Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (3 μέλη και 55 επισκέπτες)

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Βελιγραδι ημουνα περυσι τετοια εποχη ...

Δεν νομιζω να εισαι σε θεση να μου πεις για το τι συμβαινει στην Ανατολικη Ευρωπη τα τελευταια 30 χρονια  :grin:
φιλικα στο λεω

Φιλε δεν με ενδιαφερει τι γινεται στην ανατολικη ευρωπη.Για εμενα αυτα τα μερη ειναι ζουγκλομπανανιες χειροτερες απο το Τσιγαρισταν.Οι περισσοτερες εκει ψαχνουνε γαμπρο να την κοπανησουν μπας και σωθουν.Αλλα  εμενα το point μου ειναι αλλο.Εκει εμαθαν απο μικροι σε σχεσεις,γαμησια,προξενια κλπ τα οποια φυσικα κατεληγαν σε γαμο και οικογενεια.Γι αυτο και σου ερχοτανε η Ρουσλανα 22 ετων με 2 παιδια στη Μοσχα.Οσες χωρες δυτικοποιηθηκαν εστω και λιγο οι γυναικες αρχισαν να αποκτουν αλλη κουλτουρα.Η μηπως νομιζεις οτι οι Ρωσιδες ειναι οι ιδιες με την σοβιετ εποχη?Καμμια σχεση.Απο 2 ταξιδια που εχω κανει βαλκανια η νυχτερινη ζωη που ειδα δεν ηταν διαφορετικη απο αυτο που βλεπεις και στην Θεσσαλονικη.Κοριτσοπαρεες,ψωλοπαρεες  και αγιος ο θεος.Επισης χαλκιδικη και Κατερινη οι Σερβες εκαναν και κανουν πασαρελα 3,4 μαζι πηγαιναν Peal,Angels κλπ το ιδιο και οι Σκοπιανες-Βουλγαρες.Φετος δεν βλεπω και πολυ να ειμαι ειλικρινης λογο ψωλοιου μαλλον...οποτε αυτο που λες περι αγαμιας ελληνων και τουρκων η γαμιαδων σλαβοανατολικοευρωπαιων ειναι λαθος.Ισα ισα που πολλες απο αυτες γουσταρουν Τουρκους και Ελληνες διοτι βλεπουν τους ανδρες ολη μερα κομματια στο ποτο.Οι ανατολικοι περα απο βοντκα,μαφιοζιλικια και χοολιγκανισμο δεν ειναι και για πολλα πολλα.Νομιζω οτι τα μεσογειακα κρατη εχουν σαφεστατα καλυτερους εραστες...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Η Τσαρινα οποτε την βλεπω με πιανει στεναχωρια.Μου βγαζει κατι πολυ αρνητικο και κακοκεφο..νομιζω οτι ασελγω σε κακοποιημενη κοπελα που την βαζουν εκει με το ζορι.Ποτε δεν την εχω δει να γελαει!Για να μπω μεσα θα πρεπει η αλλη να μου κανει και το κλικ.Στα υπολοιπα που γραφεις συμφωνω...
Εμενα παντως συναδελφε μου χαμογελασε χθες που την ειδα..και μου φανηκε αρκετα αδυνατη, δεν την θυμομουν ετσι.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Εμενα παντως συναδελφε μου χαμογελασε χθες που την ειδα..και μου φανηκε αρκετα αδυνατη, δεν την θυμομουν ετσι.

