You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελογραφικότητες..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gangstaXZ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 136
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
KATASKOPOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 80
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Είναι παράνομο να καταγράφει κανείς με το κινητό τις ερωτικές του περιπτύξεις σε οίκο Ανόχής εν αγνοία της Ιεροδούλου;;;
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Σε χθεσινη τσαρκα ακουσα το εξης:
Στην παρουσιαση της κοπελας, η τσατσα ελεγε το γνωστο ποιημα: "αστερι στο δωματιο, πολυ καλη κλπ, κλπ"
Ενας συναγωνιστης στο σαλονι ειπε :
"Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου, θα πεσει να σε πλακωσει"
Και η τσατσα απαντησε :
"Δεν τα λεω εγω αγορι μου, το internet τα λεει".....
Στην παρουσιαση της κοπελας, η τσατσα ελεγε το γνωστο ποιημα: "αστερι στο δωματιο, πολυ καλη κλπ, κλπ"
Και η τσατσα απαντησε :
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Είναι παράνομο να καταγράφει κανείς με το κινητό τις ερωτικές του περιπτύξεις σε οίκο Ανόχής εν αγνοία της Ιεροδούλου;;;
Ειναι παρανομο, αμα το κανεις εν αγνοια της.
Εμπιπτει στο νομο περι προσωπικων δεδομενων.
Όχι, απολύτως νόμιμο είναι!Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Είναι παράνομο να καταγράφει κανείς με το κινητό τις ερωτικές του περιπτύξεις σε οίκο Ανόχής εν αγνοία της Ιεροδούλου;;;
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Σε χθεσινη τσαρκα ακουσα το εξης:
Και η τσατσα απαντησε :
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ No comment!!
internet και πασηs Ελλαδοs!!!!!
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Ωραιο ποστ!Συγκινητικο!Γραφικά πράγματα σε μία τσάρκα!
-Το λεκτικό που χρησιμοποιούμε ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ οι μπουρδελιάρηδες.. "θα κάνουμε βόλτα και θα ξαναπεράσουμε" ..όντως ξαναπερνάμε.. την άλλη βδομάδα που θα χει μαζευτεί το σπέρμα ξανά στον εγκέφαλο..
-Το χαρακτηριστικό σπαγγοδεμένο σφουγγάρι σε κάθε πόρτα οικήματος που είναι λες και ο Πάτρικ έχει πιάσει τον Μπομπ σφουγγαράκη όμηρο..
-Το χιλιοειπωμένο "τσιμπουκάκι,πισωκολλητό,ελεύθερα πιασίματα" .. Εντάξει.. ευτυχώς που μου το είπες δηλαδή γιατί μεσ'το δωμάτιο σκεφτόμουν να παίξω τάβλι με την κοπέλα!
-Η φράση από τα πορνίδια-στρίπερς κλπ. "Έχεις μεγάλη πούτσα" η σε παραλλαγή "εκι μεγκαλο πουτσα" .. Λες και δεν το ξέρουμε
-Η ετοιμοθάνατη φυματική τσατσά που καπνίζει πιο πολύ και από τον καουμπόυ της Μάρλμπορο και όταν βήχει πέφτουν οι σοβάδες από το μπουρδέλο..
-Το χαρακτηριστικό "Πάκαε πάκαε" των αφρικανών κοριτσιών στη Σωκράτους.. Τις φαντάζομαι να μου δίνουν και οδηγίες στο παρκάρισμα "πάτο όλο ντεκσιά".
-Η διαφήμιση των τσατσάδων.. "είναι πολύ καλή μέσα.. τα κάνει όλα" κλπ. .. Που το ξέρεις μορή??Μήπως την έχεις πάρει κιόλας?
-Αυτή η τραβελοφωνή που είναι λες και κατάπιε μια φυσιολογική κοπέλα το τρατζιστοράκι του παππού μου και τώρα μιλάει σαν το ρόμποκοπ.
-Αυτό το μεθυστικό άρωμα της βρώμας ανακατεμένη με glade "φρούτα του δάσους" και δεν ξέρω γω τι άλλο..
-Το "τακ τακ τακ" .. των τακουνιών που κάνουν την κόρη του ματιού μας να διαστέλλεται καθώς πλησιάζει η κοπέλα.. (σημ. Το ύψος των τακουνιών να είναι λίγο ψηλότερο από το κτίριο της Κράισλερ)
-Η βρώμα που επικρατεί πάνω στα κρεβάτια αφού είναι γεμάτα τρίχες,σπέρμα και ότι άλλο μπορεί να δει κανείς σε επεισόδιο του CSI.
-Το "κριτςςς κριτςςς" που κάνουν τα πανάρχαια κρεβάτια όταν πηδάς και σχολιάζεται πάντα από τα άτομα στο σαλόνι.Βλαχιά ε Ιππότη?
-Το ροζ περιτύλιγμα της καπότας του χονδρικού εμπορίου που μοιάζει με περιτύλιγμα της μπιγκ μπαμπολ.
-Βλέπω τη ντισκόμπαλα και αναρωτιέμαι .. πουτάνα θα βγει ή ο Τζων Τραβόλτα?
-Οι πάγκοι στα σαλονάκια του Μεταξουργείου .. τέτοιους έχει και ο Αστέρας Εξαρχείων στα αποδυτήρια.
-Το τσούρμο μπουρδελιάρηδων που βλέπουμε να βγαίνει από ένα μπουρδέλο (επειδή μόλις είδαν την κοπέλα) που είναι σαν να ήρθαν στη Φυλής σε γκρουπ με τον κοινωνικό τουρισμό..
