sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 47.103
- Πόντοι
- 26.141
Εδώ είναι μωρέ.το φάντασμα του θα πλανάται πάνω μας μια ζωή ....Ο Άλεξ , μπήκε και με ψήφισε.
Εδώ είναι μωρέ.το φάντασμα του θα πλανάται πάνω μας μια ζωή ....Ο Άλεξ , μπήκε και με ψήφισε.
Στο κομμωτήριο μωρή ΚΑΡΙΟΛΑ. Είσαι τόσο ανύπαρκτη που ούτε εγώ δε σε ψήφισα, ΜΑΛΑΚΑ, προτίμησα να τη μπουμπουνηξω στον μπαρόκ, ΜΑΛΑΚΑ.Εσύ βλέπω να έχεις πάρει αέρα... νικητή! 49 ψήφοι είναι αυτοί. Και όλοι από νορμάλ μέλη, όχι από κλώνους, όπως είχες την ψευδαίσθηση. Τουλαχιστον ολοι οι αλλοι εχουν και καποιο ψηφο απο ακυρους. Εσενα ειναι καθαρη η πουτσα στον κωλο
Κοκοβικου δλδ η κυρά σου ;ειμαι μνηστευμενος εχω δηλωσει πολλακις
Χαρτοπολεμος παει καλα μπορει ψηλοτεραΣτο κομμωτήριο μωρή ΚΑΡΙΟΛΑ.
Καλα εκανες. Αυτογνωσια λεγεται αυτοΣτο κομμωτήριο μωρή ΚΑΡΙΟΛΑ. Είσαι τόσο ανύπαρκτη που ούτε εγώ δε σε ψήφισα, ΜΑΛΑΚΑ, προτίμησα να τη μπουμπουνηξω στον μπαρόκ, ΜΑΛΑΚΑ.
Δε βλέπω κανέναν, ΤΟ ΕΧΩ ΣΗΚΩΣΕΙ ΗΔΗ.Χαρτοπολεμος παει καλα μπορει ψηλοτερα
Οχι Λακη. Εγω βαζω χερι Κανονικά.
Νου σου, εισαι στο ελεος μου τωρα.
Αυτό τώρα ήταν ότι πιο έξυπνο μπορούσε να γράψει κάποιος της ράτσας σου;; Θα το αφήσεις να φαίνεται ή σκέφτεσαι να το σβήσεις πάλι;Καλα εκανες. Αυτογνωσια λεγεται αυτο
Την μια ο μπατζανακης μου ,,την άλλη ο κουμπάρος μου ...δεν θα αντέξω άλλοΔε βλέπω κανέναν, ΤΟ ΕΧΩ ΣΗΚΩΣΕΙ ΗΔΗ.
Θα πάμε μπαράκια να πιούμε να ξεχάσουμεΤην μια ο μπατζανακης μου ,,την άλλη ο κουμπάρος μου ...δεν θα αντέξω άλλο
στειλε ρε ΑΘΕΕ λαδια,ζαρζαβατικα,αρνακια γαλακτος,λουκανικα μοσχαρισια,πρεσα καναριο,αμαξιΤην μια ο μπατζανακης μου ,,την άλλη ο κουμπάρος μου ...δεν θα αντέξω άλλο
Ας βάλει πρώτα τις επιδοτήσεις ο Κούλης κ μετά στα φέρνω όλα αυτά κ σε πάω κ Άννα Βίσσηστειλε ρε ΑΘΕΕ λαδια,ζαρζαβατικα,αρνακια γαλακτος,λουκανικα μοσχαρισια,πρεσα καναριο,αμαξι
Υπό έναν όρο όμωςΘα πάμε μπαράκια να πιούμε να ξεχάσουμε
στειλε ρε ΑΘΕΕ λαδια,ζαρζαβατικα,αρνακια γαλακτος,λουκανικα μοσχαρισια,πρεσα καναριο,αμαξι, σκάφος, μεζονέτα, εξοχικό και ένα ριφιφί επταψηφιο
Λογικα η γραμματοσειρα σε προδωσε μαν,με times new roman δεν εγραφες και με τα 2?Τi να πω ρε παπαφιλιπς
Μια φορά έκανα κλώνο και αμέσως με κατάλαβε ο Αντισθένης κ με μπαναρε ...είναι γάτα αυτός σε αυτά !!!
Τον είχα ονομάσει τον κλώνο μου ...
Sex volcano 2
Όχι ρε, δε θα γαμησουμε, να τα πιούμε θα πάμεΥπό έναν όρο όμως
Ετσι τυπε παρτο στην πλακα. Δεν θελουμε να στεναχωριθεις που για εναν χρονο θα σε συνοδευει ο τιτλος του αρχη-Μαλακα του site. δεν θελουμε να σε χασουμε, σε θελουμε εδω να μας διασκεδαζεις. Μετα τον Ακροατη που χαθηκε, εσυ εισαι ο μαλακας της καρδια μας.Δε βλέπω κανέναν, ΤΟ ΕΧΩ ΣΗΚΩΣΕΙ ΗΔΗ.
Υπάρχει καχύποπτος κόσμος που τα ψειρίζει πολύ και δεν ξεφεύγει τίποτε.Λογικα η γραμματοσειρα σε προδωσε μαν,με times new roman δεν εγραφες και με τα 2?
Ο μουνης ότι κ να βάλεις αν σε έχει βάλει στο μάτι βλ.βιταμ σε μπαναρει...Λογικα η γραμματοσειρα σε προδωσε μαν,με times new roman δεν εγραφες και με τα 2?
έχεις μαριονέτες εδώ μέσα; ποιους εννοεί ο δε σεηντ ξέρεις; αν δεν έχεις εβγα μπροστά και πες το , και όλα θα πάνε καλά μεταξύ μας ..σορρυ για την διακοπη , μπηκα να δω αν συνεχιζεται το γαϊτανάκι αγαπης στο νημα.
Απ οτι ειδα όλα πάνε περιφημα
Την καλησπέρα μου