Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.273
- Πόντοι
- 2.606
θείο έχεις κάτι στο μυαλό σου?στον τελικο θα εχουμε γουαιλντ καρντς?
εγω θα το εκανα....του μουνιου το πανηγυρι θα γινοτανε
θείο έχεις κάτι στο μυαλό σου?στον τελικο θα εχουμε γουαιλντ καρντς?
σαν και αυτες που ειχαμε μικροι με ποδοσφαιριστες αν θυμασαικαλημερα φιλε,τι ειναι η καρτα?
καλημερα φιλε,τι ειναι η καρτα?
εγω παλια που ειχα ενα υπερεπιτυχημενο νημα,οποτε δεν μου αρεσε η ψηφοφορια την μηδενιζα θειο....θείο έχεις κάτι στο μυαλό σου?
Ωραίο ακούγεται....στον τελικο θα εχουμε γουαιλντ καρντς?
δεν θυμαμαι εχουμε και σοβαρη διαφορα ηλικιας.σαν και αυτες που ειχαμε μικροι με ποδοσφαιριστες αν θυμασαι
Ως εκπρόσωπος της επιτροπής στήριξης του υποψήφιου Μ r μαλάκα 2024 @Πολυζώης aka Tassos Karipidis, θα διερευνήσουμε την καταγγελία σας για παγίδευση τηλεφώνου εκδιδομένης.
Αν, τονίζουμε αν, αυτό συνέβει, πέραν του ποινικώς κολάσιμου της πράξεως αυτής, αποτελεί και ένα ισχυρότατο κίνητρο προς τους απανταχού μπουρδελιάρηδες να τον ανακηρύξουν παμψηφεί mr μαλάκα 2024.
Τι έχει να πει επ αυτού, η διεφθαρμένη ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ;;;
Eπισης στα παπαρια μας γιατι μας τα εχετε ζαλισει με τον πολυζωηοτι καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται
ΕΚ της Επιτροπης
Eγω καποτε που πηγα να βαλω ψηφοφορια ειχα ανοιξει κι αλλο νημα καταλαθος.ΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕεγω παλια που ειχα ενα υπερεπιτυχημενο νημα,οποτε δεν μου αρεσε η ψηφοφορια την μηδενισα θειο....
Με την επιτροπή σας θα ασχοληθούμε εν ευθέτω χρόνω, κύριε εκπρόσωπε.οτι καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται
ΕΚ της Επιτροπης
θες την θεση μου στην επιτροπη γιατι προεκυψε ταξιδακι και θα λειπω?στον τελικο θα εχουμε γουαιλντ καρντς?
Copy paste από Google παππούληΠολύ ποιητικό.
εχει καταγραφει ως το καλυτερο "τα εκναν μπουρδελο ολα" στον ιστοτοποEγω καποτε που πηγα να βαλω ψηφοφορια ειχα ανοιξει κι αλλο νημα καταλαθος.ΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ
το κινεζικό λεγκο ήταν η ουρά του χελ τα παλιά χρόνια. μετά οι γνωστοί λόγοι. ο μπιρλας χαλάστηκε με τις πολιτικές τοποθετήσεις του χελ επειδή ο χελ έκραζε κύριο μητσοτακη και η ψυχή του μπιρλα γέμισε με μίσος εναντίον του χελ κλπ κλπ κλπνομιζω δεν μιλιούνται αυτοι ή κάνω λαθος ;
μήπως να βάλουμε βαρο?θες την θεση μου στην επιτροπη γιατι προεκυψε ταξιδακι και θα λειπω?
Κάνει δουλειά όμως....Eπισης στα παπαρια μας γιατι μας τα εχετε ζαλισει με τον πολυζωη
θα ερθω και εγωθες την θεση μου στην επιτροπη γιατι προεκυψε ταξιδακι και θα λειπω?
ΟΧΙθα ερθω και εγω
ετσι οπως εισαι για μικροτερος ΣΟΥ φαινομαιδεν θυμαμαι εχουμε και σοβαρη διαφορα ηλικιας.
το κινεζικό λεγκο ήταν η ουρά του χελ τα παλιά χρόνια. μετά οι γνωστοί λόγοι. ο μπιρλας χαλάστηκε με τις πολιτικές τοποθετήσεις του χελ επειδή ο χελ έκραζε κύριο μητσοτακη και η ψυχή του μπιρλα γέμισε με μίσος εναντίον του χελ κλπ κλπ κλπ
ετσι οπως εισαι ουτε που φαινεσαι.ετσι οπως εισαι για μικροτερος ΣΟΥ φαινομαι