Νέα

Μπουρδελογραφικότητες..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gangstaXZ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.464
Πόντοι
11.146
Παρεπεμπε ισως στην παλια ενδοξη εποχη των DISCO
Θα μπορουσε να πει καποιος πως στα πορνεια η διακοσμιση αποτελει μια καλτ "υποβαθμισμενη" προβολη στοιχειων πολιτισμου που αργοσβηνουν και τεινουν να παραδοσουν σκυταλη στην πολιτισμικη εξελιξη...
Αρα θα μπορουσε καποιος να πει πως εκτος απο τις καυλες μας στα σπιτακια αυτα εξεπνεε ενα κομματι του ρετρο πολιτισμου πριν αφησει τα σκηπτρα στη νεα μοδα...
Να προσθεσω επισης τις μουσικες επιλογες των τσατσαδων...
Που αλλοτε ηταν βαρια λαικα,αλλοτε mainstream μουσικη

Ακομη θυμαμαι το King of the Castle να παιζει ενω σαλοναρε η Νατασα πεταλουδα στο Φυλης 71 καπου στα early 2000s
Η το New York City Boy την ιδια εποχη να ακουγεται στο καλτ αριστοκτρατικο σαλονι του παλιου αρχοντικου της Πιπινου 56 και Φυλης με μια αδυνατη ψηλη ξανθια που θυμιζε(η ηταν ποιος ξερει;)τραβελι να δινει το προσωπικο της σοου...
....εγω παντως κατι τελειωμενα λαϊκα πετυχαινα συνεχως!! :2funny:
και η γρια να χτυπαει την πορτα "αντε αγαπη μου τελειωνε" , "το κοριτσι εχει δουλεια" κτλ-κτλ!! :grin:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Γραφικά πράγματα σε μία τσάρκα!

-Το λεκτικό που χρησιμοποιούμε ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι μπουρδελιάρηδες.. "θα κάνουμε βόλτα και θα ξαναπεράσουμε" ..όντως ξαναπερνάμε.. την άλλη βδομάδα που θα χει μαζευτεί το σπέρμα ξανά στον εγκέφαλο..

-Το χαρακτηριστικό σπαγγοδεμένο σφουγγάρι σε κάθε πόρτα οικήματος που είναι λες και ο Πάτρικ έχει πιάσει τον Μπομπ σφουγγαράκη όμηρο..

-Το χιλιοειπωμένο "τσιμπουκάκι,πισωκολλητό,ελεύθερα πιασίματα" .. Εντάξει.. ευτυχώς που μου το είπες δηλαδή γιατί μεσ'το δωμάτιο σκεφτόμουν να παίξω τάβλι με την κοπέλα!

-Η φράση από τα πορνίδια-στρίπερς κλπ. "Έχεις μεγάλη πούτσα" η σε παραλλαγή "εκι μεγκαλο πουτσα" .. Λες και δεν το ξέρουμε :cheesy:

-Η ετοιμοθάνατη φυματική τσατσά που καπνίζει πιο πολύ και από τον καουμπόυ της Μάρλμπορο και όταν βήχει πέφτουν οι σοβάδες από το μπουρδέλο..

-Το χαρακτηριστικό "Πάκαε πάκαε" των αφρικανών κοριτσιών στη Σωκράτους.. Τις φαντάζομαι να μου δίνουν και οδηγίες στο παρκάρισμα "πάτο όλο ντεκσιά".

-Η διαφήμιση των τσατσάδων.. "είναι πολύ καλή μέσα.. τα κάνει όλα" κλπ. .. Που το ξέρεις μορή??Μήπως την έχεις πάρει κιόλας?

-Αυτή η τραβελοφωνή που είναι λες και κατάπιε μια φυσιολογική κοπέλα το τρατζιστοράκι του παππού μου και τώρα μιλάει σαν το ρόμποκοπ.

-Αυτό το μεθυστικό άρωμα της βρώμας ανακατεμένη με glade "φρούτα του δάσους" και δεν ξέρω γω τι άλλο..

-Το "τακ τακ τακ" .. των τακουνιών που κάνουν την κόρη του ματιού μας να διαστέλλεται καθώς πλησιάζει η κοπέλα.. (σημ. Το ύψος των τακουνιών να είναι λίγο ψηλότερο από το κτίριο της Κράισλερ)

-Η βρώμα που επικρατεί πάνω στα κρεβάτια αφού είναι γεμάτα τρίχες,σπέρμα και ότι άλλο μπορεί να δει κανείς σε επεισόδιο του CSI.

-Το "κριτςςς κριτςςς" που κάνουν τα πανάρχαια κρεβάτια όταν πηδάς και σχολιάζεται πάντα από τα άτομα στο σαλόνι.Βλαχιά ε Ιππότη? :cheesy:

-Το ροζ περιτύλιγμα της καπότας του χονδρικού εμπορίου που μοιάζει με περιτύλιγμα της μπιγκ μπαμπολ.

-Βλέπω τη ντισκόμπαλα και αναρωτιέμαι .. πουτάνα θα βγει ή ο Τζων Τραβόλτα?

-Οι πάγκοι στα σαλονάκια του Μεταξουργείου .. τέτοιους έχει και ο Αστέρας Εξαρχείων στα αποδυτήρια.

-Το τσούρμο μπουρδελιάρηδων που βλέπουμε να βγαίνει από ένα μπουρδέλο (επειδή μόλις είδαν την κοπέλα) που είναι σαν να ήρθαν στη Φυλής σε γκρουπ με τον κοινωνικό τουρισμό..

-Οι περαστικοί που σε κοιτάνε όταν μπαίνεις σε μπουρδέλο λες και είσαι εξωγήινος που έχεις σκοπό να καταστρέψεις το σύμπαν με το υπερβιονικό σου τσουτσούνι.

Μπορείς κι εσύ να βρεις ένα! ;)
:kneel:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
....εγω παντως κατι τελειωμενα λαϊκα πετυχαινα συνεχως!! :2funny:
και η γρια να χτυπαει την πορτα "αντε αγαπη μου τελειωνε" , "το κοριτσι εχει δουλεια" κτλ-κτλ!! :grin:
Έχω πέσει σε ρουμανική τέκνο μουσική(!) σε ίδρυμα Θεσσαλονίκης όπου φυσικά δούλευε Ρουμάνα κοπέλα.

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.464
Πόντοι
11.146

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Πρέπει να ήταν η ξανθιά ζουζουνιτσα Κάρμεν με το χυμωδες φυσικοτατο στήθος....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

...για όσους θυμούνται...που να χάθηκε αυτή η ψυχή από τις παλιές καλές μέρες...μήπως παντρεύτηκε;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Ρε παικτη νόμιζα ότι έκανες εφόδους στα εν Αθήναις ιδρύματα...ξέρεις από Σαλόνικα;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Ρε παικτη νόμιζα ότι έκανες εφόδους στα εν Αθήναις ιδρύματα...ξέρεις από Σαλόνικα;
Ειχα μια γκομενα πριν 15 χρονια απο 40 εκκλησιες...
Την εχω περπατησει την πολη σου
Εχει το κατι αλλο η αληθεια ειναι
Και εχετε και πολυ ωραιες ντοπιες ρε τυπε
Εχω να παω απο τοτε αλλα...
Πειραιωτης γεννημα θρεμα ειναι δυνατο να μη γουσταρω αλλη ομορφη παραθαλλασια πολη;
Παντως εχω αντιληφθει πως στο Βαρδαρη δεν εχετε πλεον οικους και πηγαν σε μορφη στουντιο καπου προς λιμανι;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Πειραιωτης γεννημα θρεμα ειναι δυνατο να μη γουσταρω αλλη ομορφη παραθαλλασια πολη;
Παντως εχω αντιληφθει πως στο Βαρδαρη δεν εχετε πλεον οικους και πηγαν σε μορφη στουντιο καπου προς λιμανι;
Σωστός ο παίκτης....!!!!
Ευ γέ!!!
Ευοι ευαν!!!!
Σε φάγανε οι δρόμοι ρε παικτη...όλα σου τα λεφτά τα έφαγες στα εισιτήρια.Τουλαχιστον πρόλαβες να φας κάνα ιδιαίτερο γλυκό η φαγητό η έτρωγες μόνο την γκόμενα;
Πώς γνωριστήκατε τότε χωρίς τόσο διαδίκτυο;

:kneel::embarrased:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Σωστός ο παίκτης....!!!!
Ευ γέ!!!
Ευοι ευαν!!!!
Σε φάγανε οι δρόμοι ρε παικτη...όλα σου τα λεφτά τα έφαγες στα εισιτήρια.Τουλαχιστον πρόλαβες να φας κάνα ιδιαίτερο γλυκό η φαγητό η έτρωγες μόνο την γκόμενα;
Πώς γνωριστήκατε τότε χωρίς τόσο διαδίκτυο;

:kneel::embarrased:
Αμ εκει ηταν η ομορφια...στις γνωριμιες χωρις διαδικτυο...
Με live καμακι και προσεγγισεις με σαρκα και οστα.
Ηταν μια με φιλη της επισης Σαλονικια διακοπες στη Σαντορινη κι εγω δουλευα σεζον εκει
Ετσι γνωριστηκαμε...απο τις πιο ομορφες γυναικες που ειχα ποτε...
Οσο κρατησε ηταν τελειο...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
E
Αμ εκει ηταν η ομορφια...στις γνωριμιες χωρις διαδικτυο...
Με live καμακι και προσεγγισεις με σαρκα και οστα.
Ηταν μια με φιλη της επισης Σαλονικια διακοπες στη Σαντορινη κι εγω δουλευα σεζον εκει
Ετσι γνωριστηκαμε...απο τις πιο ομορφες γυναικες που ειχα ποτε...
Οσο κρατησε ηταν τελειο...
Έτσι εξηγείται...η δουλειά για σαιζόν προσφέρει πάντα ευκαιρίες.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Υγ απο γλυκα Τερκενλης και αγιος ο Θεος χαχα
Ταβερνακια πισω απο την Αριστοτελους ειχε κατι ωραια θυμαμαι
Επισης να πω κατι για μας τους Αθηναιο Πειραιωτες:
Το ξερατε αλανια οτι τα γνωστα goodys γεννηθηκαν στη Θεσσαλονικη και ΟΧΙ στην Αθηνα;;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Υγ απο γλυκα Τερκενλης και αγιος ο Θεος χαχα
Ταβερνακια πισω απο την Αριστοτελους ειχε κατι ωραια θυμαμαι
Επισης να πω κατι για μας τους Αθηναιο Πειραιωτες:
Το ξερατε αλανια οτι τα γνωστα goodys γεννηθηκαν στη Θεσσαλονικη και ΟΧΙ στην Αθηνα;;
:kneel: :cry: Συγκινήθηκα ο πουστης ,δεν άντεξα....

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Το πρώτο μαγαζι στην Κούσκουρα . Η ατάκα (προ internet και κινητών ) ήταν “ ραντεβού στα Goody’s “ και συναντιότανε όλη η εφηβεία της πόλης .

Η παραγγελία (Στάνταρντ) ήταν 1 Cheese, 1 πατάτες και κόκα κόλα στα τραπεζάκια μέσα ανα τετράδες . Μετά παγωτό στην Ωραία , λίγο Ναυαρίνο και λεωφορείο πίσω ….. Best years

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom