You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλο Θηλέων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pristine
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 183
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ΟΧΙ κ παιδόφιλος,έχω 3 χρόνια που ενηλικιώθηκα!!!
Παρασύρθηκα μωρέ απο τη φωτογραφία ...
Επισκέπτης
Αναρωτιέσαι κ τον λόγo;!Μπα - ούτε και νομίζω να διαβάσω ποτέ. Σου βγάζει γούστα S/M η Μαριάννα για κάποιο λόγο?
Δες!!!
Συνημμένα
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Μπα - ούτε και νομίζω να διαβάσω ποτέ. Σου βγάζει γούστα S/M η Μαριάννα για κάποιο λόγο?
Το καθαρό S/M δεν μου αρέσει ... Ο Ντε Σαντ έχει πολύ ενδιαφέρον . Τα βιβλία του είναι κυρίως φιλοσοφικά που χρησιμοποιούν το σεξ σαν όχημα . Η Άννα Ναρία θα μ' άρεσε στην αντίθετη διαδρομή , απο το σεξ στη φιλοσοφία . Εκείνο που μ' αρέσει σ' αυτήν είναι ότι έχει σεξουαλικότητα και καθαρό αναλυτικό μυαλό . Είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσε να κάνει διατριβή στον Ντε Σαντ ... Δεν υπάρχει τίποτα πιο διεγερτικό απο μια σεξουαλική γυναίκα να μιλάει για υψηλά νοήματα . Για μένα , βέβαια ...
Επισκέπτης
Δεν ξέρω/απαντώ,σε επαγγελματική φωτογράφιση κ εμένα θεά με δείχνουν!!!Γουστάρεις βλέπω κουφαλίτσα ε?
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Πες μου και συ μικρέ , δεν θα σου άρεσε της ρίξεις μερικές δυνατές ξυλιές στο πισινό και έπειτα να πλησιάσεις απειλητικά το τσιγάρο σου σ' αυτόν ...Αναρωτιέσαι κ τον λόγo;!
Δες!!!
Επισκέπτης
Ναι λέω ρε!!!Πες μου και συ μικρέ , δεν θα σου άρεσε της ρίξεις μερικές δυνατές ξυλιές στο πισινό και έπειτα να πλησιάσεις απειλητικά το τσιγάρο σου σ' αυτόν ...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οχι οτι παιρνω με το σαρανταρι...Θες όλες τις στάσεις;!
τσιμπουκακι πισωκολλητο ελευθερα πιασιματα.....
Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται. Μια τέτοια προσέγγιση είχε και η τελευταία ταινία του Κιούμπρικ - το άτομο εντάξει δεν παίζεται, αλλά και η Νικόλ Κίντμαν έχει τρομερή εσωτερική σεξουαλικότητα και ήταν ιδανική για το ρόλο. ;)Το καθαρό S/M δεν μου αρέσει ... Ο Ντε Σαντ έχει πολύ ενδιαφέρον . Τα βιβλία του είναι κυρίως φιλοσοφικά που χρησιμοποιούν το σεξ σαν όχημα . Η Άννα Ναρία θα μ' άρεσε στην αντίθετη διαδρομή , απο το σεξ στη φιλοσοφία . Εκείνο που μ' αρέσει σ' αυτήν είναι ότι έχει σεξουαλικότητα και καθαρό αναλυτικό μυαλό . Είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσε να κάνει διατριβή στον Ντε Σαντ ... Δεν υπάρχει τίποτα πιο διεγερτικό απο μια σεξουαλική γυναίκα να μιλάει για υψηλά νοήματα . Για μένα , βέβαια ...
Τώρα αν η Μαριάννα μπορεί να ακολουθήσει τέτοιες διαδρομές, θα σε γελάσω. Φαντάζομαι όμως ότι παρακολουθεί τα δρώμενα, οπότε πιθανόν να βρίσκει τα λεγόμενά σου εξίσου ενδιαφέροντα.
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται. Μια τέτοια προσέγγιση είχε και η τελευταία ταινία του Κιούμπρικ - το άτομο εντάξει δεν παίζεται, αλλά και η Νικόλ Κίντμαν έχει τρομερή εσωτερική σεξουαλικότητα και ήταν ιδανική για το ρόλο. ;)
Τώρα αν η Μαριάννα μπορεί να ακολουθήσει τέτοιες διαδρομές, θα σε γελάσω. Φαντάζομαι όμως ότι παρακολουθεί τα δρώμενα, οπότε πιθανόν να βρίσκει τα λεγόμενά σου εξίσου ενδιαφέροντα.
Το "Μάτια ερμητικά κλειστά" λες . Για μένα μεγάλη ταινία . Όπως όλες του Κιούμπρικ άλλωστε : "2001 - Οδύσσεια του Διαστήματος" , άλλη φοβερή ταινία .
Αν σου άρεσαν τα "Μάτια ερμητικά κλειστά" , δες και την ταινία του Λ. ΜΠουνιουέλ "Το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου" . Κύκνειο άσμα κι' αυτή και επίσης μεγάλη ταινία ...
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Την είχα δει άπειρα χρόνια πριν με Φερνάντο Ρέυ νομίζω, δεν τη θυμάμαι καθόλου όμως - έπαιζε η Ντενέβ όπως στην Ωραία της Ημέρας?
Όχι η Καρόλ Μπουκέ (έτσι δεν λέγεται;)και μια άλλη . Τελευταία την μοίρασαν δύο (!) εφημερίδες σε dvd . Μπορείς να τη βρείς ...
H "Ωραία της ημέρας" μου έχει αρέσει πολύ . Την έχω δει δύο φορές σε θερινό και άλλες δύο σε dvd . Αν η Κατρίν Ντενέβ ή μια παρόμοια της δούλευε σε μπουρδέλο ...
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ζαλίστηκες από το μπάσκετ gl? Την ήπιανε πάλι οι γαύροι και αυτή τη φορά η πούτσα είναι βαριά, γιατί ήταν μπροστά +14.
Η on the road τι γίνεται ;
Η on the road τι γίνεται ;
Ρε την κακομοίρα...... τη φάγανε οι δρόμοι!
Έχει καιρό να μπει? Μάλλον ε?Η on the road τι γίνεται ;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ρωταει κι ο αλλος τον αχαχουχα και δεν ξερει να μας πει....Έχει καιρό να μπει? Μάλλον ε?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 56
- Εμφανίσεις