tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.347
- Πόντοι
- 6.056
Λακαρος ο κλωνοκρατωρΜαλακες εκεί στη γιάφκα, ΧΩΣΤΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΦΑΠΑ κι από εμένα του ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥ που τον έχετε τρελάνει με τη μαλακια που έκανε, που τον έχω άχτι, καλό θα του κάνετε.
Ρε κουμπάρε γιατί σε έχουν αχτι;O ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ονειρεύεται σκουπιδιασμα, ποιος ξέρει ΠΟΣΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ έχει φάει στην ομαδική για ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙ
Κατσε καλα γιατι ο αγιος βρηκε ακρη και μου εδωσε την δυνστοτητα να κανω edit και να μαγειρεψω την βαθμολογία.
ποσα κιλα θα παρεις?Λακαρος ο κλωνοκρατωρ
πιστευω 2ποσα κιλα θα παρεις?
Θες μαστιφ Ναπολιτάνο ; Αύριο ξαναπάω πάνω κ θα κατεβάσω δύο τέτοια κοπρόσκυλαΛακαρος ο κλωνοκρατωρ
Δεν ξέρω ρε ξάδερφε, είναι πασίγνωστο πως εγώ δεν προκαλώ ούτε μπλέκω σε καυγάδες, ένας τίμιος φιλήσυχος αριστερός αγωνιστής είμαιΡε κουμπάρε γιατί σε έχουν αχτι;
Τι στο διάολο τους έκανες ;; Μάς μισούν εμάς τους αριστερούς τελικά
αμε και εναλλακτικα πρεσα καναριοΘες μαστιφ Ναπολιτάνο ; Αύριο ξαναπάω πάνω κ θα κατεβάσω δύο τέτοια κοπρόσκυλα
δωριζεις κουταβια?Θες μαστιφ Ναπολιτάνο ; Αύριο ξαναπάω πάνω κ θα κατεβάσω δύο τέτοια κοπρόσκυλα
Θα έρθουν τα 7 αδέλφια του aekaldo και του boboriko να με ψηφίσουν κι αυτοί ;Κατσε καλα γιατι ο αγιος βρηκε ακρη και μου εδωσε την δυνστοτητα να κανω edit και να μαγειρεψω την βαθμολογία.
Να χωρίσεις ....το μπου δεν είναι για γάμους ....Τζέιμς Μποντ και μέλη μπου κομ.δεμ ταυτίζονται με την έννοια γάμος και σχέσηαμε και εναλλακτικα πρεσα καναριο
υγ αν με διωξει κυρα ετοιμασε σπιτι εδω να παω να μεινω
Χωρίζουν μόνο οι κομμουνιστέςδωριζεις κουταβια?
ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ, ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΑΡΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΚΛΩΝΟΥΣΘα έρθουν τα 7 αδέλφια του aekaldo και του boboriko να με ψηφίσουν κι αυτοί ;
Εννοείται δεν είναι κλώνοι του Άγιου ....
ειμαι μνηστευμενος εχω δηλωσει πολλακιςΝα χωρίσεις ....το μπου δεν είναι για γάμους ....Τζέιμς Μποντ και μέλη μπου κομ.δεμ ταυτίζονται με την έννοια γάμος και σχέση
Δες τι έπαθε ο τελευταίος Τζέημς Μποντ αλλά και ο αλαικσανδρος μας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χωρίζουν μόνο οι κομμουνιστές
Εμείς οι αριστεροί κάνουμε μπίζνες σοβαρές
Γρήγορα στο κομμωτήριο μωρή κουραδα, πήρες αέρα και σταμάτησες να διαγράφεις και τα ποστ σου, ΑΔΕΡΦΑΡΑ.
Ο Άλεξ , μπήκε και με ψήφισε.Δες τι έπαθε ο τελευταίος Τζέημς Μποντ αλλά και ο αλαικσανδρος μας
Ρε μαλακές, γιατί δεν παίρνετε κατευθείαν ένα Καλασνικοφ, δε θέλει και τάισμα....αμε και εναλλακτικα πρεσα καναριο
υγ αν με διωξει κυρα ετοιμασε σπιτι εδω να παω να μεινω
Οχι Λακη. Εγω βαζω χερι Κανονικά.Θα έρθουν τα 7 αδέλφια του aekaldo και του boboriko να με ψηφίσουν κι αυτοί ;
Εννοείται δεν είναι κλώνοι του Άγιου ....
ειμαι νομοταγης πολιτηςΡε μαλακές, γιατί δεν παίρνετε κατευθείαν ένα Καλασνικοφ, δε θέλει και τάισμα....