για υπνο.....
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 40.220
- Πόντοι
- 25.467
Εχεις καταλαβει Γερομπισμπικη οτι αυτα που παραθετεις ειναι σχολιασμος απο ριαλιτι στη τηλεοραση;Για τοσο γελοιο σκουπιδι μιλαμε οτι εισαι.....
Μη χτυπιέστε καλέ μου. Ο Νίπλης και ο Ρετρό σας πιστεύουν και μάλιστα κρέμονται από την γραφίδα σας.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.604
- Πόντοι
- 6.256
Εσενα παλι δεν σε πιστευει κανενας πουλχερια μου....ολοι ακομα και οι δικοι σου εχουν καταλαβει τι κοταρα εισαι.Μη χτυπιέστε καλέ μου. Ο Νίπλης και Ο Ρετρό σας πιστεύουν και μάλιστα κρέμονται από την γραφίδα σας.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 296
- Εμφανίσεις
- 11K