sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 47.092
- Πόντοι
- 26.141
Λάκη Άλεξ εσύ χελ ρετρό άγιο στο τραπέζι μαζίΌχι ρε, δε θα γαμησουμε, να τα πιούμε θα πάμε
Λάκη Άλεξ εσύ χελ ρετρό άγιο στο τραπέζι μαζίΌχι ρε, δε θα γαμησουμε, να τα πιούμε θα πάμε
Σε λιγο θα αρχισω να αναρωτιεμαι αν υπαρχουν οντως κλωνοιΥπάρχει καχύποπτος κόσμος που τα ψειρίζει πολύ και δεν ξεφεύγει τίποτε.
Μερικές φορές κατηγορούν και αθώους για κλώνους.
Ακραίο παράδειγμα ;
Πολλοί τόλμησαν να πουν ότι ο Cretan336 είναι ο Lefteris38.
Αν είναι δυνατόν δηλαδή αφού.
Σκάσε μπουστη.Ετσι τυπε παρτο στην πλακα. Δεν θελουμε να στεναχωριθεις που για εναν χρονο θα σε συνοδευει ο τιτλος του αρχη-Μαλακα του site. δεν θελουμε να σε χασουμε, σε θελουμε εδω να μας διασκεδαζεις. Μετα τον Ακροατη που χαθηκε, εσυ εισαι ο μαλακας της καρδια μας.
Κωλομπαρας ειμαι ρε μαλακα.Σκάσε μπουστη.
Θα φέρεις και ατενεζο με τη σκυλα, ένα ντογκο, ένα πρέσα και ένα μαλινουα που έχω εγώ εύκαιρο και γίναμε.Λάκη Άλεξ εσύ χελ ρετρό άγιο στο τραπέζι μαζί
Σκάσε μπούστη κωλομπαρα τότε.Κωλομπαρας ειμαι ρε μαλακα.
@Athinaios15 @athinaios3 @athinaios44 ντογκο έχεις ή κάνε κόρσο;;Θα φέρεις και ατενεζο με τη σκυλα, ένα ντογκο, ένα πρέσα και ένα μαλινουα που έχω εγώ εύκαιρο και γίναμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σκάσε μπούστη κωλομπαρα τότε.
Για λεγε, που θα γιορτασεις τη νικη σου οταν σηκωσεις την "κουπα" ? Θα κατευεις Συγγρου ή θα βγεις Καβαλας. Αν ειναι να περασω.....Θα φέρεις και ατενεζο με τη σκυλα, ένα ντογκο, ένα πρέσα και ένα μαλινουα που έχω εγώ εύκαιρο και γίναμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σκάσε μπούστη κωλομπαρα τότε.
O MONOΣ υπερανω πασης υποψιας.Ενα προφιλ εκανε κι ακομα απορουμε για το πως τα καταφερε
ΧοντρόO MONOΣ υπερανω πασης υποψιας.Ενα προφιλ εκανε κι ακομα απορουμε για το πως τα καταφερε
Τύπε, δε σε γαμαω, τα έχουμε ξεκαθαρίσει αυτά, πήγαινε παραπέρα τώρα.Για λεγε, που θα γιορτασεις τη νικη σου οταν σηκωσεις την "κουπα" ? Θα κατευεις Συγγρου ή θα βγεις Καβαλας. Αν ειναι να περασω.....
Δεν τον εχουμε προμοταρει καλά τον πούστη το τμήμα μάρκετινγκ θέλει απόλυσηΧαρτοπολεμος παει καλα μπορει ψηλοτερα
Έχεις λυσσάξει με κάποια κλαουντια κλωναρχη, μήπως είναι αυτή που ονειρεύεσαι να ταξιδεύεις 487 χλμ πήγαινε, αλλά τόσα έλα, ΜΗΠΩΣ και τη γαμησεις, αυτή που ατύχησε και πριν 37 χρόνια ΗΤΑΝ μουναρα;;Τυπάρα, είναι ακριβή η Κλαούντια.
Πρέπει να την κεράσεις χρυσή σαμπάνια
για να της γρασάρεις τη ροδέλα.
Μην βριζεις τους ψηφοφορους σου που σε τιμουν.ενισταμαι που απεσυρε την ψηφο του ο τελης...
- Rokko28
- LION-974
- pezoporos
- SailorGr
- Odin_
- ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
- πολυζωης
- Hellraiser4Ever
- cretan336
- RETRO
- poutsesmple1447
- dimigoall
- Panos 1978
- Magi
- Patsoulis1971
και οι και καλα "αντιρουφιανοι" ρετρο, κρεταν, χελρεηζερ, νασος αθανασιαδης και λιονταρι που "τυχαια" με ψηφισαν μωρε τους επνιξε το δικιο τους!
εμενα με τιμουν. αλλα τιμη δεν εχουν. πως γενεν αυτο?Μην βριζεις τους ψηφοφορους σου που σε τιμουν.
έχεις μαριονέτες εδώ μέσα; ποιους εννοεί ο δε σεηντ ξέρεις; αν δεν έχεις εβγα μπροστά και πες το , και όλα θα πάνε καλά μεταξύ μας ..
Μην βριζεις τους ψηφοφορους σου που σε τιμουν. Κανονικα θα επρεπε να τους φιλας το χερι τωρα.εμενα με τιμουν. αλλα τιμη δεν εχουν. πως γενεν αυτο?
Μην βριζεις τους ψηφοφορους σου που σε τιμουν. Κανονικα θα επρεπε να τους φιλας το χερι τωρα.
Φαγωθηκατε με τροβαδούρο ....
ρε μαλάκα τρελάθηκες ;; σε έχω για ξύπνιο άνθρωπο.
Ποιες μαριονιετες να έχω ;
Εσενα και τον Χελ (αυτους πρεπει να εννοει) ; που με εσενα εχω ενα πμ που σε ρωταω αν ο Pablo ηταν ο Τραβαδουρος ( το βρηκα το πμ , ενα εχουμε ) ή με τον @Hellraiser4Ever που δεν εχω κανένα πμ ;
Μαλάκα μου αυτοι βλεπουν φαντασματα ναπουμε , μαζευονται 5 μαζι συνεργασία για να μπορεσουν να ανοιξουν ενα πακέτο kinder bueno που μέσα εχει 2 τεμαχια και κανουν α-μπε-μπα-μπλομ ποιος θα φαει
Ικανο τον εχω να πει οτι εχω κολεγιαλα με Λαιον7 ναπουμε , και να τον πιστεψουν οι αλλοι οι αυτιστικοι
Παει να κανει το γνωστο τρυπακι/ανακατωστρα ναπουμε , ενα κομματι τυπου διαίρει και βασίλευε, στρατηγικη του 1975
Ψηφιζουμε για μαλακα αυτον που μας γαμησε την ψυχουλα ολο τον χρονο. Ειτε την δικια μας είτε καποιου κολλητου μας εδω μεσα.ηθελα να σε ρωτησω και πριν άλλα όλο το ξεχνουσα
-Εσυ ρε μαλακα πως βγηκες τοσο χαζός ναπουμε ; εχεις ιδεα τι ψηφίζουμε ;