The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.780
- Πόντοι
- 25.467
Ισχύει.Προσεχε τι λες
Τετοιες δηλωσεις εκανα και εγω πέρσι και δεν "αρεσαν" στις επιτροπες
Ισχύει.Προσεχε τι λες
Τετοιες δηλωσεις εκανα και εγω πέρσι και δεν "αρεσαν" στις επιτροπες
ετσι να περνα η ωρα...Γιατι?????
ειχε κανει ενα ρεπο την πινεζας αλλα ουτε γι αυτο δεν εκανεπως το ξέρεις εσύ αυτό?
χωριο που φαινεται κολαουζο δε θελει...πως το ξέρεις εσύ αυτό?
Χρονια Πολλα μπρο μου
κοκκινησαν και τα πατζαρια!!!!!Αδερφουλι, Καλά Χριστούγεννα, υγεία, ευτυχία και κάθε προσωπική επιτυχία!!
Σου φόρεσε τις κάλτσες για γάντια;ειχε κανει ενα ρεπο την πινεζας αλλα ουτε γι αυτο δεν εκανε
το Ι στο αδερφουλη δεν σε πειραξε ε;κοκκινησαν και τα πατζαρια!!!!!
μπερδευτηκε με τα γαντια του φουρνουΣου φόρεσε τις κάλτσες για γάντια;
XaxaxaxaxΣου φόρεσε τις κάλτσες για γάντια;
ακομα το τραβας το ''αστειο΄΄ με τη πινεζα δεν παλιωσε;ειχε κανει ενα ρεπο την πινεζας αλλα ουτε γι αυτο δεν εκανε
εδω τα κραταμε τα "αστεια"...μπορει να κρατησουν και 2 χρονια!!!!!ακομα το τραβας το ''αστειο΄΄ με τη πινεζα δεν παλιωσε;
μην ζηλευεις .. δεν ειναι καλο .. να προσπαθεις να γινεις καλυτερος .. μεχρι και ο Σελεμπρε σε έχει περάσειακομα το τραβας το ''αστειο΄΄ με τη πινεζα δεν παλιωσε;
δεν εχω ανταγωνισμο μεσα μου καλε μου ανθρωπε....μην ζηλευεις .. δεν ειναι καλο .. να προσπαθεις να γινεις καλυτερος .. μεχρι και ο Σελεμπρε σε έχει περάσει
μπραμπ σεντονι για ψηφο?????θα ψηφισω τελικα τον μαλακα τον στεκα εχασε το διαγωνισμο μεσα απο τα χερια του σα να εισαι ο τακης παπαπαναγιωτου να κανεις τα πελοποννησιακα καλλιστεια 30 χρονια να εχουν γαμησει ξεκολιαρες υποψηφιες εστεμμενες βιζιτες ολοι οι φιλοι σου μεχρι και αυτοι που κουβαλανε τα σιδερα για να στηθει η εξεδρα και να παραδιδεις τον διαγωνισμο χωρις οικονομικο ανταλλαγμα δεν ξερω αγιος κανει καλη δουλεια? τι ωραιες κλωνοεπιθεσεις ειχαμε ρε πουστη μου τελευταιες ωρες του διαωνισμου μιλαμε μεγαλυτερη αλλοιωση αποτελεσματος και απο θωμα μητροπουλο
Υπομονή, μια μέρα είναι.κοκκινησαν και τα πατζαρια!!!!!
δεν εχω ανταγωνισμο μεσα μου καλε μου ανθρωπε....
φηφισαθα έρθει wild card
θες κάποιον?
Χαλβαδακο ο φιλαρακος σου μίλαγε πολύ σαν κάτι άλλα ναυάγια που συγκεντρώνονταν σε κάτι μπαράκια ο θεός να τα κάνει και ρουφιανευατε ο ένας τον άλλον.. ..Τα δικα σου προσωπικα ελεγε δεξια κι αριστερα στα πμ βρε κουναβι, οχι τα δικα μου.
Την καλημερα στον Κο ΛευτερηΥπομονή, μια μέρα είναι.
Θα περάσει μετά το πρώτο γεύμα.