Νέα

Μπουρδελογραφικότητες..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gangstaXZ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Ποτέ δεν είναι αργά ;) ;) .. Εδώ έχω δει μέχρι και παππού 70 χρονών που έμοιαζε με κινέζο κιόλας να πηγαίνει τσάρκα.. ο μίστερ μιγιάγκι σε unrated version. Όσο για τα σεντόνια, όπως είπαν και οι συνάδελφοι, πιο πιθανό είναι να γίνει πραγματικότητα σενάριο του Τζωρτζ Λούκας παρά να τα αλλάξουν ..
Εχω πετυχει γερο 70χρονο να ζηταει κωλο  :o στο Φ25 και τη γνωστη μαλακιζομενη τσατσα να φωναζει "Μου θελει και κωλο ο γεροαρναούτης..." :2funny:

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
Eγω εχω ακουσει και αναποδο ψαλιδι,δεν κανω πλακα.
Δηλαδη δε γαμας απλα,μαθαινεις και μπαλιτσα. :rockon:
Μάθε μπαλίτσα στον άρχοντα ρε τα πάντα όλα!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μεγάλη γραφικότητα και το ''ανεβαίνει από πάνω'' των τσατσάδων δεν ξέρω αλλά μου φέρνει πολύ γέλιο αυτή η έκφραση!! respect για το θέμα ετσι...!!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ξεχασες και το κορυφαιο..only greek,only greek

Nαι στο μεταξι.

Greco? Greco?

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ολοι το βλέπουν.Γεμάτο βρώμα από τη πολυχρησία(ποιος ξέρει και τι άλλο σπουπίζουν μ'αυτό),το χρησιμοποιούν για να διώχνουν τα χοντρά από το σεντόνι(π.χ.τρίχες) και να το τεντώνουν για να φαίνεται "φροντισμένο" ενώ από μόνο του το ψάθινο σκουπάκι αφήνει τη βρωμιά του στο σεντόνι.

Σε πιο προχωρημένα στάδια, αντί για σκουπάκι έχουν αρωματικό σπρέυ χώρου.
Βέβαια, από την χρήση δεν έχει μείνει τίποτα, απλά ακούγεται η αντλία.

Άλλο δείγμα "καθαριότητας" είναι να σφουγγαρίζει η τσατσά μπροστά στους πελάτες το διάδρομο και τα δωμάτια (βέβαια το νερό ήταν πιο μπίχλα από το πάτωμα).

ΥΓ. Μια και είπα για τσατσά, θυμήθηκα μια (στην Ιάσωνος) που πολλές φορές την είχα πετύχει να καθαρίζει όσπρια (φασόλια; κουκιά; ) ενώ περίμενε την κοπέλα να βγει από το δωμάτιο.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΥΓ. Μια και είπα για τσατσά, θυμήθηκα μια (στην Ιάσωνος) που πολλές φορές την είχα πετύχει να καθαρίζει όσπρια (φασόλια; κουκιά; ) ενώ περίμενε την κοπέλα να βγει από το δωμάτιο.

...δεν πιστεύω η κοπέλα να δίνει κουλούρι???

από τα αέρια μπορεί να μας "καούν" τα αρ@@δια  :2funny: :2funny: :2funny: 

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Μια φορα μου ειχε τυχει σε ρδελο στο μεταξι να μπουνε μεσα δυο ρωσοι μαλακες ψιλο-κουστουμαρισμενοι.......
Κατι πηγαιναν να πουν στην τσατσα αλλα λεγαν ακαταλαβιστικα.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Έυγε Gangsta!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να προσθέσω:

-Η πολυθρόνα στο χώλ που είναι τεχνοτροπίας 60's -70's με τα ελατήρια να έξέχουν και τον κίνδυνο εαν αποφασίσεις να κάτσεις επάνω της να βυθιστείς και να σε ρουφήξει...
.... :)
΄

Τι μου θύμησες!!!
Είχα σκίσει παντελόνι σε μια ρημάδα και εφυγα σχεδόν ξεβράκωτος και χωρίς να αδειάσω!!!
:headbang: :2funny:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.910
Πόντοι
606

Άλλο δείγμα "καθαριότητας" είναι να σφουγγαρίζει η τσατσά μπροστά στους πελάτες το διάδρομο και τα δωμάτια (βέβαια το νερό ήταν πιο μπίχλα από το πάτωμα).

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
μια υποκατηγορία απο μονη της δεν είναι και οι ατάκες της τρισμέγιστης αρχιτσατσάς της Φυλής, Έυας;

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Την εχω πετυχει κι εγω σε αυτη τη φαση!  :rockon:  :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Μπα! ...θα διαφωνήσω!!!

Η μαγεία και η ομορφιά ενός κλασσικού μπουρδέλου είναι η σύνθετη βαριά σχεδόν αποπνικτική ατμόσφαιρα και σε αυτό συμβάλλει καθοριστικά η υπερβολική χρήση του αρωματικού σπρέϋ.

Μπορεί να ξεμείνουν από οτιδήποτε, αλλά από σπρέϋ δεν ξεμαίνουν ποτέ  :cheesy: 

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Έχετε προσέξει σε κάποιο στο Μεταξι μια πινακίδα στο χώλ?
Γράφει: Το παρόν κατάστημα είναι μέλος του bourdela.com!!!!
Δε αναφέρει όμως το username!!! Χαχαχαχαααα!!!
:2funny: :2funny: Προχωρημένος οίκος!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μπα! ...θα διαφωνήσω!!!

Η μαγεία και η ομορφιά ενός κλασσικού μπουρδέλου είναι η σύνθετη βαριά σχεδόν αποπνικτική ατμόσφαιρα και σε αυτό συμβάλλει καθοριστικά η υπερβολική χρήση του αρωματικού σπρέϋ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, αλλά από σπρέϋ δεν ξεμαίνουν ποτέ  :cheesy: 
Ξεχασες και κατι αλλο, να ξεμεινουν απο προφυλακτικα?  καλημερα

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Έχει συμβεί και αυτό στην "προ" AIDS εποχή.

Ο πελάτης να περιμένει μέσα στο δωμάτιο καυλωμένος και η τσατσά να του λέει να κάνει υπομονή λίγο για να πάει να αγοράσει προφυλακτικά...
:2funny: :2funny: :2funny:

Απίστευτα γεγονότα... ;)

καλημέρα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

Ο πελάτης να περιμένει μέσα στο δωμάτιο καυλωμένος και η τσατσά να του λέει να κάνει υπομονή λίγο για να πάει να αγοράσει προφυλακτικά...

Απίστευτα γεγονότα... ;)

καλημέρα
Παλια συμβαιναν πολλες τετοιες καταστασεις που να τα θυμηθουμε ολα ενα ενα τα θυμομαστε

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785

Απίστευτα γεγονότα... ;)

καλημέρα
μην μου ξυπνας τα χρονια εκεινα........ωραια νοσταλγικα

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Μπα! ...θα διαφωνήσω!!!

Μπορεί να ξεμείνουν από οτιδήποτε, αλλά από σπρέϋ δεν ξεμαίνουν ποτέ  :cheesy: 

Τι να σου πω, μπορεί να έχεις και δίκιο.

Πάντως στις περισσότερες περιπτώσεις που έχω πετύχει και υποτίθεται ότι ψεκάζουν, αντί για άρωμα εξακολουθεί να μυρίζει αυτή η μασχαλίλα/ποδαρίλα/σκατίλα που συνήθως μυρίζουν τα σπίτια.

Άντε στην καλύτερη, αυτό που λέει το ανέκδοτο: σαν να έχει χέσει κάποιος στο δάσος...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
"Χέζουν οι αρκούδες στο δάσος? Ιδού η απορία!"  :2funny: :2funny: :2funny:

Ίσως τα ψεκαστικά τα έχουν πάρει από τα "ληγμένα στο 10% της τιμής"  ;)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Πάντως στις περισσότερες περιπτώσεις που έχω πετύχει και υποτίθεται ότι ψεκάζουν, αντί για άρωμα εξακολουθεί να μυρίζει αυτή η μασχαλίλα/ποδαρίλα/σκατίλα που συνήθως μυρίζουν τα σπίτια.

Άντε στην καλύτερη, αυτό που λέει το ανέκδοτο: σαν να έχει χέσει κάποιος στο δάσος...

ειναι απιστευτα αποπνικτικα τα συγκεκριμενα αρωματα και με τις "ευωδιες" που υπαρχουν εκει μεσα εισαι ετοιμος να.... :blowup:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Ψεκάζουν συνάδελφε Streetwalker

απλά δεν έχει ακόμη κατασκευασθεί το κατάλληλο σπρέϋ για τα Ελληνικά μπουρδέλα
με αποτέλεσμα να υπερισχύει η βαρβατίλα μας που είναι η ισχυρότερη στο κόσμο... :2funny: :2funny: :2funny:

εννοείται ότι κάνουμε πλάκα  :grin:

Πράγματι σε μερικά μπουρδέλα η δυσοσμία δεν βγαίνει με τίποτα, αλλά και δεν ψεκάζουν τίποτα αυτά τα τελειωμένα σπρέϋ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom