Νέα

Μπουρδελογραφικότητες..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gangstaXZ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Κοντρα παξιμαδι = Ισπανικη μαλακια

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Στην σημερινη τσαρκα, ακουσα το πιο οξυμορο που ακουμε συχνα σε μπουρδελα, αλλα εχουμε ξεχασει να αναφερουμε.

Ενω ο τσατσος παρουσιαζε τη κοπελα πυ ηταν στο δωματιο ελεγε μεταξυ αλλων:

"Κανει αυτο, το αλλο ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ"

Μετα απο 15 δευτερολεπτα !!!!, χτυπαει την πορτα της κοπελας...
"Ελα μωρο μου τελειωνε"

Παλι καλα που δεν μας βιαζει στο δωματιο.......

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Πολλά χρόνια πρίν που είχα μπει σε μπουρδέλο είχε για τασάκια πήλινα απο μακαρονάδες φούρνου. Απο αυτά που μοιράζανε οι πιτσαρίες.

Δηλαδή ρε ρόδο του Ispahan, τι ήθελες να σου βάλουν για να σβήνεις τη γόπα σου?

Costa Boda?

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
-O xωρος αναμονης σε μερικα σπιτια οτυ μεταξουργειου με τους παγκους γυρω γυρω και τους γραμμενους τοιχους που θυμιζουν κελι απο ταινια του ψαλτη.

-Μερικα σπιτια του μεταξιου που ειναι μεγαλα και αδεια με σκακιερα δαπεδο λες και εισαι σε εφιαλτη.

-Αυτη η ανακατεμενη μυρωδια των μπουρδελων που μας γοητευει.

-Οπως ειπε και ο φιλος,ο ηχος των τακουνιων που πλησιαζουν.

-τακ τακ η πορτα απο την τσατσα

-Οι ατακες των περιεργων τσατσαδων

-Τα ασχετα τραγουδια που παιζουν στο ραδιοφωνο

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.910
Πόντοι
606
να προσθεσω καποιες δικες μου διαπιστωσεις:

-οι γραφικοι gay τσατσοι που σου την πεφτουν  :headbang:

-η αθλια ατμοσφαιρα της περιοχης που σε κανει να σκεφτεσαι"τι γυρευω εγω εδω περα?"και η αισθηση της αλλαγης οταν επιστρεφεις στον πολιτισμο  :grin:

-κατι πιτσαριες-τρυπες κοντα στα μπουρδελα που τις βλεπεις και σκεφτεσαι"ποιοι καμμενοι παραγγελνουν απο'δω φαι?"  :grin:

-η κοινοτυπη ευχη των τσατσαδων λιγο πριν μπεις στο δωματιο"καλα να περασεις"  :cheesy:

Redy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
19
Like
216
Πόντοι
291
Τα σέβη μου στον συναγωνιστή gangsta που ξεκίνησε το thread.Είναι καλλιτέχνης.Πως να το κάνουμε; Ίσως είναι το πιο ψαγμένο thread του σαιτ:"η αναζήτηση του χαμένου χρόνου των μπουρδελιάρηδων", οι μυρωδιές που μας γυρνάνε πίσω, τα ψηλά τακούνια που χτυπάνε ακόμα στην καρδιά μας,ο φόβος και η καύλα πιασμένα χέρι-χέρι, η μάνα μας να μας χαμογελά, το πουλί μας να σηκώνεται,να πέφτει φοβισμένο, το παιδί μέσα μας να πετά.Τέλος!Και πάλι από την αρχή!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Κάπου στο 1995 είχα πάει στο Φ200 και η κοπέλα αργούσε στο δωμάτιο.Χτυπάει την πόρτα η τσατσά,και της λέει "τελείωνε μωρό μου,δεν είναι για χόρταση" και 4-5 άτομα που περιμέναμε,βγήκαμε έξω για να μη σκάσουμε από τα γελια.

Μια άλλη φορά στο Διδύμου 8 το επάνω,πριν την ανακαίνιση,ανοίγει η πορτα του δωματίου και η τσατσά από κεκτημένη ταχύτητα λέει "Ο κύριος είναι...όχι λάθος" lol

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Respect στο Thread και στον ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ!  :sunglasses:

Να προσθέσω:

- Τα άθλια τσίγκινα ημικυλινδικά υδροδοχεία στους νιπτήρες, που γέμιζε η τσατσά, αφού δεν υπήρχε τρεχούμενο νερό σε όλα τα δωμάτια (στα αθλιότατα των μπουρδέλων).

- Την ULTRA CULT έκφραση "με περιποίηση".

- Στην ατάκα για τις στάσεις της κοπέλλας το ..... "και βιδωτό για τους φαντάρους". Δεν κατάλαβα ποτέ τι είναι  :think:

zisante

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Το μπλέ φως νέον στο μισοσκόταδο που έκανε να φαίνεται όλη η σκόνη πάνω στα ρούχα και τα δόντια μας σαν δράκουλες όταν χαμογελούσαμε.

Α ρε θηρία πόσο πίσω με πήγατε

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Πολλά χρόνια πρίν που είχα μπει σε μπουρδέλο είχε για τασάκια πήλινα απο μακαρονάδες φούρνου. Απο αυτά που μοιράζανε οι πιτσαρίες.

Δεν γνωρίζω αν έχουν ακόμη αλλά ήταν απόλυτη cult κατάσταση  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τι λες τώρα, εγώ έχω δεί μέχρι και ανοιγμένη κονσέρβα Rio-Mare για τασάκι ...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εύγε GANGSTAZ.Εύγε.με μόρφωσες ρε φίλε κ εμένα τον αμόρφωτο περί μπουρδελων,μιας κ αγνοώ το πώς είναι τα μπουρδέλα,καθώς είμαι παρθένος στο σπορ :rolleyes:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εχω ρίξει το γέλιο της αρκουδας λέμεεεεεεεεεεεεεεε.
Αυτά διαβάζω κ στενοχωριέμαι που δεν πήγα έστω μια φορά σε μπουρδέλο να δω πώς είναι.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
- Τα άθλια τσίγκινα ημικυλινδικά υδροδοχεία στους νιπτήρες, που γέμιζε η τσατσά, αφού δεν υπήρχε τρεχούμενο νερό σε όλα τα δωμάτια ...

Καλά, μεγάλε, εσύ μας έχεις πάει ΠΟΟΟΛΥΥΥ πίσω ! ! ! ...

Από λαμαρίνα γαλβανιζέ!  Με μπρούτζινο βρυσάκι!  Και καπάκι με μεντεσέ από πάνω για να γεμίζει!

Πότε ρε φίλε?  Αυτά έχουν καταργηθεί από τη δεκαετία του '60!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
αυτα ομως που κλεβουν την παρασταση ειναι τα σεμεδακια στα τραπεζακια δηλωνουν ολες τις εποχες του χρονου αλλα απο χριστουγεννα που ειναι προσφορα το αλεκιαστο με το ντιξαν αλλα απο πασχα δωρο του χοντου για το πασχαλινο τραπεζι γενικα η διακοσμηση ειναι οτι βρηκαμε βαλαμε σαν εξοχικο του 70...

ααα και το αλλο ατου την δεκαετια του 80 το δωματιο κλιματιζεται και ενωουσαν τον ανεμιστηρα δαπεδου που εκανε ποιο πολλη θορυβο απο το τριζοκρεαββατο της ηδονης...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.929
Πόντοι
42.697
ένα ακόμα γραφικό γεγονός είναι να περιμένεις στο σαλόνι και να ακούς συζήτηση (απο την κουζίνα) μεταξύ τσατσας και ιερόδουλης....
και ίδιαίτερα εαν έχουν βγάλει το φτυάρι και θάβουν άλλες επαγγελματίες (τσατσαδες και πόρνες) του χώρου....
Εκεί ακούς τα απίστευτα.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36

Από λαμαρίνα γαλβανιζέ!  Με μπρούτζινο βρυσάκι!  Και καπάκι με μεντεσέ από πάνω για να γεμίζει!

:2funny: :2funny: :2funny:

Όχι και '60's. 80's ΜΕΤΑΞΙ χαλαρότατα εύρισκες. Λιοσίων επίσης.  ;)

Μη ρωτήσεις που ακριβώς, όλα είναι μπερδεμένα μέσα μου. Πήγαιναν πάντως ασορτί με σόμπα πετρελαίου στο "σαλόνι" και ηλεκτρική σόμπα στο δωμάτιο. (Ποιό καλοριφέρ? Ποιό αρκουδίσιο?)  :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Εμ πότε νόμιζες ότι πήγαινε δαύτος στα μπουρδέλα;
τότε πρωτοξεκίνησε στους αχαλίνωτους δρόμους της ηδονής.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Εύγε GANGSTAZ.Εύγε.με μόρφωσες ρε φίλε κ εμένα τον αμόρφωτο περί μπουρδελων,μιας κ αγνοώ το πώς είναι τα μπουρδέλα,καθώς είμαι παρθένος στο σπορ :rolleyes:
Τόσο καιρό μέλος στο μπουρντέλα και δεν μπήκες στον πειρασμό ?  :o Το θεωρώ ανθρωπίνως αδύνατον!! Τελικά  όντως IMPOSSIBLE IS NOTHING

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.910
Πόντοι
606
ένα ακόμα γραφικό γεγονός είναι να περιμένεις στο σαλόνι και να ακούς συζήτηση (απο την κουζίνα) μεταξύ τσατσας και ιερόδουλης....
και ίδιαίτερα εαν έχουν βγάλει το φτυάρι και θάβουν άλλες επαγγελματίες (τσατσαδες και πόρνες) του χώρου....
Εκεί ακούς τα απίστευτα.
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τόσο καιρό μέλος στο μπουρντέλα και δεν μπήκες στον πειρασμό ?  :o Το θεωρώ ανθρωπίνως αδύνατον!! Τελικά  όντως IMPOSSIBLE IS NOTHING

Δεν πήγα στα νιάτα μου ποτέ.Θα πάω τώρα που γέρασα που υποτίθεται ότι δεν έχω κ πρόβλημα;
Και μόνο το σεντόνι που θα έβλεπα εμπλουτισμένο με χυσάκια,τριχούλες κ άλλα ζωάκια ,θα με έκαναν να χάσω τα κιλά που προσπαθώ εδώ και καιρό.

Αλήθεια,πάντα είχα μια απορία και αν θέλετε μου την λύνετε:
Όταν μπαίνει ένας να γαμήσει μέσα σε ένα μπουρδέλο,μετά αλλάζουν σεντόνια πριν έρθει άλλος πελάτης;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom