χωρις ιμοτικον; να παρεξηγηθω; α γαμησου :birdman: σμιτεν σμιτεν :2funny:
Επισκέπτης 3 Ιουν 2010 #181 loukritia! έγραψε: χωρις ιμοτικον; να παρεξηγηθω; Κλικ για ολόκληρη προβολή... α γαμησου σμιτεν σμιτεν
loukritia! έγραψε: χωρις ιμοτικον; να παρεξηγηθω; Κλικ για ολόκληρη προβολή... α γαμησου σμιτεν σμιτεν
baros Ανώτερος Εγγρ. 20 Ιαν 2010 Μηνύματα 82.771 Κριτικές 31 Like 13.409 Πόντοι 5.097 3 Ιουν 2010 #182 Papazol έγραψε: Eγώ εσένα θα σε θάψω 3 μέτρα κάτω από την γην, να το θυμάσαι!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... και αν βαριεσαι να το δεις θα μου κλασεις τ'αρχιδια
Papazol έγραψε: Eγώ εσένα θα σε θάψω 3 μέτρα κάτω από την γην, να το θυμάσαι!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... και αν βαριεσαι να το δεις θα μου κλασεις τ'αρχιδια
Επισκέπτης 3 Ιουν 2010 #183 baros έγραψε: και αν βαριεσαι να το δεις θα μου κλασεις τ'αρχιδια Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πολλοί πελάτες μου το έλεγαν αυτό αλλά μαντεύεις πού κατέληξαν;!
baros έγραψε: και αν βαριεσαι να το δεις θα μου κλασεις τ'αρχιδια Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πολλοί πελάτες μου το έλεγαν αυτό αλλά μαντεύεις πού κατέληξαν;!
baros Ανώτερος Εγγρ. 20 Ιαν 2010 Μηνύματα 82.771 Κριτικές 31 Like 13.409 Πόντοι 5.097 3 Ιουν 2010 #184 Papazol έγραψε: Πολλοί πελάτες μου το έλεγαν αυτό αλλά μαντεύεις πού κατέληξαν;! Κλικ για ολόκληρη προβολή... παπασαλια δεν ξερεις με ποιον μιλας
Papazol έγραψε: Πολλοί πελάτες μου το έλεγαν αυτό αλλά μαντεύεις πού κατέληξαν;! Κλικ για ολόκληρη προβολή... παπασαλια δεν ξερεις με ποιον μιλας