Eγω μανιτο οσες φορες πηγα ηταν λες και βρισκομουν σε κηδεια.Πραγματικα με πιανει κατι σαν ψυχοπλακωμα οποτε ερχεται στο σαλονι.Παλι καλα που ειναι η γνωστη μιλφαρα τσατσα και πιανω κουβεντα μαζι της και κανουμε χαβαλε,κουτσομπολιο μια χαρα περναει η ωρα...ωρες ωρες μου ερχεται να γαμησω αυτην και δεν ειναι και κακο για την ηλικια της...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Φιλε δεν με ενδιαφερει τι γινεται στην ανατολικη ευρωπη.Για εμενα αυτα τα μερη ειναι ζουγκλομπανανιες χειροτερες απο το Τσιγαρισταν.Οι περισσοτερες εκει ψαχνουνε γαμπρο να την κοπανησουν μπας και σωθουν.Αλλα  εμενα το point μου ειναι αλλο.Εκει εμαθαν απο μικροι σε σχεσεις,γαμησια,προξενια κλπ τα οποια φυσικα κατεληγαν σε γαμο και οικογενεια.Γι αυτο και σου ερχοτανε η Ρουσλανα 22 ετων με 2 παιδια στη Μοσχα.Οσες χωρες δυτικοποιηθηκαν εστω και λιγο οι γυναικες αρχισαν να αποκτουν αλλη κουλτουρα.Η μηπως νομιζεις οτι οι Ρωσιδες ειναι οι ιδιες με την σοβιετ εποχη?Καμμια σχεση.Απο 2 ταξιδια που εχω κανει βαλκανια η νυχτερινη ζωη που ειδα δεν ηταν διαφορετικη απο αυτο που βλεπεις και στην Θεσσαλονικη.Κοριτσοπαρεες,ψωλοπαρεες  και αγιος ο θεος.Επισης χαλκιδικη και Κατερινη οι Σερβες εκαναν και κανουν πασαρελα 3,4 μαζι πηγαιναν Peal,Angels κλπ το ιδιο και οι Σκοπιανες-Βουλγαρες.Φετος δεν βλεπω και πολυ να ειμαι ειλικρινης λογο ψωλοιου μαλλον...οποτε αυτο που λες περι αγαμιας ελληνων και τουρκων η γαμιαδων σλαβοανατολικοευρωπαιων ειναι λαθος.Ισα ισα που πολλες απο αυτες γουσταρουν Τουρκους και Ελληνες διοτι βλεπουν τους ανδρες ολη μερα κομματια στο ποτο.Οι ανατολικοι περα απο βοντκα,μαφιοζιλικια και χοολιγκανισμο δεν ειναι και για πολλα πολλα.Νομιζω οτι τα μεσογειακα κρατη εχουν σαφεστατα καλυτερους εραστες...
Ρε φιλε σορρυ, αλλα γραφω και αλλα καταλαβαινεις  :grin:

φυσικα οι κοινωνιες μας ειναι της αγαμιας σε σχεση με τις Ανατολικο Ευρωπαικες ... ο μεσος ντοπιος αντρας εκει γαμει πολυ περισσσοτερο , η διαφορα ειναι τεραστια ... τι λες τωρα.
Αυτο δεν σημαινει οτι οι σλαβες δεν γουσταρουν τους ξενους , που ειδες να γραφω κατι τετοιο
Σαφως τα πραγματα εχουν αλλαξει και ειδικα την τελευταια πενταετια , δεν γινεται αυτο που γινοταν πχ πριν 10 χρονια αλλα και παλι ειναι χιλιες φορες καλυτερα απο εδω , χρειαζεται βεβαια να μενεις μονιμα (οι εποχες των καταδρομικων που πηγαινες και γαμουσες περασαν ανεπιστρεπτι).

Ασε με να γνωριζω καλυτερα το θεμα που εζησα και καποια χρονια εκει ,για χωρες της πρωην ΕΣΣΔ αναφερομαι
ακομα και Ρουμανια ομως μιας και μιλησες για βαλκανια υπερεχει παρασαγγας απο το αγαμισταν ...

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Ρε φιλε σορρυ, αλλα γραφω και αλλα καταλαβαινεις  :grin:

φυσικα οι κοινωνιες μας ειναι της αγαμιας σε σχεση με τις Ανατολικο Ευρωπαικες ... ο μεσος ντοπιος αντρας εκει γαμει πολυ περισσσοτερο , η διαφορα ειναι τεραστια ... τι λες τωρα.
Αυτο δεν σημαινει οτι οι σλαβες δεν γουσταρουν τους ξενους , που ειδες να γραφω κατι τετοιο
Σαφως τα πραγματα εχουν αλλαξει και ειδικα την τελευταια πενταετια , δεν γινεται αυτο που γινοταν πχ πριν 10 χρονια αλλα και παλι ειναι χιλιες φορες καλυτερα απο εδω , χρειαζεται βεβαια να μενεις μονιμα (οι εποχες των καταδρομικων που πηγαινες και γαμουσες περασαν ανεπιστρεπτι).

Ασε με να γνωριζω καλυτερα το θεμα που εζησα και καποια χρονια εκει ,για χωρες της πρωην ΕΣΣΔ αναφερομαι
ακομα και Ρουμανια ομως μιας και μιλησες για βαλκανια υπερεχει παρασαγγας απο το αγαμισταν ...

Ενταξει ρε φιλε δεν εγραψα οτι οι Ελληνιδες ειναι πιο ευκολες απο τις  ανατολικες αραξε.Αυτο μας ελειπε..το ξερουμε οτι στη Ρουμανια και στην Ουκρανια τις γαμανε απο τα δεκα και μεχρι τα 20 εχει περασει ενας ολοκληρος στολος...!Και εδω μην νομιζεις καποιες οργιαζουν..καμμια σχεση επισης οι παλαιες ελληνιδες με τις σημερινες.Τα τσιμπουκια και τα γαμησια πανε συννεφο απο καποιες!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Ενταξει ρε φιλε δεν εγραψα οτι οι Ελληνιδες ειναι πιο ευκολες απο τις  ανατολικες αραξε.Αυτο μας ελειπε..το ξερουμε οτι στη Ρουμανια και στην Ουκρανια τις γαμανε απο τα δεκα και μεχρι τα 20 εχει περασει ενας ολοκληρος στολος...!Και εδω μην νομιζεις καποιες οργιαζουν..καμμια σχεση επισης οι παλαιες ελληνιδες με τις σημερινες.Τα τσιμπουκια και τα γαμησια πανε συννεφο απο καποιες!
Τι να αραξω φιλε ... απλα σου απαντω σε κατι που εγραψες και δεν ισχυει με τιποτα.

υγ. ηταν ενας μαγκας Ελληνας πανω στο Κισιναου που ειχε κανει την εξης σωστη διατυπωση:
Στην Ελλαδα αν γαμας μια-δυο γκομενες καθε χρονο λες καλα πηγα ,αν γαμησεις τρεις λες ξεσχιστηκα φετος ... :2funny:

Καλο βραδυ

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
Αναρωτιεμαι μετα απο αυτα που λες, με την τσαρινα εχεις παρει ποτε 100ευρω προγραμμα? Γιατι και αυτη κανει παπαδες και παρα την ηλικια της εχει και γαμω τα σωματα. Πετρα κωλο και σιλικονατο βυζι αλλα εχει γινει καλη δουλεια. Ασε που δινει και κωλο.

Επισης την Σαρα την παλια τελικα την εχει παρει κανεις προσφατα? Εγω απο τα λιγα που θυμαμαι παλια ειναι οτι καποτε ηταν στανταρακι μου αλλα η φαση με αυτην ειναι η εξης (θα το δειτε και στις φωτογραφιες της στο αλλο νημα) παλια ηταν λιγο πιο γεματουλα και ειχε βυζαρες μετα λεπτυνε αρκετα και το βυζι εμεινε μισο απο οτι ητανε. Απο τα θετικα που θυμαμαι ειναι οτι ειχε ωραια φατσα αλλα απο υπηρεσιες δεν εχω να θυμηθω κατι το αξιολογο αλλα ισως κανω και λαθος. Εχει να πει κανεις τιποτα?

Και ναι Maximiliano για την τουμπανιεθ μιλαει.

θα συμφωνησω μαζι σου για Σαρα...καποιος ανεφερε οτι ειναι η Σαρα υπερτουμπανειρο...πρωτη εικονα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οταν τα εβγαζε τα τακουνια και γινοταν 1.50...γιατι 1.65 δεν ειναι με την καμια..2013 που θυμαμαι ηταν φρεσκο κοριτσι με ωραιο προσωπο...το 2020 δεν ξερω πως εχει γινει..ας μας πει καποιος
Υγ..παντως απο τις φωτο δε θα καταλαβαινα ποτέ οτι προκειτε για την ιδια Σαρα...ελειπε για πανω απο 5 χρονια

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Τι να αραξω φιλε ... απλα σου απαντω σε κατι που εγραψες και δεν ισχυει με τιποτα.

υγ. ηταν ενας μαγκας Ελληνας πανω στο Κισιναου που ειχε κανει την εξης σωστη διατυπωση:
Στην Ελλαδα αν γαμας μια-δυο γκομενες καθε χρονο λες καλα πηγα ,αν γαμησεις τρεις λες ξεσχιστηκα φετος ... :2funny:

Καλο βραδυ

Φιλε οπου κυριαρχησε ο σοσιαλοφιλελευθερισμος η γυναικα εγινε ελευθερων ηθων.Δεν διαφωνω με οσα λες,αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι διαφορετικη κουλτουρα εχει η Ελλαδα και αλλη κουλτουρα εχει η Ρουμανια και η Ουγγαρια.Οπως επισης στη δυση κρατη τυπου Αγγλια,Αμερικη,Αυστραλια,Καναδας οι γυναικες γαμιουνται για χαβαλε.Το ιδιο και στα σοσιαλιστικα κρατη της σκανδιναβιας.Στην Ελλαδα ειχαμε παντωτε σοσιαλισμο-κρατικοκαπιταλισμο στα οικονομικα και ψευτο-συντηρητισμο στα κοινωνικα.Οι Ελληνιδες ενω το παιζουν συγχρονες στο τροπο ζωης κλπ στην ερωτικη τους ζωη εχουν μεινει σε εποχες Βυζαντιου.Γι αυτες το σεξ ειναι ακομα ταμπου...φυσικα οι νεες γενιες δεν ειναι ακριβως ετσι αλλα εχουν αρκετο δρομο μπροστα τους για να φτασουν τις ξενες...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Eγω μανιτο οσες φορες πηγα ηταν λες και βρισκομουν σε κηδεια.Πραγματικα με πιανει κατι σαν ψυχοπλακωμα οποτε ερχεται στο σαλονι.Παλι καλα που ειναι η γνωστη μιλφαρα τσατσα και πιανω κουβεντα μαζι της και κανουμε χαβαλε,κουτσομπολιο μια χαρα περναει η ωρα...ωρες ωρες μου ερχεται να γαμησω αυτην και δεν ειναι και κακο για την ηλικια της...

Ρε τυπε. Για ποια τσατσα μας μιλας? Η τσαρινα εχει να βαλει τσατσα στο μαγαζι εδω και κανα χρονο. Μονη της ειναι πλεον και ειναι πολυ πιο ευδιαθετη. Με μενα ολο χαβαλε κανει. Αμα διαβασεις τις πρωτες μου φορες που μιλησα γιαυτην ειχα πει οτι την πρωτη φορα που την γνωρισα ηταν πολυ κρυα αλλα θελει να την ξεκλιδωσεις την αλλη οχι αμεσως μεσα στις γλυκες κ τα χαμογελα σαν κατι χαζοχαρουμενες.

Δεν απαντησες στην ερωτηση μου ομως. Μεγαλο προγραμμα μαζι της εχεις παρε ποτε? Ναι η οχι

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
Καλησπέρααα στην παρέα..
Να προτιμήσω Αντριαννα την γνωστή;; ή την τσαρινα;; είμαι σε δίλημμα...

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Ρε τυπε. Για ποια τσατσα μας μιλας? Η τσαρινα εχει να βαλει τσατσα στο μαγαζι εδω και κανα χρονο. Μονη της ειναι πλεον και ειναι πολυ πιο ευδιαθετη. Με μενα ολο χαβαλε κανει. Αμα διαβασεις τις πρωτες μου φορες που μιλησα γιαυτην ειχα πει οτι την πρωτη φορα που την γνωρισα ηταν πολυ κρυα αλλα θελει να την ξεκλιδωσεις την αλλη οχι αμεσως μεσα στις γλυκες κ τα χαμογελα σαν κατι χαζοχαρουμενες.

