Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.426
- Πόντοι
- 46.423
Νομίζω ότι στο περασμα των ετών, οι επιλογές γίνονται ολοένα και περισσότερες
Δε μιλάτε κυριλάτα2 αρχίδια
Άσε γιατί θα αρχίσει τίς ερωτήσεις "ποιανού είναι αυτός" και "νομίζω ότι κάποιοι κύριοι μαλώνουν" και τέτοιαΦέρε και τον Πανούλη να μαθαίνει
Α ΝΑ ΠΟΥ ΡΝΑ. ΟΕ ΟΕ ΟΕΌτι είχα να πω στα ανάρχιδα μέλη το είπα.
Σ Υ Ν Ε Χ Ι Σ Τ Ε μόνοι σας.
Στα παπάρια μου.
πες του να φερει τους χοχλιουςΆσε γιατί θα αρχίσει τίς ερωτήσεις "ποιανού είναι αυτός" και "νομίζω ότι κάποιοι κύριοι μαλώνουν" και τέτοια
καλησπερα παιδια
σκληρες καταστασεις,μισος απυθμενο,στοχοποιησεις,κατηγοριες πανταχοθεν,μαδοπουτσι,μαδομουνι,μαδοκωλιΕΤΣΙ
Τα Βαρβάτα προφίλ μπαίνουν ΜΕΤΑ τις 8 το απόγευμα
Πώς τα βλέπεις τα πράγματα εδώ μαν ?
Ρε από την ημέρα που τζασανε τον δικό σου έχεις αρχίσει και ρεταρειςΕΤΣΙ
Τα Βαρβάτα προφίλ μπαίνουν ΜΕΤΑ τις 8 το απόγευμα
Πώς τα βλέπεις τα πράγματα εδώ μαν ?
σκληρες καταστασεις,μισος απυθμενο,στοχοποιησεις,κατηγοριες πανταχοθεν,μαδοπουτσι,μαδομουνι,μαδοκωλι
Κάτι θα κάνουμε. Έχω στην ενορία μια στέγη γεροντισσών και περιμένουν κάθε Πρωτοχρονιά, τον Άγιο Βασίλη να τις πηδήξει. Πέρσι είχα τον Ατενέζο που τον ξόφλησα με μια μετάχειρη κρεμαγιέρα από Σάξο και μισό κιλό μελομακάρονα. Ψήνεσαι για φέτος;
Ωραία ατμόσφαιρασκληρες καταστασεις,μισος απυθμενο,στοχοποιησεις,κατηγοριες πανταχοθεν,μαδοπουτσι,μαδομουνι,μαδοκωλι
Και μια πλειάδα ναυαγίωνσκληρες καταστασεις,μισος απυθμενο,στοχοποιησεις,κατηγοριες πανταχοθεν,μαδοπουτσι,μαδομουνι,μαδοκωλι
το μπου ειναι γεματο αγαπη και συμπονοιαΩραία ατμόσφαιρα
Ταμενο σε έχουν οι βιζιτες ρε πεντάχρονο ?Άσε μωρή κοντοπίθαρη μαιμού που θα κάνεις και πνεύμα.
Έγραφες κριτική για την Κιάρα και ούτε ήξερες ποιά πήδαγες στο τέλος και μετά έτρεχες να σου σβήσουν τη κριτική.
Σάλτα και γαμήσου και συ.
Εξυπνάκια του γλυκού νερού.
Δεν μου είπες οτι ειχες ηδη κλεισει. Μην φαω την θεση του φιλου Ατενεζου.Αααα!
Ξέχασα να σου πώ. Άκυρο το ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς με τις γριές. Βρήκα αντικαταστάτη.
είμαι πάντα παρόν στο νήμα ακόμα και όταν απουσιάζω η δίκαιη αλλά αυστηρή κρίση μου είναι εδώ.Που είναι ο @Saul, τώρα έπρεπε να ήταν εδώ να παίρνει μαθήματα
τυπε καλησπέρα, απλά προς ενημέρωση σου, μαζί με το μελος χελρεηζερ πουλάμε προστασία σε μοναχικά αδύναμα μέλη. αν ενδιαφέρεσαι να πάρεις προσφορά στείλε πμ. υπάρχει απλό οικονομικό πακέτο για 10 στοχευμένα ποστ σκουπιδιασματος προς τους εχθρούς σου. και υπάρχει και λουξ πακέτο με αόριστο αριθμό ποστ που περιλαμβάνει νον στοπ σκουπιδιασμα και χρεώνεται ανά ημέρα. καλη συνέχειαΌτι είχα να πω στα ανάρχιδα μέλη το είπα.
Σ Υ Ν Ε Χ Ι Σ Τ Ε μόνοι σας.
Στα παπάρια μου.