You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.878
- Πόντοι
- 4.766
Αυτό που γράφετε Τσεχία τις Βουλγάρες και Ιταλία τις Αλβανίδες με ξεπερνάειΕπίσκεψη σήμερα το πρωί στο xdreams για την Jesy, ωραίο μουνι Τσέχικο με καλά Ελληνικά, με έπεισε στο σαλοναρισμα και μπήκα στα 40 με γυμνό. Βυζια πρόσφατα φτιαγμένα τεσσάρια, ωραία στημένα αλλά όλο μη και μη ήτανε με αποτέλεσμα να μην τα χαρώ όπως ήθελα. Προσωπο μέτριο προς καλό και σώμα πολύ καλο. Πίπα μέτρια, μόνο το κεφαλάκι αλλά πιπιλισμα αρχιδιων. Της έσπρωχνα το κεφάλι για ντιπ αλλά τίποτα. Την κράτησα για κανένα πεντάλεπτο σε πίπα σε τρεις στάσεις και μετά πισωκολλητο και αντε γεια. Μου δήλωσε ότι της αρέσει η πίπα και δεν κουράζεται. Αν θέλει η καριολα πάντως μπορεί να κάνει παπαδες, ιδίως στο hard core γαμισι
Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 4.525
χαχα, εναν φορ δε φαν, της εριχνα παντως αμα ηξερα που να την πετυχω.Η Χιωτη η Μολδαβη που το πεζει τραγουδιαρα κανει βιζιτες και γυριζει στα κολομπαρα
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
2 μερες περναω συνεχομενα και τα δωματια ειναι φουλ με αναμονη...Παίδες ξέρει κανείς η καρινα στο πρόγραμμα για 1 ωρα πόσο παει;;;
στο σαιτ φαιντγκερλς εχουν απενεργοποιησει τα σχολια καθως οι πρωτες κριτικες ηταν αποκαρδιωτικες...
κανεις δεν εγραψε κατι για αυτην αν και πιστευω πηγαν πολλοι απο εδω μεσα...
ξεκιναει απο 50 το απλο
70 το ελευθερο η στοματικο
και 100 ευρω μιση ωρα.οποτε υπολογισε ενα 150αρι...
..παραπανω δεν ρωτησα γιατι η μαλακια τους παει συννεφο...
αρπαχτη μ βρωμαει
georgepalaio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 489
- Πόντοι
- 311
Κανα μιλφακι στην πρωινή βάρδια σήμερα;
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
Κανα μιλφακι στην πρωινή βάρδια σήμερα;
Η πρωινή βάρδια εδώ και χρόνια μόνο μιλφ έχει
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Βολτουλες μέσα στην εβδομάδα. Ήρεμα και ωραία χωρίς πολύ κόσμο.. Οι λαθρο για κάποιο λόγο λιγοστευσαν η λόγο καιρού μπουκάρουν νωρίς στις τρογλεις τους. Από κοπέλες τα πράγματα κάτω του μετρίου με τις περισσότερες στο σαλοναρισμα να βαριούνται την ζωή τους. Στις βιλλες τα πράγματα είναι κάτω του μετρίου, μόνο αυτό το καινούργιο που ήρθε λέει αλλά όταν άκουσα πρόγραμμα άλλαξα πορεία. Και καλά ψευτοεσκορτ που ήρθε να βγάλει τα ίδια λεφτά πάνω κάτω με λιγότερη κούραση. Θες ένα κατοστάρικο για να την απολαύσεις που για έμενα δε αξίζει(ασε που δείχνει ξεπέτα). Στο κάτω κάτω βάζω αλλά 30-50 και παίρνω κανονική με την άνεση μου και γαμαω και δύο φορές. Φέρτε Αντριανα η μόνη που αξίζει να τα σκάσεις και να βγάλεις καλά γούστα από βιλες.Η Λαρα είναι πολυ καλή εξίσου αλλά έμενα μου βγάζει κάτι το γλυκό και ερωτικό γι αυτό και δεν την επισκέπτομαι τακτικά. Έφη μικρό καβλακι που το παλεύει αλλά από στήθος τίποτα και ειναι σαν να γαμας έφηβο κοριτσακι... Δλδ απέχει από το γυναικείο κορμί. Βλαντα δυνατή και ξέρει να γαμιεται αλλά εμφανισιακα λίγα πράγματα και αρκετά σπασμένη. Οι ρουμανες τύπου Μιρελα, Ελενα και η άλλη η Μανταλενα ντε φορμε. Κουρασμένες και με το ζόρι. Κακώς διοτι δεν περίμενα από την Μιρελα τέτοια εμφάνιση. Καλό και δυνατό μιλφ ήταν στα στούντιο μια Ελληνίδα Ρανια τη είχα πάρει 4,5 φορες και είχα βγάλει καλά γούστα και μου έκανε εντύπωση οτι γούσταρε δυνατό σφειρομοπημα και τον έπαιρνε όλο μέσα χωρίς να κλέβει. Δε την βλέπω να έρχεται λογο ψωλοιου δεν ανέβηκε καθόλου,κριμα γιατί ήταν δυνατό κορμί.
IRON MAIDEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 715
- Πόντοι
- 81
Πήγα χτες Πέμπτη στις 15:30 στην Λάρα. Όλα καλά πήγανε αλλά δεν την παλεύει άλλο παιδιά ...... Πονούσε μου είπε... Γι'αυτό έφυγε 17:00 και το Σάββατο δεν πρόκειται να δουλέψει , βάλανε στο άλλο Site την Νικόλ...... (( Κρίμα.....
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
Βόλτα σήμερα. Ειδα ανοιχτό το Νικ ουρ 26 και λεω πρωινή βάρδια καιρός να γνωρίσουμε την Ειρήνη που την είχα καιρο στα υπόψιν. Δεν θα διαψεύσω κανέναν η κυρία Μπορει να κανει το καλύτερο γαμησι και τσιμπουκι ή διάθεση, αλλα ρε παιδια πραγματικά απορώ με το γουστο μερικών. Εμφανισιακά κάτω του μετρίου και σε ομορφιά και σωμα.
Συνηθως δεν πανε αυτα τα 2 μαζι ρε καρντασι. Ή καλες επιδοσεις και μαπα εμφανιση ή το αναποδο. Γιορ τσοις
georgepalaio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 489
- Πόντοι
- 311
Βόλτα σήμερα. Ειδα ανοιχτό το Νικ ουρ 26 και λεω πρωινή βάρδια καιρός να γνωρίσουμε την Ειρήνη που την είχα καιρο στα υπόψιν. Δεν θα διαψεύσω κανέναν η κυρία Μπορει να κανει το καλύτερο γαμησι και τσιμπουκι ή διάθεση, αλλα ρε παιδια πραγματικά απορώ με το γουστο μερικών. Εμφανισιακά κάτω του μετρίου και σε ομορφιά και σωμα.
και εγώ το σκέφτομαι να την πάρω καμιά μέρα...είναι από τις ελάχιστες που έχω δοκιμάσει γιατί δεν με τραβάει η εμφάνιση καθόλου. Βέβαια και για άλλες.τα.ελεγα αυτά και έχω πάθει πλάκα από τις υπηρεσίες τους.Βόλτα σήμερα. Ειδα ανοιχτό το Νικ ουρ 26 και λεω πρωινή βάρδια καιρός να γνωρίσουμε την Ειρήνη που την είχα καιρο στα υπόψιν. Δεν θα διαψεύσω κανέναν η κυρία Μπορει να κανει το καλύτερο γαμησι και τσιμπουκι ή διάθεση, αλλα ρε παιδια πραγματικά απορώ με το γουστο μερικών. Εμφανισιακά κάτω του μετρίου και σε ομορφιά και σωμα.
gloutofagos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2019
- Like
- 185
- Πόντοι
- 1
και εγώ το σκέφτομαι να την πάρω καμιά μέρα...είναι από τις ελάχιστες που έχω δοκιμάσει γιατί δεν με τραβάει η εμφάνιση καθόλου. Βέβαια και για άλλες.τα.ελεγα αυτά και έχω πάθει πλάκα από τις υπηρεσίες τους.Βόλτα σήμερα. Ειδα ανοιχτό το Νικ ουρ 26 και λεω πρωινή βάρδια καιρός να γνωρίσουμε την Ειρήνη που την είχα καιρο στα υπόψιν. Δεν θα διαψεύσω κανέναν η κυρία Μπορει να κανει το καλύτερο γαμησι και τσιμπουκι ή διάθεση, αλλα ρε παιδια πραγματικά απορώ με το γουστο μερικών. Εμφανισιακά κάτω του μετρίου και σε ομορφιά και σωμα.
Παιδες,ξεχωριστε στο κυαλο σας δυο πραγματα:
Είτε θα γαμησεις πουτανα με το ματι,είτε με το μυαλο.
Δηλαδη,ειτε θα παρεις καποια για τον κωλο της,τα βυζια της,το προσωπο της,το χρωμα του δερματος της,για το ματι δηλαδη,ειτε θα την γαμησεις με το μυαλο,δηλαδη για να βγαλεις συγκεκριμενα γουστα,ανωμαλιες,βιτσια,στασεις,φαντασιωσεις.
Ιδανικο βεβαια να βρεθει πουτανα που τα κανει αυτα και τα δυο,αλλα σπανιο.
Αν θελεις να γαμησεις με βρισιδια,φτυσιδια,μπατσες,κωλοξεσκισματα αγρια,πνιξιματα,μεχρι πιο ανωμαλα γουστα οπως παρτουζες,role playing,κατουρηματα,ελευθερα χυσιματα,rough sex,dp, κτλ κτλ,
....ε τοτε πας Ειρηνη.....
Κατέβηκα για δουλειά την Παρασκευή που μας πέρασε και μια και είχα λίγο χρόνο πέρασα μια βόλτα στην πρωινή βάρδια. Τα περισσότερα περίμεναν τις κοπέλες να έρθουν και μπήκα στη λαρα στο Bella dona. Ωραίο σύνολο κορμί προσώπου απαλή επιδερμίδα, πολύ καλή πίπα. Δεν βιαζότανε εγώ τη σταμάτησα και της ειπα να ανεβεί πάνω μου με θέα το κωλαρακι της. Άλλη μια στάση στα τέσσερα αν και ανέβασα ρυθμούς δεν διαμαρτυρήθηκε. Συμπέρασμα χαλάλι το ένα δεκάρικο πάνω από κάνα δυο που είδα στα 30.
Galinickos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 317
- Πόντοι
- 280
Καλησπέρα στην παρέα! πρώτον το σάιτ δεν είναι όπως το παλιό αλλά με τον καιρό συνηθίζεται! δεύτερον ήθελα να ρωτήσω στα αλάνια που κάνουν τσάρκες αν έχουν δει πουθενά τη Μαρία την Ουκρανή που δουλεύε στο γκοντιβα,την ψάχνω αλλά νομίζω ότι σταμάτησε!αν την δει κάποιος παρακαλώ να ενημέρωσει!
C-3PO
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2020
- Like
- 103
- Πόντοι
- 1
Ξαναγυρισε η Μονικα ?Ναι αυτην λεω
Ολα τα λεφτα η γυναικα ....
Συχνά η μέτρια εμφάνιση συνοδεύεται από υψηλές υπηρεσίες και το ανάποδο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις