You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mr Μαλάκας 2023- Προκριματικά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.928
- Πόντοι
- 10.411
1) Είχε γίνει κουβέντα για πτυχία και θυμήθηκα το στορι με εσένα τότε αλλά δεν θυμόμουν ποιος το ξεκίνησε για αυτό και σε ρώτησα.Αν και δεν καταλαβαινω που κολλαει η ερωτηση με την ολη συζητηση οπως δεν καταλαβα και την ερωτηση που ειχες κανει πριν για το ποιος ελεγε οτι εχω πτυχιο απο Βουλγαρια ας σε διασκεδασω....μονοι μας φυγαμε.Και;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
2) Η φαγωμάρα και οι μπηχτές έχουν ξεκινήσει από τότε που φύγατε ή κάνω λάθος?
Και αφού φύγατε μόνοι σας και δεν σας ανάγκασε κανείς,ποιος ο λόγος για το κράξιμο που ρίχνετε?
Έχει να κάνει με την διαφωνία ως προς ένα άτομο που άλλα θέλατε να κάνετε εσείς και άλλα είπαμε να γίνουν όπως και έγιναν?Ή έχω χάσει κάτι?
Πες μου να ξέρω,γιατί κάτι δεν μου κολλάει.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.253
- Πόντοι
- 5.006
Γαμιολα και εσύωραια παει το νημα ... νεράκι
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.454
- Πόντοι
- 27.261
και εγω στην αρχη νομιζα οτι εκανε καποια ρυθμιση, που δεν εχω βρει ακομα@LION7 ειλικρινά ρε μαν,δεν μπορώ να κατάλαβω γιατί σχολιάζεις και μετά από λίγο τα σβήνεις
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.932
- Πόντοι
- 1.406
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Μωρη πουτανα γιατί περί πουτανας επρόκειτο χωρίς κιλότα,που είδες ότι ο τύπος μου μιλάει με το σεις και με το σας που είσαι ένα ανδρείκελο χωρίς ζωή και αυτό φαίνεται ότι προσπαθείς ανεπιτυχώς να δείξεις κάτι με της φαντασιες σου εγώ δεν έχω στρατόπεδο εσείς έχετε χωριστεί σε στρατόπεδο,εγώ το μόνο που κάνω είναι σας τρολαρο
Καλά! Αυτό παίζει να είναι και η μεγαλύτερη απάτη που προσπαθεί να περάσει. Μια ζωή πουστάρα σε ανέβαζα, ρουφιάνο σε κατέβαζα.
Τώρα το που είδε αυτός τις γλύκες... ο Θεός και η άρρωστη ψυχή του.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.469
- Πόντοι
- 2.606
ΡΟΥΦΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗ ΜΥΞΑ ΣΟΥ....Έχω λίγους και καλούς φίλους που δεν ψηφίζουν .... μπαναρουν ......
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.253
- Πόντοι
- 5.006
Μη βριζεις μάν μόνο αγάπη,πήρες βασιλόπιτα?ΡΟΥΦΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗ ΜΥΞΑ ΣΟΥ....
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.637
- Πόντοι
- 12.056
Με τόσο υψηλή τιμή ποιος θα αγοράσει φίλε μουαγάπης,έχει κυριεύσει τα μέλη του bou.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Και για να μιλησω σοβαρα...πιο αναρχιδο σκουπιδι απο τον Αγιο δεν υπαρχει εδω μεσα.Ο ορισμος του θλιβερου κωλοτουμπα που εβριζε χυδαια κατι αναρχιδα σκουπιδια σαν τον Σεσκουλα και την Κλαουντια και τωρα τους μιλαει με το σεις και το σας.
Εχει και το θρασος αυτο το σκουπιδι να μιλαει για Τριο Στουτζες....ο μαλακας ο Αντζελο να τα βλεπει αυτα.
Εφόσον παραδέχεσαι και μόνος σου ότι δεν τρολλάρεις, και όσα γράφεις σε αυτή την ανάρτηση σου τα εννοείς εκατό τοις εκατό και τα γράφεις σοβαρά, να σε ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου στα σοβαρά:
Πόσο όρθια κουράδα παίζει να είσαι που κάνεις αναφορά και εμπλέκεις ένα νικ, που όχι μόνο δεν συμμετείχε στα αλλήλοσκουπιδιάσματα, αλλά και δεν πήρε καμία θέση στην όλη εμπλοκή;
Πόσο αντρίκιο θεωρείς το γεγονός ότι με την αναφορά στον Κ. @ΑΝΤΖΕΛΟ προσπαθείς να περάσεις ως και κάλα ο αντικειμενικά σωστός της υπόθεσης, αλλά και να του χρεώσεις ύπουλα και με δόλο την ρετσινιά ότι διάλεξε την λάθος πλευρά, ενώ έχει μείνει εντελώς αμέτοχος;
Σε οικτίρω.
Υ.Γ.
Εύχομαι το νέο έτος να σου φέρει σωματική και ψυχική υγεία, προσωπικές επιτυχίες, και ευημερία.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
Το πνεύμα των εορτών και της αγάπης,έχει κυριεύσει τα μέλη του bou.
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.637
- Πόντοι
- 12.056
Θα το χρηματοδοτήσεις φίλε λεφτακια? αν είναι να το δηλώσουμε στους dragon's denαν εξαιρεσουμε τον μαλάκα τον Μπαρο που μπηκε σφηνα , το νημα παει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ,ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ, ΟΝΕΙΡΙΚΑ
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
ειμαι σε σκεψειςΘα το χρηματοδοτήσεις φίλε λεφτακια? αν είναι να το δηλώσουμε στους dragon's den
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.637
- Πόντοι
- 12.056
Πρέπει να το δεις σοβαρά γιατί είναι γαλάζιο νήμα έχει 41% οπότε θα τραβήξει επενδύσειςειμαι σε σκεψεις