Απορώ πως ο stam δεν μπήκε σφήνα να ρίξει μίαΩχ , γιατί με διέκοψες ... πάλι σε ονειρευόμουνα ...
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Απορώ πως ο stam δεν μπήκε σφήνα να ρίξει μίαΩχ , γιατί με διέκοψες ... πάλι σε ονειρευόμουνα ...
καλα μη τα ισοπεδωσουμε κ ολα.
ΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜ!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΑ ΛΙΓΟ!!!!!!!!!!!!!!!!Διάβασε το Μεγάλο Ανατολικό και μετά τα λέμε ... Μάλιστα , θα ήθελα να μου τον διαβάσεις , ντυμένη όπως είπα . Α, φορώντας , όμως , μόνο τη μία γόβα σου ...
Αυτό πιο πολύ τσόντα είναι παρά ποίηση. Όπως και κάποια του Βασιλικού επίσης - μιλάμε μπροστά το άτομο.Διάβασε το Μεγάλο Ανατολικό και μετά τα λέμε ... Μάλιστα , θα ήθελα να μου τον διαβάσεις , ντυμένη όπως είπα . Α, φορώντας , όμως , μόνο τη μία γόβα σου ...
ΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜ!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΑ ΛΙΓΟ!!!!!!!!!!!!!!!!
σου φαινομαι τυπος να γκομενιζω με τετοιους τυπους?οχι οτι εχει κατι απλα απεχει πολυ απο μενα...χλμ ολοκληρα....αααααααα γκομενιζει η λουκ???
χμ χμ για να παω να γραψω τπτ σε κανα γουολ στο φεις![]()
![]()
Ετσί εσύ είσαι το άπιαστο όνειρο για κάθε αρσενικόοο!!!σου φαινομαι τυπος να γκομενιζω με τετοιους τυπους?οχι οτι εχει κατι απλα απεχει πολυ απο μενα...χλμ ολοκληρα....
Ετσί εσύ είσαι το άπιαστο όνειρο για κάθε αρσενικόοο!!!![]()
![]()
![]()
σου φαινομαι τυπος να γκομενιζω με τετοιους τυπους?οχι οτι εχει κατι απλα απεχει πολυ απο μενα...χλμ ολοκληρα....
αμα δε βαλω ιμοτικον ειμαι δυσνοητη τελικα.σκασε μωρη τι επαθες??? τζιζους πφφφφ
Ετσί εσύ είσαι το άπιαστο όνειρο για κάθε αρσενικόοο!!!![]()
![]()
![]()
που εισα ρε παπασαλιαΕτσί εσύ είσαι το άπιαστο όνειρο για κάθε αρσενικόοο!!!![]()
![]()
![]()
σιγα την ιουλια και την ζιζελ μετα την τσαντα με ξενερωσε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ε ναι...ποσες μειναμε?εγω...η τζουλια...η κουνελομανα αντε κ η ζιζελ...
Eγώ εσένα θα σε θάψω 3 μέτρα κάτω από την γην, να το θυμάσαι!!!που εισα ρε παπασαλια![]()
αμα δε βαλω ιμοτικον ειμαι δυσνοητη τελικα.
![]()
χωρις ιμοτικον;βλαμμενη!!