argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.031
- Πόντοι
- 9.297
H Αφροδιτη κανει διακοπες;Ουδεμια αναφορα για αυτην...
Περασμα με την θεα του Μυλου Αντριανα σημερα ειπα το πατερ ημων αναποδα.Οτι και να πουμε ειναι λιγο.Πληρωσα 40 ευρω απλο και πηρα υπηρεσιες για 100.Ακα τσιμπου που επεσε στα γονατα και τον εξαφανισε..τι deep fucking mouth,τι αρχιδογλειψιμο,τι φτυσιματα η πιπα της ειναι κανονικη μαγεια,ετοιμος να τελειωσω στο 2 λεπτο.Και δεν ειιναι μονο το τσιμπουκι της αλλα η γυναικα παρα το οτι εχει μεγαλωσει σχετικα γαμιεται σαν σκυλι και δεν λεει οχι πουθενα.Τα ανοιγματα της φοβερα..λες και ειναι 16χρονο που κανει ενοργανη.Οτι σταση και να την γαμησεις θα στηθει καλα και θα μπει η πουτσα μια χαρα(οχι σαν τις μαιμουνιες που κανουν οι γνωστες-αγνωστες για να μην τρωνε τις πουτσιες βαθια μεσα).Το κορμι της ειναι φοβερο,τα βυζια της αν και σιλικονατα ειναι για τρελα χαστουκια και το κωλαρακι της ειναι σχετικα καλο για τα χρονια της(Επεσαν και κατι δαχτυλα σε σουφρα που αναστεναξε λολαρες).Η Αντριανα ειναι να μπεις με ενα μεγαλο 2ωρο προγραμμα και να ζησεις καταστασεις brazzers.Δεν νομιζω οτι αυτη τη στιγμη υπαρχει καποια με τετοια εμφανιση και υπηρεσιες οπως αυτη τουλαχιστον στην Θεσσαλονικη.Το μονο αρνητικο για εμενα ειναι οτι δεν δινει κωλο απ τι μου εχει πει.Αν το εδινε θα ειχαμε φαει ολα τα λεφτα μας να γαμαμε την κωλοτρυπιδαρα της..!Αυτα απο τι μου ειπε αλλες 2 μερες και την κανει δεν ξερω ποτε ξανα ερχεται παντως αυτο το μουνι ειναι μεγαλη μας τιμη που ερχεται μια στο τοσο(αρπαχτη ξε αρπαχτη) και μπορουμε και βγαζουμε και κανα σοβαρο γουστο...
Περασμα με την θεα του Μυλου Αντριανα σημερα ειπα το πατερ ημων αναποδα.Οτι και να πουμε ειναι λιγο.Πληρωσα 40 ευρω απλο και πηρα υπηρεσιες για 100.Ακα τσιμπου που επεσε στα γονατα και τον εξαφανισε..τι deep fucking mouth,τι αρχιδογλειψιμο,τι φτυσιματα η πιπα της ειναι κανονικη μαγεια,ετοιμος να τελειωσω στο 2 λεπτο.Και δεν ειιναι μονο το τσιμπουκι της αλλα η γυναικα παρα το οτι εχει μεγαλωσει σχετικα γαμιεται σαν σκυλι και δεν λεει οχι πουθενα.Τα ανοιγματα της φοβερα..λες και ειναι 16χρονο που κανει ενοργανη.Οτι σταση και να την γαμησεις θα στηθει καλα και θα μπει η πουτσα μια χαρα(οχι σαν τις μαιμουνιες που κανουν οι γνωστες-αγνωστες για να μην τρωνε τις πουτσιες βαθια μεσα).Το κορμι της ειναι φοβερο,τα βυζια της αν και σιλικονατα ειναι για τρελα χαστουκια και το κωλαρακι της ειναι σχετικα καλο για τα χρονια της(Επεσαν και κατι δαχτυλα σε σουφρα που αναστεναξε λολαρες).Η Αντριανα ειναι να μπεις με ενα μεγαλο 2ωρο προγραμμα και να ζησεις καταστασεις brazzers.Δεν νομιζω οτι αυτη τη στιγμη υπαρχει καποια με τετοια εμφανιση και υπηρεσιες οπως αυτη τουλαχιστον στην Θεσσαλονικη.Το μονο αρνητικο για εμενα ειναι οτι δεν δινει κωλο απ τι μου εχει πει.Αν το εδινε θα ειχαμε φαει ολα τα λεφτα μας να γαμαμε την κωλοτρυπιδαρα της..!Αυτα απο τι μου ειπε αλλες 2 μερες και την κανει δεν ξερω ποτε ξανα ερχεται παντως αυτο το μουνι ειναι μεγαλη μας τιμη που ερχεται μια στο τοσο(αρπαχτη ξε αρπαχτη) και μπορουμε και βγαζουμε και κανα σοβαρο γουστο...
