Νέα

Μπουρδελογραφικότητες..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gangstaXZ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
Δεν πήγα στα νιάτα μου ποτέ.Θα πάω τώρα που γέρασα που υποτίθεται ότι δεν έχω κ πρόβλημα;
Και μόνο το σεντόνι που θα έβλεπα εμπλουτισμένο με χυσάκια,τριχούλες κ άλλα ζωάκια ,θα με έκαναν να χάσω τα κιλά που προσπαθώ εδώ και καιρό.

Αλήθεια,πάντα είχα μια απορία και αν θέλετε μου την λύνετε:
Όταν μπαίνει ένας να γαμήσει μέσα σε ένα μπουρδέλο,μετά αλλάζουν σεντόνια πριν έρθει άλλος πελάτης;
κολιτε βασισου επανω μου........
μαζι θα παμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Επισκέπτης
Δεν πήγα στα νιάτα μου ποτέ.Θα πάω τώρα που γέρασα που υποτίθεται ότι δεν έχω κ πρόβλημα;
Και μόνο το σεντόνι που θα έβλεπα εμπλουτισμένο με χυσάκια,τριχούλες κ άλλα ζωάκια ,θα με έκαναν να χάσω τα κιλά που προσπαθώ εδώ και καιρό.

Όταν μπαίνει ένας να γαμήσει μέσα σε ένα μπουρδέλο,μετά αλλάζουν σεντόνια πριν έρθει άλλος πελάτης;
όχι... ;) ;) ;) ;) ;)

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
τα πάντα όλα λέμε, τα πάντα όλα

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
:2funny: :2funny: :2funny:

Όχι και '60's. 80's ΜΕΤΑΞΙ χαλαρότατα εύρισκες. Λιοσίων επίσης.  ;)

Μη ρωτήσεις που ακριβώς, όλα είναι μπερδεμένα μέσα μου. Πήγαιναν πάντως ασορτί με σόμπα πετρελαίου στο "σαλόνι" και ηλεκτρική σόμπα στο δωμάτιο. (Ποιό καλοριφέρ? Ποιό αρκουδίσιο?)  :2funny: :2funny: :2funny:

Πράγματι, αυτά υπήρχαν και συνέβαιναν στην δεκαετία του 1980  :thumbsup:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

[size=12pt]Όταν μπαίνει ένας να γαμήσει μέσα σε ένα μπουρδέλο,μετά αλλάζουν σεντόνια πριν έρθει άλλος πελάτης;[/size]

Ίσα-ίσα, ακριβώς το αντίθετο... :hmm:

Ορισμένοι πελάτες "την βρίσκουν" να είναι τα σεντόνια, βρώμικα, πουτανοξεσκισμένα   :tooth:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ίσα-ίσα, ακριβώς το αντίθετο... :hmm:

Ορισμένοι πελάτες "την βρίσκουν" να είναι τα σεντόνια, βρώμικα, πουτανοξεσκισμένα   :tooth:

Μπλιαχ,μπλιαχ και ξανά μπλιαχ.
Τελικά πολύ μη μου άπτου είμαι.

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Χαχαχαχαχχαχααχαχαχα πλάκα έχεις... άκου να σου αλλάζουν και σεντόνια....
Μια από τις ομορφιές του μπορντέλου είναι και η βρώμα του, και γενικώς όλο το παρακμιακό σκηνικό που επικρατεί..

Λοιπόν αυτό που θυμάμαι εγώ πριν από καμιά 20-25 χρόνια ήταν.

Τσιμπουκάκι πίσωκολλητό γονατιστό πλαγιαστό ... έτσι λέγαν οι τσατσάδες....

Επίσης θυμάμαι την cult συνομιλία με τσατσά στην Πάτρα...(25 χρόνια πίσω)
Περιμέναμε στο σαλόνι βγαίνει η τσατσά, και αφού λέει το ποίημά της την ρωτάει κάποιος....
Είναι μικρή η κοπέλα ; (η κοπέλα τότε ήταν 35+)
και απαντάει η θεϊκή τσατσά...

Δεν ρωτάμε την ηλικία της κοπέλας... Σημασία έχει οτι η κοπέλα είναι καλή καθαρή και ηθική.....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....Αλήθεια,πάντα είχα μια απορία και αν θέλετε μου την λύνετε:
πώς φαινεται οτι δεν εχεις κανει παρτουζα με τους φιλους σου..  :grin:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.832
Πόντοι
606
Λοιπόν αυτό που θυμάμαι εγώ πριν από καμιά 20-25 χρόνια ήταν.

Τσιμπουκάκι πίσωκολλητό γονατιστό πλαγιαστό ... έτσι λέγαν οι τσατσάδες....
Ξεχασες και το κορυφαιο..only greek,only greek :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
και απαντάει η θεϊκή τσατσά...

Δεν ρωτάμε την ηλικία της κοπέλας... Σημασία έχει οτι η κοπέλα είναι καλή καθαρή και ηθική.....
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

Βρε αει χαθείτε παλιόπαιδα, χέστηκα στο γέλιο πρωινιάτικα  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

OP
OP
gangstaXZ

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Εχω ρίξει το γέλιο της αρκουδας λέμεεεεεεεεεεεεεεε.
Αυτά διαβάζω κ στενοχωριέμαι που δεν πήγα έστω μια φορά σε μπουρδέλο να δω πώς είναι.

Ποτέ δεν είναι αργά ;) ;) .. Εδώ έχω δει μέχρι και παππού 70 χρονών που έμοιαζε με κινέζο κιόλας να πηγαίνει τσάρκα.. ο μίστερ μιγιάγκι σε unrated version. Όσο για τα σεντόνια, όπως είπαν και οι συνάδελφοι, πιο πιθανό είναι να γίνει πραγματικότητα σενάριο του Τζωρτζ Λούκας παρά να τα αλλάξουν ..

Μόλις θυμήθηκα και ένα άλλο, αντί για κανονικά σαπούνια έχουν πάνω στο νεροχύτη κάτι.. "fairy ultra" .. "ava perle" ..ρε ..το πουλί μου θέλω να πλύνω,όχι τα πιάτα απ'το μεσημεριανό δείπνο! Η πλάκα είναι οτι τα νερώνουνε κιόλας για να βγει μεγαλύτερη ποσότητα.. τώρα εκτός από το πετρέλαιο θέρμανσης είναι και τα μπουρδελοσαπούνια νοθευμένα..ικανό τον έχω τον άλλονα να κάνει ρεπορτάζ ΚΑΙ γι'αυτό.

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
τον χορτινο σκουπακι (απο αχυρο η κατι τέτοιο) που χρησιμοποιει η τσατσα για να "ξεσκονίσει" το κρεβατι δεν το εχει πετυχει κανεις??

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Επισκέπτης
τον χορτινο σκουπακι (απο αχυρο η κατι τέτοιο) που χρησιμοποιει η τσατσα για να "ξεσκονίσει" το κρεβατι δεν το εχει πετυχει κανεις??
Ολοι το βλέπουν.Γεμάτο βρώμα από τη πολυχρησία(ποιος ξέρει και τι άλλο σπουπίζουν μ'αυτό),το χρησιμοποιούν για να διώχνουν τα χοντρά από το σεντόνι(π.χ.τρίχες) και να το τεντώνουν για να φαίνεται "φροντισμένο" ενώ από μόνο του το ψάθινο σκουπάκι αφήνει τη βρωμιά του στο σεντόνι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom