baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
δεν δυναμε να ριξω 2 ενας θα ειναι ο τυχεροςΕμένα όχι;! :-
δεν δυναμε να ριξω 2 ενας θα ειναι ο τυχεροςΕμένα όχι;! :-
Μέχρι 3 ψήφους έχεις δικαίωμα!!!δεν δυναμε να ριξω 2 ενας θα ειναι ο τυχερος
εννοείται η μέγιστη γκαύλα είναι η Λουκρητία. Ξέρει αυτή έχει κάνει όργια το λέει και το όνομά της και κατά δήλωσίν της είναι και μουνάρα
σορρυ δεν το ειδα νομιζα οτι μιλαγαμε για σεξΜέχρι 3 ψήφους έχεις δικαίωμα!!!
και σενα επρεπε να καψουμε.....κανονικα...Eσύ με τι έχεις χαρεί ρε τα τελευταία 100 έτη αλήθεια;!
Ημούνα στην μπυραρία δίπλα στο νετ pharaoh όπου περάσατε κ κάψατε κάδους παλιό βάρβαροι!!!
πολλη φαντασια εχεις...κοψε κατι....Και μένα μου αρέσει η Λουκρητία . Την φαντάζομαι σαν συντηρητική κοπέλα με ταγερ στο γόνατο , ωραία γόβα και λεπτό διαφανες καλσον στο χρώμα του δέρματος , γεμάτη εσωτερική φλόγα ...
ακομα δεν μ εβαλες;Μήπως είσαι κόκκινο τρίγωνο όπως η Δανάη και μας το κρύβεις κουφάλα?
Κωλόγρια gl - θα μείνετε super league, τι θα γίνει?
Ο Αβράμης είμαι να τα γαμάω όλα ρε μαλέα? Άσε με και βλέπω μπασκετάκι...ακομα δεν μ εβαλες;
που ειναι ρε αυτο το παιδι;Ο Αβράμης είμαι τα γαμάω όλα ρε μαλέα? Άσε με και βλέπω μπασκετάκι...
Είσαι γαύρος ελπίζω!!!Ο Αβράμης είμαι να τα γαμάω όλα ρε μαλέα? Άσε με και βλέπω μπασκετάκι...
Καλά δεν σε χώνεψα εσένα,είχα ένστικτο,παλιόοοο λαγέεεε!!!Ούτε κατ' ελάχιστον...
Ξέχασα τη Βέλβυ.
Σοβαρά το μουνόσκυλο?που ειναι ρε αυτο το παιδι;
που διεδιδε και οτι πεθανες.....βιαιως....
Ναι ρε συ κ το κακό είναι ότι έκανε λάθος!!!Σοβαρά το μουνόσκυλο?
Τα λαγέ κλπ στα χουλίγκια παλιολαμόγιο - εγώ είμαι συνταξιούχος βάζελος.Καλά δεν σε χώνεψα εσένα,είχα ένστικτο,παλιόοοο λαγέεεε!!!
Ρε θα στην σπάσω την έδρα κ θα είσαι κλαψομούνης βάζελος σε λίγο!!!Τα λαγέ κλπ στα χουλίγκια παλιολαμόγιο - εγώ είμαι συνταξιούχος βάζελος.
Η μεγαλύτερη γκάβλα είμαι εγώ
Α ρε πριστινννννν θεεεε! :-*
βαλβιδα τυπε ειναι η βελβΕπίσης μ' αρέσει η βέλβι που είναι ευαίσθητη κοπέλα . Γιατί δεν την έχεις βάλει ; Η Αλίντισσα μ' αρέσει μόνο για καφέ , όπως και του φίλου του Αλτεκ ...