Αναρωτιεμαι μετα απο αυτα που λες, με την τσαρινα εχεις παρει ποτε 100ευρω προγραμμα? Γιατι και αυτη κανει παπαδες και παρα την ηλικια της εχει και γαμω τα σωματα. Πετρα κωλο και σιλικονατο βυζι αλλα εχει γινει καλη δουλεια. Ασε που δινει και κωλο.
Επισης την Σαρα την παλια τελικα την εχει παρει κανεις προσφατα? Εγω απο τα λιγα που θυμαμαι παλια ειναι οτι καποτε ηταν στανταρακι μου αλλα η φαση με αυτην ειναι η εξης (θα το δειτε και στις φωτογραφιες της στο αλλο νημα) παλια ηταν λιγο πιο γεματουλα και ειχε βυζαρες μετα λεπτυνε αρκετα και το βυζι εμεινε μισο απο οτι ητανε. Απο τα θετικα που θυμαμαι ειναι οτι ειχε ωραια φατσα αλλα απο υπηρεσιες δεν εχω να θυμηθω κατι το αξιολογο αλλα ισως κανω και λαθος. Εχει να πει κανεις τιποτα?
Και ναι Maximiliano για την τουμπανιεθ μιλαει.
Θυμισε λιγο, η Αντριαννα η τουμπανιεθ που λεγαμε καποτε; (ο μεγας jo165 δηλαδη)
Η Τσαρινα οποτε την βλεπω με πιανει στεναχωρια.Μου βγαζει κατι πολυ αρνητικο και κακοκεφο..νομιζω οτι ασελγω σε κακοποιημενη κοπελα που την βαζουν εκει με το ζορι.Ποτε δεν την εχω δει να γελαει!Για να μπω μεσα θα πρεπει η αλλη να μου κανει και το κλικ.Στα υπολοιπα που γραφεις συμφωνω...
Στις σλάβες πας κυρίως όχι για τα μούτρα αλλά για το κορμί ....Τις τουρκάλες τα δελτία τους τα είδες ;;;μήπως είχαν λήξει ;;;; αδερφέ οι τούρκοι μη φανατικοί μουσουλμάνοι μας μοιάζουν πολυTωρα τι φταιει.. ο σοσιαλισμος του σοβιετ?Το οτι οι Σλαβοι την βρισκουν με vokda?Δεν ξερω να σου πω την αληθεια.Παντως σημερα χαλκιδικη οι περισσοτερες βουλγαρο-σερβες ειχαν ακριβως τα ιδια μουτρα.Οι πουτανες δεν γελανε ουτε με ταμα στην παναγια μαλεβη...!Ενω προχθες στη δουλεια ηρθαν 2 τουρκαλιτσες απο την πολη(8αρι προσωπα) και ολο χαρα και χαμογελα..δεκτικες στο φλερτ μου και αν και κεμαλιστριες οταν της ειπα οτι ο Ερντογαν ειναι μεγαλος ηγετης γελουσαν σαν χαζες...!!!
Στις σλάβες πας κυρίως όχι για τα μούτρα αλλά για το κορμί ....Τις τουρκάλες τα δελτία τους τα είδες ;;;μήπως είχαν λήξει ;;;;
Ναι ρε φίλε θα χαζογελαει αυτή μόνη της εξ επί τούτου για να ικανοποιεί εσένα και κάποιους ακόμα που είστε περίεργοι... Την δουλειά της κάνει εκεί δεν χαβαλεδιαζει και ο στόχος της είναι να ικανοποιεί τους πελάτες όχι να γελάνε μαζί.. Δύο φορές που πήγα μια χαρά ευδιάθετη ήταν και χαμογελαστή όχι όπως την λες εσύ.. Καλοπροαίρετα στο λέωΗ Τσαρινα οποτε την βλεπω με πιανει στεναχωρια.Μου βγαζει κατι πολυ αρνητικο και κακοκεφο..νομιζω οτι ασελγω σε κακοποιημενη κοπελα που την βαζουν εκει με το ζορι.Ποτε δεν την εχω δει να γελαει!Για να μπω μεσα θα πρεπει η αλλη να μου κανει και το κλικ.Στα υπολοιπα που γραφεις συμφωνω...
κάποτε είχα με τουρκάλα εμπόρισα μελαχρινή με πράσινα μάτια , όπως τα λες Κεμαλίστρια μας θαύμαζε τους Έλληνες , σαν πασά με είχε ....αλλά την έστειλα γιατί ήταν αρκετά γεμάτη για τα γούστα μου, γυμνή με χαλούσε....Ένας κολλητός όμως είχε ένα καρατούμπανο φίλη της με αγάπες και τέτοια , αλλά στο τέλος τους τα χάλασαν οι οικογένειεςΝαι ρε μαν αλλα αμα η αλλη δεν μιλαει δεν γελαει αστο θα κατσω με την μαρια την παλαμιδου.Οι Τουρκαλες φιλε ηταν κοριτσακια τουριστριες γυρω στα 20-22 και το φυσουσαν...ασε που ειχαν 8αρι προσωπα.Η μια κιολας μου ειπε οτι λογο του Εrdogan δεν θελει να ξανα γυρισει...τις λεω ελα στο σπιτι μου να μεινεις οσο θες και γελουσε.Μαν αμα η γυναικα δεν εχει χιουμορ η δεν δεχεται χιουμορ..η εστω να σκασει λιγο το χειλακι της δεν αξιζει ουτε να την γαμησεις.Ακομα και στα δελα αν η αλλη δεν ειναι ευδιαθετη(εστω και fake) δεν υπαρχει λογος να μπεις μεσα διοτι ειναι σιγουρο οτι θα ξενερωσεις(αν δεν εχεις ηδη απο το σαλονι)
Αν μιλας την γλωσσα τους μια χαρα χαμογελαστες ειναι (ενταξει δεν ειναι μεσογειακες) ...Tωρα τι φταιει.. ο σοσιαλισμος του σοβιετ?Το οτι οι Σλαβοι την βρισκουν με vokda?Δεν ξερω να σου πω την αληθεια.Παντως σημερα χαλκιδικη οι περισσοτερες βουλγαρο-σερβες ειχαν ακριβως τα ιδια μουτρα.Οι πουτανες δεν γελανε ουτε με ταμα στην παναγια μαλεβη...!Ενω προχθες στη δουλεια ηρθαν 2 τουρκαλιτσες απο την πολη(8αρι προσωπα) και ολο χαρα και χαμογελα..δεκτικες στο φλερτ μου και αν και κεμαλιστριες οταν της ειπα οτι ο Ερντογαν ειναι μεγαλος ηγετης γελουσαν σαν χαζες...!!!
Ειδικα στην αγαμια με τους Τουρκους ειμαστε ολοιδιοι ...Στις σλάβες πας κυρίως όχι για τα μούτρα αλλά για το κορμί ....Τις τουρκάλες τα δελτία τους τα είδες ;;;μήπως είχαν λήξει ;;;; αδερφέ οι τούρκοι μη φανατικοί μουσουλμάνοι μας μοιάζουν πολυ
Ναι ρε φίλε θα χαζογελαει αυτή μόνη της εξ επί τούτου για να ικανοποιεί εσένα και κάποιους ακόμα που είστε περίεργοι... Την δουλειά της κάνει εκεί δεν χαβαλεδιαζει και ο στόχος της είναι να ικανοποιεί τους πελάτες όχι να γελάνε μαζί.. Δύο φορές που πήγα μια χαρά ευδιάθετη ήταν και χαμογελαστή όχι όπως την λες εσύ.. Καλοπροαίρετα στο λέω
Αν μιλας την γλωσσα τους μια χαρα χαμογελαστες ειναι (ενταξει δεν ειναι μεσογειακες) ...
τις Βουλγαρες δεν τις θεωρω σλαβες.
Ασε που αυτες που ερχονται πρωτη φορα εδω τρομαζουν απο τα τοσο πολλα μπακουρια που βλεπουν εξω στις χωρες τους ειναι διαφορετικες ,για γκομενες αναφερομαι οχι για τανες που εκει ειναι ακομα πιο ξινισμενες.
Ειχα κατεβασει Μολδαβη πριν λιγα χρονια στην Κρητη και με ρωτησε οταν ειχαμε παει για βολτα στο Ηρακλειο γιατι ειναι τοσοι πολλοι αντρες στα καφε και στον δρομο .. που ειναι οι γυναικες μου ελεγε ...
Ειδικα στην αγαμια με τους Τουρκους ειμαστε ολοιδιοι ...
Φιλαρακο η Ελλαδα και η Τουρκια(τα δυτικα παραλια τουλαχιστον) δεν ειναι χωρες με προξενια,εκβιασμους και με το ζορι παντρεια.Στην ανατολικη ευρωπη γαμιουνται απο τα δεκα και γινονται μανες στα 20.Οι ανθρωποι ζουσαν εκτος δυτικου πολιτιμου και φυσικα πολλες απο αυτες ερχοντουσαν εδω για δουλεια ενω ειχαν ανδρα με παιδι πισω στην χωρα τους
Σε ολη τη δυση οι ανδρες ειναι παρεες-παρεες οπως και οι γυναικες το ιδιο δεν ειναι θεμα αγαμιας.Η μηπως νομιζεις οτι δεν ερχονται σερβες κοριτσοπαρεες στην χαλκιδικη?Απλα αυτοι ειχαν μαθει σε μεγαλες σχεσεις απο αρκετα μικροι που αργοτερα αυτο πηγαινε σε γαμο,οικογενεια κλπ.Τα πραγματα πλεον εχουν αλλαξει...για πανε μια βολτα Βελιγραδι να δεις τι γινεται σαββατο και θα δεις ομοιοτητες με την Κρητη..
Γυναικοτο να πεις τον αδερφό σου καθυστερεμενε... Παίξε μια μαλακία και πέσε κοιμησου τώρα γιατί ότι έγραψες χαζομάρες ήταν να γελάει ο κόσμος.. Σε όλα τα ποστ μαλώνεις καθυστερημένο κρέαςΕσυ βρε γυναικοτε που γραφεις σαν φεμινιστρια τι πεταγεσαι?Αντε τραβα γραψε στην αυγη αριστερουλη που σε θιξαμε την γυναικα..Τι εισαι ο νταβας της?Εγω δεν γουσταρω να μπαινω μεσα σε δελο και να μου βγαινει η αλλη με τα μουτρα κατω σαν πεθανε η μανα της,οπως επισης θα πρεπει να ειναι ευγενικη και να με καλωσορίζει με χαμογελο.Λεφτα θα την αφησω το καταλαβες γυναικοτε μπουλη?Αν δεν εχει ορεξη να παει στο Κιεβο να σερβιρει γκαζοζες στους αλκοολικους μαφιοζους.Φραγκο απο εμενα δεν βλεπει αν δεν αλλαξει συμπεριφορα,να τα παιρνει απο εσενα τον ερωτικο και ρομαντικο αριστερομπουλη..!Αντε δινε του και μην μας ζαλιζεις τα αρχιδια σε καθε ποστ με τις μαλακιες σου...μια με τους λαθρο,μια με τα δικαιωματα,μια το ενα μια το αλλο μας κουρασες.θα πρεπει να μαθεις να σεβεσαι καποια πραγματα αλλα εσεις οι αριστεροβλακες μολις δειτε κριτικη στον εργασιακο χωρο ιδιως στον ιδιωτικο τομεα αμεσως να αρχισετε τις μαλακιες σας...γι αυτο και ειμαστε μπανανια διοτι εχουμε εσας τα ζωα που δεν ακουτε τιποτα.Η κριτικη μου βρε ζωαδι ειναι καθαρα επαγγλεματικη εχω παει απειρες φορες να την επισκεφτω αλλα εφυγα διοτι η γυναικα ειναι απλα κρυα με αντι επαγγελματικη συμπεριφορα.Δεν με ενδιαφερει αμα κανεις παπαδες μεσα να το πω και στην γλωσσα σου στα κατσαπλιαδικα ΓΚΕ-ΓΚΕ?Ειναι βρε γελοιε σαν να πηγαινεις εσυ σε μια καφετερια η ενα καλο restaurant και να ερχεται ο σερβιτορος και να ειναι σαν κλαμενο μουνι μεσα στα ψυχολογικα και να σου παιρνει παραγγελια με το τσιγκελι...!
Γυναικοτο να πεις τον αδερφό σου καθυστερεμενε... Παίξε μια μαλακία και πέσε κοιμησου τώρα γιατί ότι έγραψες χαζομάρες ήταν να γελάει ο κόσμος.. Σε όλα τα ποστ μαλώνεις καθυστερημένο κρέας
Βελιγραδι ημουνα περυσι τετοια εποχη ...Φιλαρακο η Ελλαδα και η Τουρκια(τα δυτικα παραλια τουλαχιστον) δεν ειναι χωρες με προξενια,εκβιασμους και με το ζορι παντρεια.Στην ανατολικη ευρωπη γαμιουνται απο τα δεκα και γινονται μανες στα 20.Οι ανθρωποι ζουσαν εκτος δυτικου πολιτιμου και φυσικα πολλες απο αυτες ερχοντουσαν εδω για δουλεια ενω ειχαν ανδρα με παιδι πισω στην χωρα τους
Σε ολη τη δυση οι ανδρες ειναι παρεες-παρεες οπως και οι γυναικες το ιδιο δεν ειναι θεμα αγαμιας.Η μηπως νομιζεις οτι δεν ερχονται σερβες κοριτσοπαρεες στην χαλκιδικη?Απλα αυτοι ειχαν μαθει σε μεγαλες σχεσεις απο αρκετα μικροι που αργοτερα αυτο πηγαινε σε γαμο,οικογενεια κλπ.Τα πραγματα πλεον εχουν αλλαξει...για πανε μια βολτα Βελιγραδι να δεις τι γινεται σαββατο και θα δεις ομοιοτητες με την Κρητη..
Δεν ρωτησα.Η Αλβανίδα milf είναι η Χριστίνα πρέπει πλέον να αποσυρθεί νομιζω. Η αλλη η ξανθιά που αναφέρεις νταρντανα milf? Όνομα?
ναι που ειναι μονο του..απο τι μου ειπε η τσα2 εχουν και το γωνιακο και ηθελε να με στειλει εκει γιατι νομιζε οτι ψαχνω νταρντανα.. εχω εκει μια ελληνιδα με πιασιματα μου ειπεΕμπεδοκλέους ένα που είναι πιο πρόσφατο,δεξιά από το sex and the city;