-Οι περαστικοί που σε κοιτάνε όταν μπαίνεις σε μπουρδέλο λες και είσαι εξωγήινος που έχεις σκοπό να καταστρέψεις το σύμπαν με το υπερβιονικό σου τσουτσούνι.
Μπορείς κι εσύ να βρεις ένα! ;)
Μιλαει κατευθειαν στην καρδια του γνησιου μπουρδελιαρη!
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Συναγωνιστη οχι μονο τα θυμαμαι......ξεχασατε αυτα :
...και το "σηκωποδαρατο" στο ποιημα!
Ακομη μυριζω τη σομπα να καιει στο σαλονι του παλιου καλτ μπουρδελου,Δεκεμβρη χειμωνα να βρεχει εξω και η γρια τσατσα να λεει το ποιημα της...
Ενω η πορτα καποιου δωματιου να κλεινει αποτομα και η ιεροδουλος να εξερχεται απο καποιο δωματιο εχοντας μολις χαρισει ηδονη σε καποιο συναγωνιστη...
Τα δε ποστερ που ανεβαζεις...να δινουν τη δικη τους παρασταση υπο τον περιστρεφομενο φωτισμο της ντισκομπαλας του σαλονιου...
Ωραιες παλιες καλτ εποχες...
Προσωπικο φετιχ μου ο συνδυασμος τρωγλης μπουρδελου γριας φαφουτας τσατσας και μουναρας ιεροδουλου στα 3000 δρχ!!
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.499
- Πόντοι
- 11.956
Όλα αυτά τα θυμάμαι κοντά στα 20-21 ειμουν τοτε..φυλής.... μετάξι...τα έκοψα απότομα και μετά μόνο κολ.γκερλ....καπου καλοκαίρι ήταν γέμισα μουνοψειρες ξύρισμα αυτό έμεινε....και σκόνες ... χαχαχα
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 28.739
- Πόντοι
- 11.146
....ναι ρε μαγκα! Αυτη η ντισκομπαλα πρεπει να ηταν προαπαιτουμενο ξερω γω για να λειτουργησει το μπουρδελο!!Συναγωνιστη οχι μονο τα θυμαμαι...
Ακομη μυριζω τη σομπα να καιει στο σαλονι του παλιου καλτ μπουρδελου,Δεκεμβρη χειμωνα να βρεχει εξω και η γρια τσατσα να λεει το ποιημα της...
Ενω η πορτα καποιου δωματιου να κλεινει αποτομα και η ιεροδουλος να εξερχεται απο καποιο δωματιο εχοντας μολις χαρισει ηδονη σε καποιο συναγωνιστη...
Τα δε ποστερ που ανεβαζεις...να δινουν τη δικη τους παρασταση υπο τον περιστρεφομενο φωτισμο της ντισκομπαλας του σαλονιου...
Ωραιες παλιες καλτ εποχες...
Προσωπικο φετιχ μου ο συνδυασμος τρωγλης μπουρδελου γριας φαφουτας τσατσας και μουναρας ιεροδουλου στα 3000 δρχ!!
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 28.739
- Πόντοι
- 11.146
...εκει γυρω στα '90 , πρωτο εξαμηνο φοιτητης Αθηνα, μετα δικτυωθηκαμε με τις σχολες κ τα παρτυ της ΦιλοσοφικηςΌλα αυτά τα θυμάμαι κοντά στα 20-21 ειμουν τοτε..φυλής.... μετάξι...τα έκοψα απότομα και μετά μόνο κολ.γκερλ....καπου καλοκαίρι ήταν γέμισα μουνοψειρες ξύρισμα αυτό έμεινε....και σκόνες ... χαχαχα
πρωτα βηματα!!!!...ξεχασατε αυτα :
...και το "σηκωποδαρατο" στο ποιημα!
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Παρεπεμπε ισως στην παλια ενδοξη εποχη των DISCO....ναι ρε μαγκα! Αυτη η ντισκομπαλα πρεπει να ηταν προαπαιτουμενο ξερω γω για να λειτουργησει το μπουρδελο!!
Θα μπορουσε να πει καποιος πως στα πορνεια η διακοσμιση αποτελει μια καλτ "υποβαθμισμενη" προβολη στοιχειων πολιτισμου που αργοσβηνουν και τεινουν να παραδοσουν σκυταλη στην πολιτισμικη εξελιξη...
Αρα θα μπορουσε καποιος να πει πως εκτος απο τις καυλες μας στα σπιτακια αυτα εξεπνεε ενα κομματι του ρετρο πολιτισμου πριν αφησει τα σκηπτρα στη νεα μοδα...
Να προσθεσω επισης τις μουσικες επιλογες των τσατσαδων...
Που αλλοτε ηταν βαρια λαικα,αλλοτε mainstream μουσικη
Ακομη θυμαμαι το King of the Castle να παιζει ενω σαλοναρε η Νατασα πεταλουδα στο Φυλης 71 καπου στα early 2000s
Η το New York City Boy την ιδια εποχη να ακουγεται στο καλτ αριστοκτρατικο σαλονι του παλιου αρχοντικου της Πιπινου 65 και Φυλης με μια αδυνατη ψηλη ξανθια που θυμιζε(η ηταν ποιος ξερει;)τραβελι να δινει το προσωπικο της σοου...
Τελευταία τροποποίηση:
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.499
- Πόντοι
- 11.956
Τα έχεις τα χρονακια σου και εσύ χαχαχα...εκει γυρω στα '90 , πρωτο εξαμηνο φοιτητης Αθηνα, μετα δικτυωθηκαμε με τις σχολες κ τα παρτυ της Φιλοσοφικης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις