athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.998
- Πόντοι
- 12.756
ασε τα θενκ γιου και πες που εκανες ρεγιον
ασε τα θενκ γιου και πες που εκανες ρεγιον
Για πες,δεν ενημερωθηκα
Την επιασες γρηγορα την πασα χθες ομωςΣτ αρχιδια μας
ποσους?Την επιασες γρηγορα την πασα χθες ομως
Στ αρχιδια μας
λέει, νήμα με τσίμπημαΓια πες,δεν ενημερωθηκα
Θα το φροντισω αυτο στην επομενη αναβαθμισηΒεβαια ισως να μην μπορω κι εγω να λογκαρω μεταηρθε ο σελεμπλερες ωρα να ξελογκαρουν πολλοι απο δω μεσα ΠΟΛΛΟΙ!
Ως εκπρόσωπος της επιτροπής στήριξης του υποψήφιου Μ r μαλάκα 2024 @Πολυζώης aka Tassos Karipidis, θα διερευνήσουμε την καταγγελία σας για παγίδευση τηλεφώνου εκδιδομένης.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ
μετα το περας των χριστουγεννων επιστρεψαμε πιο αποφασισμενοι απο ποτε.. ΛΑΕ του μπου ο ΜΑΛΑΚΑΣ @πολυζωης πρεπει να παρει αυτο που του αξιζει!!! ποιος αλλος ΜΑΛΑΚΑΣ @πολυζωης θα χαριζε κινητο σε κοπελα του χωρου για να κανει τα ραντεβου της και να το εχει χακαρι, παγιδευση απο πριν!!!! μιλαμε για τον ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΜΑΛΑΚΑ @πολυζωης γι αυτο και αλλα πολλα που εχει κανει αυτη η μελατη μπαμια!! ΛΑΕ του μπου μην φοβασαι ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ τον τασουλη τον νταβατζακο.. αυτο το τριχωτο,μελατο, λιπωδες ΜΠΛΟΚΙ πρεπει να φτασει στην κορυφη ακομα και αν χρειαστει να φωναξουμε γερανο!!! για την σταλινικη προεδρια τα εχουμε πει οτι και να κανουν ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ....
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ
ΚΑΤΩ Η ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ
ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΜΕΛΑΤΗ ΜΠΑΜΙΑ @πολυζωης
ΛΑΕ ΤΟΥ ΜΠΟΥ.. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ @πολυζωης
2ποσους?
δεν εδωσε λινκ θειο και ειμαι ακομα στην σελιδα 7 να ψαχνωλέει, νήμα με τσίμπημα
οτι καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαταιΩς εκπρόσωπος της επιτροπής στήριξης του υποψήφιου Μ r μαλάκα 2024 @Πολυζώης aka Tassos Karipidis, θα διερευνήσουμε την καταγγελία σας για παγίδευση τηλεφώνου εκδιδομένης.
Αν, τονίζουμε αν, αυτό συνέβει, πέραν του ποινικώς κολάσιμου της πράξεως αυτής, αποτελεί και ένα ισχυρότατο κίνητρο προς τους απανταχού μπουρδελιάρηδες να τον ανακηρύξουν παμψηφεί mr μακάλα 2024.
Τι έχει να πει επ αυτού, η διεφθαρμένη ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ;;;
από το τέλος πήγαινε θείοδεν εδωσε λινκ θειο και ειμαι ακομα στην σελιδα 7 να ψαχνω
τωρα ξυπνησες?
ηρθε ο σελεμπλερες ωρα να ξελογκαρουν πολλοι απο δω μεσα ΠΟΛΛΟΙ!
Δεν ειμαι ξυπνιος ποτετωρα ξυπνησες?
στον τελικο θα εχουμε γουαιλντ καρντς?οτι καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται
ΕΚ της Επιτροπης
εγω ΜΟΝΟ για ενα θα εκανα wild cardστον τελικο θα εχουμε γουαιλντ καρντς?
εγω θα το εκανα....του μουνιου το πανηγυρι θα γινοτανε
καλημερα φιλε,τι ειναι η καρτα?εγω ΜΟΝΟ για ενα θα εκανα wild card
θα ηταν και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ υποψηφιος κιολας