Νέα

Μπρδλ-έρευνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vicepresident
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
V

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Ευχαριστώ για την συμμετοχή συναθλητές μου .... ειστε πρωταθλητές!!!
Χθές το βράδυ 14 συμμετοχές....

Καλό αγώνα!

Παρακάτω θα βρείτε μια έρευνα για τους λάτρεις του σχετικού σπορτ!
Για να δω συμμετοχή αθλητές μου!!!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ευχαριστώ για την συμμετοχή συναθλητές μου .... ειστε πρωταθλητές!!!
Χθές το βράδυ 14 συμμετοχές....

Καλό αγώνα!
Ρε φιλε ειναι ελλιπες το ερωτηματολογιο παντως και ασαφες.ας πουμε σε μερικες ερωτησεις ζηταει μονολεκτικα ναι ή οχι ενω θα μποουσε να εχει κι αλλη επιλογη απαντησης.....

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
και εγώ! και εγώ!!

leon287

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Εμένα με χάλασε η ερώτηση για τη συχνότητα των επισκέψεων. Συγκεκριμένα δεν είχε απάντηση για το 2-3 φορές την ημέρα...  :grin:

OP
OP
V

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Σίγουρα υπάρχουν ελλείψεις και δέχεται βελτιώσεις και εξειδικεύσεις το ερωτηματολόγιο. 

Τώρα αναφορικά με την ασάφεια δεν κατάλαβα τι σχέση έχει με το εύρος των πιθανών απαντήσεων.  Δηλαδή με περισσότερες απαντήσεις θα ήταν πιο σαφές να απαντήσεις; ή θα μπέρδευαν περισσότερο τα πράγματα;  Κι αν ήθελα να περιορίσω τα δεδομένα μου ανάμεσα στις δύο αυτές καταστάσεις; (ναι/όχι)
Δεκτές οι υποδείξεις αλλά τεκμηριώστε και δώστε τα φώτα σας αν έχετε καλύτερες ιδέες.

Α! και δεν θα κάνουμε ούτε φάκτορ ανάλυση ούτε διδακτορικό με τέτοια έρευνα, την πλάκα μας κάνουμε και την ψώρα μας ξύνουμε…

Ρε φιλε ειναι ελλιπες το ερωτηματολογιο παντως και ασαφες.ας πουμε σε μερικες ερωτησεις ζηταει μονολεκτικα ναι ή οχι ενω θα μποουσε να εχει κι αλλη επιλογη απαντησης.....

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Εμένα με χάλασε η ερώτηση για τη συχνότητα των επισκέψεων. Συγκεκριμένα δεν είχε απάντηση για το 2-3 φορές την ημέρα...  :grin:

Κι εμένα με χάλασε η ερώτηση για τη γκόμενα-γυναίκα σας.Δεν προβλέπεται εναλλακτική απάντηση για μας που είμεθα μπακούρια ;  :grin:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Καλή αλλά ψιλο ελλειπής!!
Χρειαζόταν κι άλλες ερωτήσεις....

OP
OP
V

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Δώστε ενα παράδειγμα ρε συναθλητές.... καμια ερώτηση καλή....
πχ η παρακάτω ερώτηση καλύπτει τα γούστα σας?

"Στις πόσες δοκιμές/φορές σας έχει βγει μαπα το καρπούζι; 1/5 , 2/5, 3/5, 4/5, 5/5 (γκαντεμης)"

Καλή αλλά ψιλο ελλειπής!!
Χρειαζόταν κι άλλες ερωτήσεις....

OP
OP
V

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Ευχαριστώ για την συμμετοχή ,
όσο κάθομαι και το σκέφτομαι τόσες περισσότερες ιδέες μου' ρχονται, οπότε με το καλό ελπίζω να βάλω κάτω τον (_|_) και να βγεί  κάτι καλο.
Παρακάτω σας δείχνω από ποια μέρη ανταποκρίθηκαν στην έρευνα.
Οι "άγνωστοι" είναι από Ελλάδα το τσέκαρα από το IP τους ()

τα λέμε

Συνημμένα

• respont_location.jpg
    respont_location.jpg
    37 KB · Εμφανίσεις: 42
OP
OP
V

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Καλώς σας βρήκα κι ας άργησα.  Επιτέλους βρήκα τον χρόνο και το κέφι για να βάλω κάτω τα δεδομένα από το ερωτηματολόγιο  «Μπρδλ-έρευνα» και να αρχίζω να βγάζω αποτελέσματα.
Σε αυτήν την ενότητα θα παραθέσω στατιστικές συχνότητες, δηλαδή πόσοι απάντησαν τι και το ανάλογο ποσοστό που κατέχει η απάντηση στο σύνολο.

Δυστυχώς με αντιγραφή-επικόληση οι πίνακες χαλάνε και δεν έχω χρόνο να τους ξαναφτιάξω, οπότε επισυνάπτω τα αποτελέσματα σε αρχείο word

Είμαι ανοικτός σε σχόλια και βελτιώσεις.  Η ανάλυση είναι φτωχή λόγω φόρτου εργασίας αλλά θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες και ίσως συνδυαστικές συγκρίσεις, όπως από αυτούς που απάντησαν «Αρνητικά» στην τελευταία ερώτηση, τι έχουν απαντήσει στην συχνότητα επισκέψεων ή σε άλλες ερωτήσεις.

Καλό βόλι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
OP
OP
V

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
oχι, σπουδαστής της πουτάνας της ζωής  ;)

canias

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μαρεσει που το επισημοποιησαμε σαν σπορ αντε και το 2012 στους ολυμπιακους :fuck2:

OP
OP
V

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
πω πω συμμετοχή! Δεν ξέρω τι παίζει αλλα θα το εξακριβώσω μόλις ξαναβγάλω τα αποτελέσματα.  Μάλλον σε καποιον δεν άρεσαν τα αποτελέσματα και βάλθηκε να τα αλλάξει ψηφίζοντας πολλές φορές μέσα σε μια μέρα!!  :grin:

Ειπα θα ξαναβγάλω... και γι αυτό το λόγο θα κλείσω την έρευνα-ψηφοφορία  στις 30 Νοε
Λοιπόν κλείνουν οι κάλπες ..., τα τελικά αποτελέσματα μετά απο την ανάδειξη του νέου προέδρου και μελοντικού πρωθυπουργού (όταν γίνει η τράμπα).

με συναγωνιστικούς χαιρετισμούς

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τα αποτελεσματα ποτε θα βγουν τυπε?

Stories

Νέο!