Εδώ Κάπτεν Κέι από τον "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΥΤΣΟ". Θα ήθελα να ρωτήσω τους πολιτικούς αρχηγούς: Όπως γνωρίζετε, υπάρχει αύξηση του πληθωρισμού με αποτέλεσμα να βλέπουμε μια ανοδική τάση και στις τιμές της βίζιτας. Σκοπεύετε να βάλετε πλαφόν στην τιμή/ώρα και εάν ναι σε ποιό ποσό θα κυμανθεί ή είστε υπέρ της πλήρως ελεύθερης αγοράς; Ευχαριστώ.
Eλα ντε....αρκεί να μην βγει κανας έξυπνος και προτείνει το "Καλάθι του μπουρδελιαρη"...αυτό είναι το βρωμο Μετάξι..η Θεσσαλονίκη είναι αποκλεισμένη.Υπηρχε ο Βαρδάρης για πιο λούμπεν καταστάσεις αλλά τώρα είναι ανάμνηση.Που θα πάει ο χειμαζομενος Βόρειος συναγωνιστής;
Άστα να πάνε..Η ελάχιστη προσδοκία μου ήταν να γίνει μια συγχώνευση αλλά μάλλον είναι στον αυτόματο το σάιτ…
Δείχνει πως 1-2 μέρες μπορούμε να μπούμε στο νήμα της εισβολής και να βρίσουμε τον Ζελενσκι χωρίς να μπανταριστούμε
Άστα να πάνε..Η ελάχιστη προσδοκία μου ήταν να γίνει μια συγχώνευση αλλά μάλλον είναι στον αυτόματο το σάιτ…
Δείχνει πως 1-2 μέρες μπορούμε να μπούμε στο νήμα της εισβολής και να βρίσουμε τον Ζελενσκι χωρίς να μπανταριστούμε
Τυπε δεν νομίζω πως υπάρχει σχέση με aravotourko και λοιπούς, ο Κυριάκος είναι αυθεντικός πρωτότυπος χρήστης που απλά τύχαινε να διαβάζει το σάιτ ως επισκέπτης...
Τυπε δεν νομίζω πως υπάρχει σχέση με aravotourko και λοιπούς, ο Κυριάκος είναι αυθεντικός πρωτότυπος χρήστης που απλά τύχαινε να διαβάζει το σάιτ ως επισκέπτης για πολλά χρόνια...
Ε με τα νιαμου...τον clock δεν τον είχα προλάβει αλλα aravotourko που τον ξεφτιλιζα συνέχεια ήταν ίδια περίοδο με σένα άρα δεν παίζει να είσαι κλώνος του...
Ε με τα νιαμου...τον clock δεν τον είχα προλάβει αλλα aravotourko που τον ξεφτιλιζα συνέχεια ήταν ίδια περίοδο με σένα άρα δεν παίζει να είσαι κλώνος του...
Εχει και το μειον οτι δεν έχει ματώσει τη φανέλα σε νήματα ξεπουπουλιάσματος τυπου πολιτικά,μπόλια,ουκρανορωσίες κλπ. Γνώμη μου είναι οτι εκεί ξεχωρίζουν οι μεγάλοι παίκτες.
Τίποτα δεν έχει κριθεί. Η νεολαία που τον στηρίζει ψηφίζει πάντα λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες. Επίσης δεν έχει ψηφίσει ακόμα το λόμπι των κτηνοτρόφων που πίνει νερό στο όνομα του
Τίποτα δεν έχει κριθεί. Η νεολαία που τον στηρίζει ψηφίζει πάντα λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες. Επίσης δεν έχει ψηφίσει ακόμα το λόμπι των κτηνοτρόφων που πίνει νερό στο όνομα του