Νέα

Μπουρδέλο στην Καλαμαριά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristospapadopoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Πρέπει να κατάλαβα ποιο εννοείς. Αν λες για ένα όπως ανεβαίνεις την Πασαλίδη στα αριστερά ψιλούποπτο, αν ξέρω καλά έχει φρουτάκια. Στην Καλαμαριά έχει 1-2 ύποπτα μπαράκια που έχουν γκόμενες αλλά δεν ξέρω τι παίζει και για ποιους. Ένα είναι το Avanti πίσω από την εκκλησία και ένα στην Αμισού που γίνεται η λαϊκή που λέγεται Φεγγάρι. Στο πρώτο έχουμε δει κατά καιρούς (καλοκαίρια κυρίως) να κάθονται κάτι ρωσίδες έξω σταυροπόδι με κάι μινι μέχρι τον αφαλό και στο δεύτερο (το Φεγγάρι) θυμάμαι ότι είχε πάει μια φίλη μου για δουλειά και η ιδιοκτήτρια άρχισε να της τα λέει λίγο περίεργα και η φίλη μου την έκανε. Οπότε για κανένα από τα δύο δεν είμαι σίγουρος και ούτε πρόκειται να το διαπιστώσω γιατί δεν είμαι φαν τέτοιων καταστημάτων

Σήμερα το avanti έχει αγγελία στον αγγ/φόρο "Ζητούνται εμφανίσιμες κοπέλες για παμπ Αβάντι στην Καλαμαριά..."

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Α ρε Παπαδόπουλε με έκανες και γέλασα !
Ώντας Καλαμαριώτης θα επισκεφθω τα συγκεκριμένα μαγαζιά αν και δε νομίζω να παίζει τίποτα ...

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Χθες στην οδό Πασαλίδη (ανάμεσα στην Κρήνη και στον πεζόδρομο), ήδα ένα μαγαζί με το όνομα luxus. Γνωρίζει κανείς τίποτα γι 'αυτό; Επίσης όποιος ξέρει κανένα μπουρδέλο στην Καλαμαριά ας με ενημερώσει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

φιλε μου επειδη ειμαι μεσα σ'αυτα τα κολπα, σε διαβεβαιωνω πως το luxus ειναι φρουτακια και ΤΙΠΟΤΑ αλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom