Μπράβο ναυάγιο, εφιάλτης σου έχω γίνει, θα γυρίσεις να ψάχνεις τα ποσταρίσματά μου ΕΝΑ ΕΝΑ, πολύ σχολαστικά. Αλλά πάλι ΔΕ ΣΕ ΓΑΜΑΩ, όσο και να σκούζεις μπούστη.
Μπράβο ναυάγιο, εφιάλτης σου έχω γίνει, θα γυρίσεις να ψάχνεις τα ποσταρίσματά μου ΕΝΑ ΕΝΑ, πολύ σχολαστικά. Αλλά πάλι ΔΕ ΣΕ ΓΑΜΑΩ, όσο και να σκούζεις μπούστη.
Παικταρα μπαρόκ ή οποιοσδήποτε άλλος , εντελώς διακριτικά και χωρίς να χαλάσω την ροή της
ποιοτικής συζήτησης , σε ποιο τιμημένο μέλος μπορεί να αναφέρεται ο παρακάτω ποιητής
υπαρχει και πιο ακραίο τύπε. ακουστηκε οτι σε γνωστό ΤΙΜΗΜΕΝΟ μέλος του κανε κονε για χάπι εντ μέσω παλινδρόμησης σε διπλοσάγονο νανουκας με εξτραδακι γλυκο του κουταλιού σε διάφανο πιατο με ασπρο πλαστικό σεμεδακι
Παικταρα μπαρόκ ή οποιοσδήποτε άλλος , εντελώς διακριτικά και χωρίς να χαλάσω την ροή της
ποιοτικής συζήτησης , σε ποιο τιμημένο μέλος μπορεί να αναφέρεται ο παρακάτω ποιητής
Tύπε Κύριε Νηματοθέτη, για ρίξε μια ματιά, έχε το νου σου για τύπους μέλη ψηφοφόρους με μειλ που καταλήγει σε gmail.pk και ψηφίζουν σωρηδόν τύπο δικηγόρο.
Αγαπητέ καπιτάνο μας, μιλώντας ειλικρινώς ο Alex71 είναι ένας παίκτης που δεν του αρέσει να ξεβολευεται! Για να παίξει σε ένα γήπεδο, το χορτάρι πρέπει να είναι κομμένο στα εκατοστά που ο ίδιος θα θέσει ως προϋπόθεση, οι διαφημίσεις στο γήπεδο πρέπει να έχουν επιλέγει από τον ίδιο και γενικώς θέλει το παιχνίδι να παίζεται στο γήπεδό του και να έχει τον απόλυτο έλεγχο.
Στη διοργάνωση του Στέκα ένιωθε μια ψευδή ασφάλεια πως ο διοργανωτής ηταν δικός του, ενώ τώρα πιστευει λανθασμένα πως έχει να κάνει με αντίπαλο διοργανωτή που μπορεί να επειρρεάζει ψηφοφόρους.