Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.862
- Πόντοι
- 12.756
εδω μπερδευσαι να βαλεις τι καλτσες σου για μενα θα ξερεις;;
εδω μπερδευσαι να βαλεις τι καλτσες σου για μενα θα ξερεις;;
καντε τη ανοιχτη ρε μουνια απο 4 πηγα στις 12 τουλαχιστον να ξερω ποιοι 10 ειναι το κοινο μου...
Σου το εσιαξα, ισχύει για οποιοδήποτε θηλυκό.Σκεπτόμενος ότι δεν πρόκειται ούτε να γυρίσει να με φτύσει ... απαξιώ !
εχεις μελλον ακομα εσυ λιγους ψηφους εχεις ΑΝ ΚΑΙ εκανα μικρο αγωνα για να ανεβειςκαντε τη ανοιχτη ρε μουνια απο 4 πηγα στις 12 τουλαχιστον να ξερω ποιοι 10 ειναι το κοινο μου...
Σου το εσιαξα, ισχύει για οποιοδήποτε θηλυκό.
Δεν εχεις ρευμακαντε τη ανοιχτη ρε μουνια απο 4 πηγα στις 12 τουλαχιστον να ξερω ποιοι 10 ειναι το κοινο μου...
ΑΓΩΝΙΩ για τν επομενη φασηΔεν εχεις ρευμα
πουτσα μου ας ηταν ανοιχτη και ας εσπαγα το παγκοσμιο ρεκορ...Εγω σου ειπα να σταματησεις τις μαλακιες οσο ειναι ο ομιλος σου , γιατι σε βλεπω για 50αρα σε χρόνο μηδεν
θα έρθει wild cardδεν εχω φηφισει ακομα βοηθηστε λιγο τα παλια γκρουπ που ειναι μπορουμε να ψηφισουμε αναδρομικα?
πουτσα μου ας ηταν ανοιχτη και ας εσπαγα το παγκοσμιο ρεκορ...
θα ξυπνησεις μωρε???!!!!!!ΑΓΩΝΙΩ για τν επομενη φαση
δεν θα χαραμισω ψηφους ΕΝΑΝ και καλο θα ριξω σε συγκεκριμενο ομιλο
λιγοι και πιστοι δεν θελω πολλους...Δεν εχεις ρευμα
Τώρα ψηφίζεις αυτούς που βλέπεις. Κάτω δεξιά γράφει μέχρι πότε.δεν εχω φηφισει ακομα βοηθηστε λιγο τα παλια γκρουπ που ειναι μπορουμε να ψηφισουμε αναδρομικα?
Αδερφουλι, Καλά Χριστούγεννα, υγεία, ευτυχία και κάθε προσωπική επιτυχία!!Χρονια Πολλα μπρο μου
πως το ξέρεις εσύ αυτό?εδω μπερδευσαι να βαλεις τι καλτσες σου για μενα θα ξερεις;;
κατω το κατεστημενο της επιτροπης...Προσεχε τι λες
Τετοιες δηλωσεις εκανα και εγω πέρσι και δεν "αρεσαν" στις επιτροπες
Γιατι?????κατω το κατεστημενο της επιτροπης...
Το άφησε απλήρωτο;Δεν εχεις ρευμα