Φίλε plutarxos σου έστειλα προσωπικό μύνημα
Σορρυ που πεταγομαι στο άσχετο αλλά αναφέρεστε στην γνωστη Έφη που εγραψε ιστορία πριν κάποια χρόνια;
Φίλε plutarxos σου έστειλα προσωπικό μύνημα
Που τη θυμηθηκες ρε φιλε ΄,,εφυγε εδω και καιρο για την πατριδα της πολυ ομορφη μεν,αλλα χωρις διαθεση μου αρεσαν τα καλη της την ειχα παρει αρκετες φορες, δεν μπορω να πω οτι μου λειπει, ομως θα την ξαναγαμουσα αν επεστρεφε.Καλησπέρα στην παρέα! πρώτον το σάιτ δεν είναι όπως το παλιό αλλά με τον καιρό συνηθίζεται! δεύτερον ήθελα να ρωτήσω στα αλάνια που κάνουν τσάρκες αν έχουν δει πουθενά τη Μαρία την Ουκρανή που δουλεύε στο γκοντιβα,την ψάχνω αλλά νομίζω ότι σταμάτησε!αν την δει κάποιος παρακαλώ να ενημέρωσει!
καλημερα.θελω να παω σε καποια σημερα βραδυνη βαρδια.εχετε κατι κατα νου?
Λιλιάνα....πήγα προχτές... Φοβερή! Δεν νομίζω να έχω γαμισει ποτέ καλητερα.
καλημερα.θελω να παω σε καποια σημερα βραδυνη βαρδια.εχετε κατι κατα νου?
Η καλύτερη είναι η Lilliana free house, αν είναι βράδυ. Αν προλάβεις Lara, αλλιώς vlada στο venus καλή επιλογή. Αλλά γενικά μην προσδοκάς σε πληθώρα επιλογών
βραδυνήΛιλιάνα....πήγα προχτές... Φοβερή! Δεν νομίζω να έχω γαμισει ποτέ καλητερα.
Η λιλιανα μια ξανθια ειναι; πρωινη η βραδυνη την βρισκουμε;
Da!καλημερα.θελω να παω σε καποια σημερα βραδυνη βαρδια.εχετε κατι κατα νου?
Η καλύτερη είναι η Lilliana free house, αν είναι βράδυ. Αν προλάβεις Lara, αλλιώς vlada στο venus καλή επιλογή. Αλλά γενικά μην προσδοκάς σε πληθώρα επιλογών
Η Βλαντα αφηνει χυσιμο στο στόμα,ξερει καποιος?
στο δεξια η αριστερα free house?βραδυνήΛιλιάνα....πήγα προχτές... Φοβερή! Δεν νομίζω να έχω γαμισει ποτέ καλητερα.
Η λιλιανα μια ξανθια ειναι; πρωινη η βραδυνη την βρισκουμε;
Τελικά αυτή την νεαρά την Έφη (μολδαβή εάν δεν κ'ανω λάθος) σε ποιο studio δουλευει;γιατί σε καθε ποστ αλλάζει και studio