papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 132
- Like
- 52.155
- Πόντοι
- 27.261
ΠΑΡΑΓΚΑ ΜΟΝΟ!!!δεν εχω φηφισει ακομα βοηθηστε λιγο
αν εξέχει κάτι...
ΠΑΡΑΓΚΑ ΜΟΝΟ!!!δεν εχω φηφισει ακομα βοηθηστε λιγο
μπα απλα απο ψηλα δεν σας βλεπω απλα μερικες φορες μαρεσει να βλεπω πως ζουνε και οι απλοι ανθρωποι σαν και σενα...το καταλαβαινω..
Οταν εισαι στο πατο ξερεις οτι δεν μπορεις να πας πιο κατω
ετσι.αντρικια.ορθα-κοφτα.φηφισα
το Ι στο αδερφουλη δεν σε πειραξε ε;
Το μπανόφι σου και στη γωνία μέχρι να το φας ΟΛΟΤην καλημερα στον Κο Λευτερη
μπραμπ σεντονι για ψηφο?????
λαθος μου..αδερφούλι - Βικιλεξικό
el.wiktionary.org
λαθος μου..
ολοι κανουν λαθη ουδεις ασφαλτος....ειναι επειδη εισαι πολυ ψηλά και δεν το ειδες καλα
Υπάρχει ακόμα άνθρωπος στις μέρες μας που έχει @@ να πει "λάθος μου" ........ όχι σαν κάτι λακηδες που του γράφουν 15 άτομα "άλλον εννοούσε, δεν έλεγε εσένα" και αυτός να συνεχίζειλαθος μου..
χαλαει ο καιρος νου σου εσυαυτο που ελεγες πριν , ατακες που κραταει χρόνια και πετάει σε διαφορες περιπτωσεις , θα τις ξεχωρισεις επειδη ολο το σεντονι δεν εχει ενα σημειο στίξης
ελα μωρε μλκες κουρασε το θεμα με το λακη ολο μελι μελι και τηγανιτα τιποτα...Υπάρχει ακόμα άνθρωπος στις μέρες μας που έχει @@ να πει "λάθος μου" ........ όχι σαν κάτι λακηδες που του γράφουν 15 άτομα "άλλον εννοούσε, δεν έλεγε εσένα" και αυτός να συνεχίζει
ευτυχως που δουλευει και δεν ειναι εδω οολοι κανουν λαθη ουδεις ασφαλτος....
δεν εχει γεννηθει ακομα ο ανθρωπος που θα με γλεντησει...ευτυχως που δουλευει και δεν ειναι εδω ο
θα σε ειχε γλεντησει για τα καλα
Περιμένουμε φωτογραφία λακηελα μωρε μλκες κουρασε το θεμα με το λακη ολο μελι μελι και τηγανιτα τιποτα...
μπειτε στο ψητο να γουσταρουμε...
Έχει στήσει πινέζα με τηλεσκόπιο και δορυφορικό τηλέφωνο στην Πάρνηθα και αναμένει ενημέρωση.χαλαει ο καιρος νου σου εσυ