Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (3 μέλη και 81 επισκέπτες)
Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Καλησπέρα στην παρέα! πρώτον το σάιτ δεν είναι όπως το παλιό αλλά με τον καιρό συνηθίζεται! δεύτερον ήθελα να ρωτήσω στα αλάνια που κάνουν τσάρκες αν έχουν δει πουθενά τη Μαρία την Ουκρανή που δουλεύε στο γκοντιβα,την ψάχνω αλλά νομίζω ότι σταμάτησε!αν την δει κάποιος παρακαλώ να ενημέρωσει!
Που τη θυμηθηκες ρε φιλε ΄,,εφυγε εδω και καιρο για την πατριδα της πολυ ομορφη μεν,αλλα χωρις διαθεση μου αρεσαν τα καλη της την ειχα παρει αρκετες φορες, δεν μπορω να πω οτι μου λειπει, ομως θα την ξαναγαμουσα αν επεστρεφε.

END

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
0
καλημερα.θελω να παω σε καποια σημερα βραδυνη βαρδια.εχετε κατι κατα νου?

manosrazr

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
22
Like
1.345
Πόντοι
2.411

Η καλύτερη είναι η Lilliana free house, αν είναι βράδυ. Αν προλάβεις Lara, αλλιώς vlada στο venus καλή επιλογή. Αλλά γενικά μην προσδοκάς σε πληθώρα επιλογών

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
Λιλιάνα....πήγα προχτές... Φοβερή! Δεν νομίζω να έχω γαμισει ποτέ καλητερα.

gloutofagos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2019
Like
185
Πόντοι
1

Η καλύτερη είναι η Lilliana free house, αν είναι βράδυ. Αν προλάβεις Lara, αλλιώς vlada στο venus καλή επιλογή. Αλλά γενικά μην προσδοκάς σε πληθώρα επιλογών

Η Βλαντα αφηνει χυσιμο στο στόμα,ξερει καποιος?

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Η κριτικη μου για την Καρινα, που περιμενω ν΄ανεβει συντομα:

Χθεσινη τσαρκα μετα απο καιρο, η πρωτη για το 2020 κι επισκεψη στο Red Diamond για ναδω απο κοντα την Καρινα, που μ΄εντυπωσιασε με τις φωτο, που υπαρχουν στο σχετικο σαιτ...
Τελικα απο κοντα με αφησε σχεδον αφωνο, καθως ειναι ακομα πιο ομορφη σε σχεση με τις φωτο κι αρκετα ψηλη..!
Πηρα το απλο προγραμμα, που ΄ναι στα 50 ευρω, οπως ειναι κ στα στουντιο της Αθηνας..
Πιο ακριβο σε σχεση με τα αλλα στουντιο της πολης, αλλα η Καρινα τουλαχιστον εμφανησιακα ειναι πολλη πιο ομορφη απ΄τα περισσοτερα σιτυτουρ που κυκλοφορουν, οποτε ισως να ΄ναι απ΄αυτην την αποψη και μια τιμη ευκαιριας, για οσους αγοραζουν υπηρεσιες μ΄αυτο το κριτηριο..!

Για μενα θα την εβαζα στις 3 ομορφοτερες γυναικες του χωρου, που εχω παει, μαζι με την Καρολαϊν και την Βικυ της ιδιας αλυσιδας, για τις οποιες εχω γραψει κριτικες στο παρελθον..!
Μιλαει μονο αγγλικα και ρωσικα προφανως και μου ΄πε οτι εχει μολις μια βδομαδα στην πολη μας κ δεν ξερει ποσο θα κατσει..
Γενικα αρκετα ευγενικη, αλλα οχι ιδιαιτερα ομιλητικη.. Θα ελεγα οτι ηταν αρκετα τυπικη χωρις να ελεγα οτι ειναι και ψυχρη, οπως ειναι αρκετα συνηθισμενο για μια τετοια γυναικα, που εχει εμφανιση μοντελου..
Ειχε λευκη και πολλη απαλη επιδερμιδα και πολυ καλοσχηματισμενο στητο κι απαλο στηθος, που λογικα πρεπει να ΄ναι αποτελεσμα επεμβασης, αλλα δεν μπορεσα να δω ή να αισθανθω σημαδια, που να το αποδεικνυουν..!
Κι εχει και ζουμερα σαρκωδη (προφανως σιλικονουχα) χειλη, που κανουν το τσιμπουκι πραγματικη απολαυση...!
Θα ηθελα πολυ να τα γευτω, αλλα μου ΄πε οτι δεν δινει φιλια στο στομα..
Θα ελεγα οτι εχει το ιδανικο σωμα, αν δεν ηταν καπως πιο χαλαρη απ΄την μεση κ κατω, που απ΄οτι φαινεται δεν γυμναζεται ιδιαιτερα...
Γενικα, οπως κ με την επικοινωνια ηταν γενικα αρκετα τυπικη επαγγελματιας, χωρις να παρεχει το κατι παραπανω, αλλα κ χωρις ν΄αρνειται ή να δυσανασχετει σ΄οτι της ζητουσα..
Αλλα προφανως και μονο που πας με μια τετοια γυναικα ειναι μοναδικη εμπειρια κι ας μην κανει παπαδες που λενε..!
Και σε συγκριση με την ξεραιλα, που απ΄οτι εχω καταλαβει επικρατει στην πολη, μια γυναικα σαν την Καρινα ειναι μια οαση, που καθε διψασμενος "μοντελοπνιχτης" οφειλει να επισκεφτει!

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

Η Βλαντα αφηνει χυσιμο στο στόμα,ξερει καποιος?
Da!

Warzycha

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Κριτικές
15
Like
276
Πόντοι
290
Μάγκες ξέρεις κανείς αν δουλεύει η τσαρίνα; Παίρνω τηλ καλεί αλλά δεν απαντάει.

Neosskg

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας,
Καινούριος.Μπορει να μου πει κάποιος κάνενα studio για αύριο βράδυ στην Θεσσαλονίκη για παρτουζα, και να μου πει λίγο τιμές ψάχνω κάτι σχετικά φθηνό.Ευχαριστω πολυ

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
Λιλιάνα....πήγα προχτές... Φοβερή! Δεν νομίζω να έχω γαμισει ποτέ καλητερα.

Η λιλιανα μια ξανθια ειναι; πρωινη η βραδυνη την βρισκουμε;
βραδυνή
στο δεξια η αριστερα free house?

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.282
Πόντοι
1.076
Την Παρασκευή που πέρασα από εκεί δούλευε η Τσάρινα ήταν κανονικά στην θέση της.

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Επίσκεψη στην Αφροδίτη στο Golden Lips σήμερα Κυριακή , το κορίτσι δεν παίζεται,δεν έκλεινε μπούτι λέμε γεμάτο από κόσμο, μέσα στο δωμάτιο είναι πολύ δυνατή , μόνο πρόβλημα ο χρόνος όπως και με την Έφη.

paparorokas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Κριτικές
18
Like
676
Πόντοι
311
Επισκεψη χθες στην Μονικα στο φρη χαουζ για να σιγουρεψω την καλη εντυπωση της πρωτης φορας.Προγραμα μισης ωρας στα 80 ευρω τα οποια δουλεψε μεχρι το τελευταιο σεντ.Πιπα απο αλλον πλανητη και σεξ δυο φορες με τα παντα εκτος απο πισω που πλεον δεν κανει οπως ειπε.Εν κατακλειδι μια συνευρεση πολυ πετυχημενη.Αυτα και γαματε οσο μας επιτρεπουν.

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Τελικά αυτή την νεαρά την Έφη (μολδαβή εάν δεν κ'ανω λάθος) σε ποιο studio δουλευει;γιατί σε καθε ποστ αλλάζει και studio

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom