Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (30 μέλη και 40 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

• Ακροατής

• alex 71

• Annapurna

• anon (Wild Card)

• barock

• BigMountain (Wild Card)

• Boubookis (Wild Card)

• daima 703 (Wild Card)

• Hellraiser4Ever (Wild Card)

• jean-Claud

• John 100

• Kachaplias

• Kalogero

• Karlotos (Wild Card)

• Kostakis 27

• Lion7 (Wild Card)

• Maximilien

• Νίπλης

• papaphilips

• πολυζωης

• RETRO (Wild Card)

• tellystalone6969

• The Saint*

• Zebu

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.039
Πόντοι
25.467

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.476
Πόντοι
3.656
Όχι ρε σείς!

Ήδη ο μπαγλαματζής της κομπανίας το γύρισε σε "Θεία Λένα" και άρχισε τα παραμύθια. :coffee:
Δεν μας πειραζει!!!
Οπως τον βολευει τον καθενα να τα θυμαται!!
Δεν χαλαμε χατηρια και φαντασιες εδω εμεις!!!!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.984
Πόντοι
12.756
συγνωμη παιδια μια φωτο να βαλω και συνεχιστε
1735210214287.jpeg

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.285
Πόντοι
12.056
Τίς θερμότερες ευχές μου φίλε μου @athinaios44 για ειρήνη , αγάπη και όμορφες στιγμές στο παρών νήμα καθώς και στον διαγωνισμό που ΗΓΕΙΣΘΕ :coffee:
Οι καμήλες είναι καλές για παστουρμά?? Οι είναι τίποτα σιτεμενες

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.476
Πόντοι
3.656

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.984
Πόντοι
12.756
ειπαμε δεν ξερεις απο που ανοιγει το πισι...ΑΛΛΑ το ΣΩΣΤΟ ειναι gif!!!!τι σου λεω τωρα κι εσενα μποξινγκ ντευ.....
ενα θα σου πω.....μεχρι χθες ΔΕΝ ηξερα να παρω στιγμιοτυπο οθονης και μου εδειξε κυρα:coffee:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.380
Πόντοι
3.846
Αγαπητέ κύριε Χελ.

Δε θα βάλω σκρίνσοτ με τις συνομιλίες εντός της ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ επειδή είναι ιδιωτικές συνομιλίες. Έχω δηλώσει ότι δεν έχω πρόβλημα να είμαι υποψήφιος και όταν μπήκα παλιότερα ούτε 20 ψήφους δεν πήρα. Αλλά δε βγάζω εγώ τους υποψήφιους, εγώ μόνο τον κονφερασιέ κάνω για να γελάει ο κόσμος. Αν με ενδιέφεραν κατινιές και συμμαχίες, θα ψήφιζα εσένα που με βρίζεις (είτε για πλάκα είτε για σοβαρά).
Θες εσύ να με ψηφίσεις; Κάνε δικό σου νήμα με τους δικούς σου υποψήφιους αφού δε σου γίνεται το χατίρι.

Αναγνωρίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που θίγονται όταν μαζεύουν ψήφους, ειδικά όταν στη φανερή βλέπουν από ποιους τους μαζεύουν και στενοχωριούνται. Αν κι εγώ όταν υπήρξα υποψήφιους είχα βγει από τους πρώτους, θα είχα προβληματιστεί.

Σκεφτείτε λοιπόν τα παρακάτω:
- Πόσοι έχουν κακή άποψη για σας στην προσωπική σας ζωή;
- Αν είχαμε μονοσταυρίες εσείς που παίρνετε λίγους ψήφους, πιστεύετε ότι θα είχατε τους ίδιους ψήφους; ή σας ψηφίζουν όσους τους έχετε ψηφίσει;
- Νομίζετε ότι εδώ είναι απλά μια ψηφοφορία ,εντάξει ο Γιωργάκης είναι ο μαλάκας της τάξης και τέλος; Μα σε αυτή την περίπτωση θα βάζαμε κρυφή για τους 84, 4 μέρες διάρκεια και τέρμα. Όλες οι ανατροπές, η φανερή, οι όμιλοι, οι γραφικότητες που γράφω εγώ, όλα αυτά γίνονται για να αρχίσει η καυλάντα τώρα που δε δουλεύουμε (δε λέω για σένα σύντροφε Αθηναίε) και να σπάσουμε πλάκα. Ακόμη και οι κλίκες, οι συνομωσίες, τα κλωνάρια είναι για κάποιους μια μορφή ψυχαγωγίας, σαν επιτραπέζιο ή σαν rpg. Αν δεν το χαβαλεδιάσουμε λίγο τότε τι νόημα έχει; Θα ήταν σαν να κάνουμε γκάλοπ τι προτιμάτε μελομακάρονα ή κουραμπιέδες.

Χαλαρώστε κι απολαύστε το. Και όποιος νιώθει ότι η ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ του γάμησε τις γιορτές, μπορεί εύκολα να πάρει το διαγωνισμό του χρόνου και να τον τρέξει όπως νομίζει ότι είναι το σωστό.

karlotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
1.007
Πόντοι
361

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.939
Πόντοι
6.056
ενα θα σου πω.....μεχρι χθες ΔΕΝ ηξερα να παρω στιγμιοτυπο οθονης και μου εδειξε κυρα:coffee:
Mην κανεις μαλακιες,θα παγιδευτεις σε καμια λουπα και θα σε ψαχνουμε μεσα στα μπιτς:coffee::confused::confused::confused:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.285
Πόντοι
12.056
σταματα να περνεις πιππες τασουλη... και ΠΕΣ ΜΑΣ γιατι χακαρες το κινητο της κοπελας ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΑ!!!
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ @πολυζωης
Την κωλοτρυπιδα τού φίλου σου χακαρα βλήμα Ε βλήμα :2funny::2funny::2funny:μετα θα χακαρω καί την δική σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom