πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 77.312
- Πόντοι
- 12.056
Τι έγινε έπεσε μουγκαφον?Χάσαμε και τον celebre που μας μίλαγε για μπουλινγκ στον Αλεξ... τωρα που την πέφτουν όλα τα γερόντια στην Άννα δεν ενοχλείται.
Τι έγινε έπεσε μουγκαφον?Χάσαμε και τον celebre που μας μίλαγε για μπουλινγκ στον Αλεξ... τωρα που την πέφτουν όλα τα γερόντια στην Άννα δεν ενοχλείται.
.... δεν σε γαμάνε και σκούζεις .....
τυπε καλησπέρα, απλά προς ενημέρωση σου, μαζί με το μελος χελρεηζερ πουλάμε προστασία σε μοναχικά αδύναμα μέλη. αν ενδιαφέρεσαι να πάρεις προσφορά στείλε πμ. υπάρχει απλό οικονομικό πακέτο για 10 στοχευμένα ποστ σκουπιδιασματος προς τους εχθρούς σου. και υπάρχει και λουξ πακέτο με αόριστο αριθμό ποστ που περιλαμβάνει νον στοπ σκουπιδιασμα και χρεώνεται ανά ημέρα. καλη συνέχεια
Γεια σου ρε Τάσαρε.Τσιμπούκις γλύψε και τα αρχίδια του.... μόλις τελειώσεις θα σου βρω άλλον να γλύφεις...
Τσιμπούκις .θα έρθεις να πληρωθείς???Υγ .τον σκύλο θα τον έχω δεμένοΓεια σου ρε Τάσαρε.
Είσαι κάτι σαν τον Πολάκη, στο bourdela.com .
Ρίξε κανένα μπινελίκι ακόμα γιατί δεν βλέπω να περνάς στον τελικό.
Κοίτα κρεβατοκάμαρα που πήρε η αλβανίδα με το χιλιάρικο του ανναπουρνιαρηΒεβαια. Ή λεει ψεματα οτι την πληρωσε χιλιαρικο, (αν και μουναρα) αρα δικαιολογήμενα βγηκε Βαρονος Μινχαουζεν
Ή του επιασε τον κωλο και του πηρε τοσα, αρα δικαιολογήμενα να πρεπει να βγει και μιστερ μαλακας.
Προσεξες κατι; Εξαφανιστηκε ο Λακης, ηρθε ο αλλος μαλακας να μας σκισει τωρα.
Και Λακογαμημενοι και Αναπουρνογαμημενοι. Καλα θα παει κι αυτο. Ο ενας μαλακας μετα τον αλλον.
Διάβασε σελίδα 282Όλα αυτά για μια γκόμενα? Και άλλοι αγάπησαν (γαμησαν) αλλά δεν έκανα και ετσι....
Τσιμπούκις .θα έρθεις να πληρωθείς???Υγ .τον σκύλο θα τον έχω δεμένο
Εσύ πάντως θα πληρωθείς μην ανησυχείς δεν θα σε ρίξω. Θα σε βρω εγώ να μην τρέχεις
Τσατσούλη, πες μου σε ποια διεύθυνση έχεις τώρα το μαγαζί σου γιατί έχασα το λογαριασμό ρε, με τόσες εξώσεις.
ΥΓ. Μεταξύ μας, καλά κάνεις και δεν πληρώνεις ρε, που ζητάνε τόσα λεφτά οι καπιτάλες τα μουνόπανα.
τυπε ανναπουρνα, μου φαινεσαι ενας τιμιος συνοπαδος του μεγαλυτερου πολυαθλητικου συλλογου του κοσμου...Καλό, με έκανες και γέλασα !!!
Εσύ πάντως θα πληρωθείς μην ανησυχείς δεν θα σε ρίξω
Έχει καιρό να γίνει αναφορά σε ντυσιμο αλλά βοσκόπουλος και φιδε σκαρπίνι
Πες τους να δουν καμμιά επιλογή (ας βάλουν μουνόψειρες αντί μια Φυλής όπως εγώ), έτσι κι αλλιώς η επίσκεψη (εντελώς απλούστατο πρόγραμμα) πάει μαζί με βενζίνες, λίγη μάσα τουλάχιστον 100Ε, άρα και να ερχόμουν στη φίλη μας τη Φυλής πάλι χαμένος θα ήμουν (+120 βενζίνες διόδια)Τι έγινε έπεσε μουγκαφον?
Θα σου απαντήσω με την ιδιότητα του επιτρόπου,τυπε ανναπουρνα, μου φαινεσαι ενας τιμιος συνοπαδος του μεγαλυτερου πολυαθλητικου συλλογου του κοσμου...
για ποιο λογο εφέτο πας τρενο στην ψηφοφορια?
απαριθμησε μου μερικες απο τις φετινες σου μαλακιες...
Θα σου απαντήσω με την ιδιότητα του επιτρόπου,
έχουν γραφτεί σε διάφορα νήματα, που θα βάλω λίνκ
για να μη σε ζαλίζω με πολλά κράτα μόνο αυτό,
άνοιξε πόλεμο, πήγε να μπλέξει άλλους που δεν πήραν μυρωδιά
και μετά έκανε κωλοτούμπα.
Ελμουφαδόρ - ο αρχιψεύταρος του φόρουμ !!!
Το μέλος με τις ψεύτικες κριτικές. Το μέλος με τους 10 κλώνους. Bisha, Embape κλπ ... Το μέλος που ήταν κολλητός του Γεροκσούρα μέχρι που τσακώθηκαν και έριξε το φταίξιμο στον Γεροκσούρα για να την βγάλει αυτός καθαρός. Αρχικά του έσβησε όλες τις κριτικές ο Αντισθένης. Μετά δεν ξέρω για...www.bourdela.com
«Αλήθειες και τέρατα που ακούγονται και γράφονται στο μπου»
Για παμε να πούμε την άποψη μας από ιστορίες που ξέρουμε και έχουμε ακούσει για να προσέχουμε για να έχουμε γράφουμε για περιστατικά και ιστορίες που ξέρουμε από δω μέσα για πελάτες με κοπέλες με ψέμματα με κατά φαντασιαν γαμιαδες και νταβάδες για αγαπουληδες και δηθεν έρωτες για το πως κάποιοι...www.bourdela.com
παρε θεση τυπε...Τελικά την μαλακία την τραβάς και με τα δύο χέρια εσύ.
Πάρε και τον Αλβανό σου να σε βοηθάει με τις μαλακίες και τις ψεύτικες κριτικές που ανεβάζει.
Μερικοί είσαστε για το πούτσο τελείως.
Εσύ την ξεκίνησες την ιστορία, τον Ελγκα ούτε που τον ξέρω ούτε θα τον γνωρίσω.Τελικά την μαλακία την τραβάς και με τα δύο χέρια εσύ.
Πάρε και τον Αλβανό σου να σε βοηθάει με τις μαλακίες και τις ψεύτικες κριτικές που ανεβάζει.
Τους ζωολογικούς κήπους, τα βοθρατζίδικα ???Επειδή κάτι πήρε το μάτι μου για σύγκριση @alex71 με @Annapurna , και επειδή ως ανοϊκός γερομπισμπίκης και αμόρφωτος σκαφτιάς που είμαι απεχθάνομαι τις σπέκουλες, να πω ότι δεν θυμάμαι τον @alex71 να στέλνει κόσμο να γαμηθεί. Ούτε να επιτίθεται αδιακρίτως με σκαιό τρόπο σχεδόν στους πάντες.