Ε, μα πια!!! Πάλι θα σε μαλώσω!που κρυφτηκες μωρη μελατη μπαμια @πολυζωης ελαααα δεν θα σε ρωτησουμε για το κινητο που χακαρες... με την ΜΑΡΤΑ τι εγινε ψευτορουφιανο νταβαντζακο
Όχι και ψευτορουφιάνος ο Πολυζώαρος. ΑΡΧΙρουφιάνος με τα όλα του!!!
Ε, μα πια!!! Πάλι θα σε μαλώσω!που κρυφτηκες μωρη μελατη μπαμια @πολυζωης ελαααα δεν θα σε ρωτησουμε για το κινητο που χακαρες... με την ΜΑΡΤΑ τι εγινε ψευτορουφιανο νταβαντζακο
και παλι σας ζηταμε συγνωμη κυριε... ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ - ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ - ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ @πολυζωηςΕ, μα πια!!! Πάλι θα σε μαλώσω!
Όχι και ψευτορουφιάνος ο Πολυζώαρος. ΑΡΧΙρουφιάνος με τα όλα του!!!
Μπραμπουλη εχω ατομο να σου κανει ΚΑΛΗ τιμη να σου φτιαξει εναΑν είχα και τζάκι να κάθομαι να διαβάζω μπροστά του θα ήταν τέλεια Χριστούγεννα
Είναι μαγικό το μπου. περνάς τα καλύτερα Χριστούγεννα.Αν είχα και τζάκι να κάθομαι να διαβάζω μπροστά του θα ήταν τέλεια Χριστούγεννα
Έχεις κανέναν και για μνήμα ;Μπραμπουλη εχω ατομο να σου κανει ΚΑΛΗ τιμη να σου φτιαξει ενα
Αν είχα και τζάκι να κάθομαι να διαβάζω μπροστά του θα ήταν τέλεια Χριστούγεννα
ναι δικος μου ανθρωποςΈχεις κανέναν και για μνήμα ;
Έχεις κανέναν και για μνήμα ;
μου παιρνεις την προμηθειαΘα σας το κάνω εγώ δώρο. Στο Πρώτο κιόλας. Μαζί με νεκρώσιμη ακολουθία παρουσία Αρχιεπισκόπου.
Σε εσένα θα βάλω να σκαλίσουν σε πεντελικό ένα σάξο για να σε βάλουμε μέσα.ναι δικος μου ανθρωπος
γιατι σκοπευεις να κανεις το απονενοημενο;
δώσε κάτι παραπάνω, πρόσφερε βαρθόλομιου και κάνε τελετή στο Φανάριμου παιρνεις την προμηθεια
ΕΙΠΑ εχω δικο μου ανθρωπο να αναλαβει
ΠΟΛΥ πιθανον να πεθανω με το αμαξι παρεα ΑΝ αντεξει αυτο και υπαρχουν και ανταλλακτικαΣε εσένα θα βάλω να σκαλίσουν σε πεντελικό ένα σάξο για να σε βάλουμε μέσα.
Καλά και εσύ που πήγαινες μέσα στη βροχή?Είναι μαγικό το μπου. περνάς τα καλύτερα Χριστούγεννα.
Και εγώ ο μαλακας έτρεχα χθές το βράδυ σε επισκέψεις, αντί να κάτσω εδώ .
ελα μην μπαινεις σαν σφηνοπουτσα στην κουβεντα εχουμε ΠΟΛΥ σοβαρη κουβεντα που τρεχειείχαμε τίποτα καινούριο? εμφανίστηκε κανένα από τα φαβορί?
ΥποχρεώσειςΚαλά και εσύ που πήγαινες μέσα στη βροχή?
και γιατί δεν ρωτάτε εμένα που έχω ήδη τζάκιελα μην μπαινεις σαν σφηνοπουτσα στην κουβεντα εχουμε ΠΟΛΥ σοβαρη κουβεντα που τρεχει
είχαμε τίποτα καινούριο? εμφανίστηκε κανένα από τα φαβορί?
α καλακαι γιατί δεν ρωτάτε εμένα που έχω ήδη τζάκι
και γιατί δεν ρωτάτε εμένα που έχω ήδη τζάκι