baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.043
- Πόντοι
- 6.035
δεν δυναμε να ριξω 2 ενας θα ειναι ο τυχεροςΕμένα όχι;! :-

δεν δυναμε να ριξω 2 ενας θα ειναι ο τυχεροςΕμένα όχι;! :-
Μέχρι 3 ψήφους έχεις δικαίωμα!!!δεν δυναμε να ριξω 2 ενας θα ειναι ο τυχερος![]()
![]()
εννοείται η μέγιστη γκαύλα είναι η Λουκρητία. Ξέρει αυτή έχει κάνει όργια το λέει και το όνομά της και κατά δήλωσίν της είναι και μουνάρα
σορρυ δεν το ειδα νομιζα οτι μιλαγαμε για σεξΜέχρι 3 ψήφους έχεις δικαίωμα!!!![]()
και σενα επρεπε να καψουμε.....κανονικα...Eσύ με τι έχεις χαρεί ρε τα τελευταία 100 έτη αλήθεια;!![]()
Ημούνα στην μπυραρία δίπλα στο νετ pharaoh όπου περάσατε κ κάψατε κάδους παλιό βάρβαροι!!!![]()
![]()
πολλη φαντασια εχεις...κοψε κατι....Και μένα μου αρέσει η Λουκρητία . Την φαντάζομαι σαν συντηρητική κοπέλα με ταγερ στο γόνατο , ωραία γόβα και λεπτό διαφανες καλσον στο χρώμα του δέρματος , γεμάτη εσωτερική φλόγα ...
ακομα δεν μ εβαλες;Μήπως είσαι κόκκινο τρίγωνο όπως η Δανάη και μας το κρύβεις κουφάλα?
Κωλόγρια gl - θα μείνετε super league, τι θα γίνει?![]()
Ο Αβράμης είμαι να τα γαμάω όλα ρε μαλέα?ακομα δεν μ εβαλες;![]()
που ειναι ρε αυτο το παιδι;Ο Αβράμης είμαι τα γαμάω όλα ρε μαλέα?Άσε με και βλέπω μπασκετάκι...
![]()
Είσαι γαύρος ελπίζω!!!Ο Αβράμης είμαι να τα γαμάω όλα ρε μαλέα?Άσε με και βλέπω μπασκετάκι...
![]()
Καλά δεν σε χώνεψα εσένα,είχα ένστικτο,παλιόοοο λαγέεεε!!!Ούτε κατ' ελάχιστον...![]()
![]()
Ξέχασα τη Βέλβυ.![]()
Σοβαρά το μουνόσκυλο?που ειναι ρε αυτο το παιδι;
που διεδιδε και οτι πεθανες.....βιαιως....![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι ρε συ κ το κακό είναι ότι έκανε λάθος!!!Σοβαρά το μουνόσκυλο?![]()
![]()
Τα λαγέ κλπ στα χουλίγκια παλιολαμόγιο - εγώ είμαι συνταξιούχος βάζελος.Καλά δεν σε χώνεψα εσένα,είχα ένστικτο,παλιόοοο λαγέεεε!!!![]()
Ρε θα στην σπάσω την έδρα κ θα είσαι κλαψομούνης βάζελος σε λίγο!!!Τα λαγέ κλπ στα χουλίγκια παλιολαμόγιο - εγώ είμαι συνταξιούχος βάζελος.![]()
Η μεγαλύτερη γκάβλα είμαι εγώ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α ρε πριστινννννν θεεεε! :-*![]()
βαλβιδα τυπε ειναι η βελβΕπίσης μ' αρέσει η βέλβι που είναι ευαίσθητη κοπέλα . Γιατί δεν την έχεις βάλει ; Η Αλίντισσα μ' αρέσει μόνο για καφέ , όπως και του φίλου του Αλτεκ ...