ΑΜΕ....αμα μου κατσεις πρωτα....
Οπα παπαρα προσεχε τι λες
ΑΜΕ....αμα μου κατσεις πρωτα....
Δεν θα μπει αναμεσά μας όσο κ να θέλει μην φοβάσαι!!! :-*Οπα παπαρα προσεχε τι λες
παμε με τα δυο χερια...
:o :o :o :o :o :o :o :o :oΚαι μένα μου αρέσει η Λουκρητία . Την φαντάζομαι σαν συντηρητική κοπέλα με ταγερ στο γόνατο , ωραία γόβα και λεπτό διαφανες καλσον στο χρώμα του δέρματος , γεμάτη εσωτερική φλόγα ...
Που σε χανω που σε βρισκω, στο συγκεκριμενο θρεντιδιο σε πετυχαινω ολη την ωρα...!!!:o :o :o :o :o :o :o :o :o
οργιαζει η φαντασια σου λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σε περιμενα....Που σε χανω που σε βρισκω, στο συγκεκριμενο θρεντιδιο σε πετυχαινω ολη την ωρα...!!!
Τρεχει κατι...???
Δεν με προλαβαινεις ομως φευγω...
Πλακα στην πλακα, και για να μην ειμαι και off topic ... Εχω την εντυπωση οτι το συγκεκριμενο μπουρδελακι που ζητατε(λουκ)?????υπαρχει στις Τζιτζιφιες... Οδο και αριθμο δεν ξερω, αλλα εαν θελεις σου τα βρισκω...(λουκ)?????
Καλα, οτι θες με πι μι...!!!
μη προκαλεις...Καλα, οτι θες με πι μι...!!!
Προ(σ)καλω, δεν προκαλω...μη προκαλεις...
φτιαξτε κ για την λουκριτιτσα και αφηστε τον εραστη της....θα φτιάξω τυπο ο εραστής της λουκριτίτσας κανονιστε..
ααααχ....θα ποσταρω τραγουδι κ θα με κραζουν παλι...Προ(σ)καλω, δεν προκαλω...
ποιον?τον μις τριτη 2010?μωρη λουκριτια καλα τα πας εδω τριτη εισαι μπραβο βρε να [παρεις και εσυ ενα τιτλο
δειξε τα καλη σου και θα δεις πως θα εκτοξευθεις στην πρωτη θεσηποιον?τον μις τριτη 2010?