Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.806
- Πόντοι
- 12.756
ειναι αυτα που πρεπειαυτα που κρατας στο σκληρο ειναι το θεμα...
ειναι αυτα που πρεπειαυτα που κρατας στο σκληρο ειναι το θεμα...
αυτο ειναι μια αλλη συζητηση...ειναι αυτα που πρεπει
αυτο ειναι μια αλλη συζητηση...
δεν χρειαζεται να ξερεις...δεν συζητάω τετοια
δεν συζητάω τετοια
κατάλαβαν αυτοί... που άλλαξαν 10-15 κλωνοπροφίλ σε μια νύχτα-κατι ώρες κλπ κλπ... αλλά ας αφήσουμε το παρελθόν και ας συνεχίσουμε με το παρόν... κοινώς,Τι κακώς ; Τι ήθελες να κάνω δηλαδή ;
Ρομάντσο με τη
ναι ναι συμφωνουμε!!!κατάλαβαν αυτοί... που άλλαξαν 10-15 κλωνοπροφίλ σε μια νύχτα-κατι ώρες κλπ κλπ... αλλά ας αφήσουμε το παρελθόν και ας συνεχίσουμε με το παρόν... κοινώς,
πάμε παρακάτω!
ξερω περισσοτερα για σένα απο οτι εσυδεν χρειαζεται να ξερεις...
ωραίο ντέρμπι με τα 62αρια και τα 55αριαναι ναι συμφωνουμε!!!
παρακατω τωρα που δεν υπαρχουν κλωνοι!!!!!!!
επισης και τελεια παραγραφος τιμης ενεκεν!!!!
τα βλεπεις???ωραίο ντέρμπι με τα 62αρια και τα 55αρια
Τον έσκισα τον @Maximilien .ωραίο ντέρμπι με τα 62αρια και τα 55αρια
Δεν του είχες εμπιστοσύνη αλλά έψαχνες να μάθεις πληροφορίες ποιος είμαι, που είμαι και τι κάνω. Και βέβαια το "τα τσοντοσινεμα μπορεί να ισχύουν" το έχεις κάνει σημαία, παρόλο που τον δούλευες ότι του έχεις εμπιστοσύνη.Μιλάγαμε με τον άγιο με pm .... και νόμιζε ότι του είχα εμπιστοσύνη ...
να τσακωθει πρεπει με ενα δυο γαυρους πχ και μετα θα δειςΤον έσκισα τον @Maximilien .
τα βλεπεις???
και εχουμε και υπερμαλακες και γκρινιαζουν για τη διοργανωση κιολας!!!!!
και λίγες έχεις πάρει μετά την/ΤΙΣ αλλαξοκωλιες.Τον έσκισα τον @Maximilien .
αν ψηφιζεις Χαρτοπολεμο σου ανοιγω το γκρουπδεν εχω φηφισει ακομα βοηθηστε λιγο τα παλια γκρουπ που ειναι μπορουμε να ψηφισουμε αναδρομικα?
εδω μπερδευσαι να βαλεις τι καλτσες σου για μενα θα ξερεις;;ξερω περισσοτερα για σένα απο οτι εσυ
Παμε παρακατω τωρα
Μην κουράζεις
Εχει ροη το νημα
Ηλίθιε, συνεχίζεις να πιστεύεις ότι υπήρχε νικ winemedineme και ήταν ΔΗΘΕΝ γυναικείο και κλωνάρι μου;;;είχε βάλει ένα δήθεν γυνακείο προφίλ , η κλαούντια πιθανόν ήταν από πίσω
να με ψαρέψει , με νικ winme κάπως έτσι ... και παρίστανα ότι ψάρωσα ....