barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.169
- Πόντοι
- 5.506
Ελα, κλεισε το κινητο και τσαπιζε, ερχεται η βαρελα να ξεκινησουμε να ριχνουμε τα «καθαρα»…..Τόσο σίγουρο, που ούτε ο ΟΠΑΠ δεν το παίζει στοίχημα.
Ελα, κλεισε το κινητο και τσαπιζε, ερχεται η βαρελα να ξεκινησουμε να ριχνουμε τα «καθαρα»…..Τόσο σίγουρο, που ούτε ο ΟΠΑΠ δεν το παίζει στοίχημα.
Ελα, κλεισε το κινητο και τσαπιζε, ερχεται η βαρελα να ξεκινησουμε να ριχνουμε τα «καθαρα»…..
Ερχομαι, σταματησα για τσιγαρα και καφεΗ βαρέλα, εδώ είναι. Την πρέσα δεν βλέπω.
Ερχομαι, σταματησα για τσιγαρα και καφε
barock !
Άπειρα χρόνια στο σαη μπου.κομ ,
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ, ούτε 1 ενημέρωση για στρέίτ σεξ,
μόνο να σφουγγαρίζει τα πατώματα της ΤΕΑΣ και της Χατζή !!
Με τις μπουρδίτσες του γελάμε καθημερινά !
Είναι ο γελωτοποιός του σαη
η πουστάρδα που κάνει όλους να γελούν !
Το είπε στην γιαγιά του η Μπαροκούλα !
Το είπε και στο μπαμπά του η Μπαρόκα !
-Μπαμπα ειμαι gay και αθεος
-Ρε πουστη μου δεν εχεις τον θεο σου!
Φυσικά μην παρασύρεστε από το αβατάρ του
ο Μπαρόκ είναι γεράκος !
Ψηφίστε τον barock σαν Μρ Μαλάκα 2023 !
Είναι άδικο να βγει ο Αλεξ71, ο Άλεξ βοηθάει
μέλη του σάη, είναι ευγενικός, λέει πληροφορίες,
είναι άδικη η πιθανή πρωτιά του.
barock ο μαλακάκος
που πρέπει να προαχθεί σε Μρ Μαλάκας 2023 !
κατάλληλος είναι ο μαλακάκος ο Μπαροκούλης
που είναι και μακάκος
Εντωμεταξύ ο χαρτοπόλεμος δεν έχει αφήσει ναυάγιο για ναυάγιο να τους βάζει φατσούλες και να κάνουν ναζάκια αρκεί να ασχολούνται με μένα.
Που έχουν καταντήσει οι γεμιστανες στις μέρες μας.
Παντως καταθλιπτικε ψευτομπαρμπα λογκαρισμενους στο μπορντελα ντοτ κομ δεν θα μας βρεις τα μεσανυχτα οπως εσυ....ψιτ και να σου πω αυτα τα ψευτομαγκικα με τις κοπελιες στους ανοικους σου στο μνημα σου.Το τρίο Στούτζες, έγινε πλέον κουαρτέτο. Πήραν και τον Καρυπιδο-Πολυζώη που παίζει τριγωνάκι. Μετά απο μήνες κλεισούρας, αύριο θα βγουν να πουν τα κάλαντα, και μετά θα μας γράφουν ότι έχουν πραγματική ζωή.
Βλέπεις να έχω αλλάξει γραμμή εγω ρε?Και για να μιλησω σοβαρα...πιο αναρχιδο σκουπιδι απο τον Αγιο δεν υπαρχει εδω μεσα.Ο ορισμος του θλιβερου κωλοτουμπα που εβριζε χυδαια κατι αναρχιδα σκουπιδια σαν τον Σεσκουλα και την Κλαουντια και τωρα τους μιλαει με το σεις και το σας.
Εχει και το θρασος αυτο το σκουπιδι να μιλαει για Τριο Στουτζες....ο μαλακας ο Αντζελο να τα βλεπει αυτα.
Τα ειπαμε στο viber τις προαλλες...ελπιζω να καταλαβες για τι φιδια κολοβα μιλαμε.Βλέπεις να έχω αλλάξει γραμμή εγω ρε?
Ε λες να μην βλέπω τι γινεταιΤα ειπαμε στο viber τις προαλλες...ελπιζω να καταλαβες για τι φιδια κολοβα μιλαμε.