Δεν απαντησες στην ερωτηση μου ομως. Μεγαλο προγραμμα μαζι της εχεις παρε ποτε? Ναι η οχι

Να την ξεκλειδώσω?Τι γκόμενά  θα την βγάλω? Αν δεν έχει όρεξη η δεν μπορεί να είναι ευδιάθετη αυτό είναι δικό της προβλημα όχι δικό μου.Αυτα είναι καθαρα θέματα επαγγελματιμου... Και ο σερβιτόρος στα Λαδαδικα δεν έχει καμία όρεξη να κάνει τον ευγενικό η τον ευδιάθετο στον κάθε παπαρα αλλά είναι αναγκασμένος. Εγώ ποτέ δεν τν έχω δει ευδιάθετη.Και όχι δεν έχω πάρει μεγάλο πρόγραμμα διότι όπως σου έγραψα από και πιο πάνω για να περάσω εστω και με το απλό θα πρέπει η άλλη να μου κανει το κλικ. Δεν λέω ότι δεν γαμιεται καλά η ότι δν έχει εμφάνιση κλπ, αλλά και όσες φορές πέρασα μέσα υπήρχε κρύο mood. Τώρα άμα εσείς είστε κάθε μέρα εκεί και τις τα ακουμπάτε λογικό είναι να έχει γίνει πιο ανοιχτή. Και αρκετά φιλαράκια μου που την έχουν επισκεφτεί στο παρελθόν τα ίδια που σου γράφω έλεγαν.Για την τσατσά που λες τελευταία φορά που είχαμε πάει πριν την καραντίνα για να γαμησει ένα φιλαράκι ήταν εκει. Η μαυρομαλα αδύνατη δεν ξέρω τι παίζει τώρα έχω καιρό να πάω.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Καλησπέρααα στην παρέα..
Να προτιμήσω Αντριαννα την γνωστή;; ή την τσαρινα;; είμαι σε δίλημμα...

Η ΑΝΤΡΙΑΝΑ παίζει να φύγει αύριο. Για έμενα πάνε σε αυτή και άλλη φορά πας Τσαρινα η οποία συνήθως είναι εδώ.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Σιγουρα σε αυτες που τα σκας συχνα..θα εχεις και καλυτερη αντιμετωπιση,αυτο συμβαινει και σε αλλα επαγγελματα!  :grin: βεβαια υπαρχουν και καποιες λιγες που ειτε πας πρωτη φορα με το απλο ειτε εισαι συχνος πελατης και με μεγαλα προγραμματα ειναι στανταρ η αποδοση μες στο δωματιο υπερ μας η κατα μας.
Μια-δυο που μου ερχονται στο μυαλο απο παλιες που εουν σταματισει εδω και καιρο..ειναι η εφη και η εμανουελα η ρουμανα..αυτες ειχαν ιδια πολυ καλη αποδοση ασχετα εαν επερνες απλο η προγραμμα η ησουν νεος η παλιος πελατης.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Να την ξεκλειδώσω?Τι γκόμενά  θα την βγάλω? Αν δεν έχει όρεξη η δεν μπορεί να είναι ευδιάθετη αυτό είναι δικό της προβλημα όχι δικό μου.Αυτα είναι καθαρα θέματα επαγγελματιμου... Και ο σερβιτόρος στα Λαδαδικα δεν έχει καμία όρεξη να κάνει τον ευγενικό η τον ευδιάθετο στον κάθε παπαρα αλλά είναι αναγκασμένος. Εγώ ποτέ δεν τν έχω δει ευδιάθετη.Και όχι δεν έχω πάρει μεγάλο πρόγραμμα διότι όπως σου έγραψα από και πιο πάνω για να περάσω εστω και με το απλό θα πρέπει η άλλη να μου κανει το κλικ. Δεν λέω ότι δεν γαμιεται καλά η ότι δν έχει εμφάνιση κλπ, αλλά και όσες φορές πέρασα μέσα υπήρχε κρύο mood. Τώρα άμα εσείς είστε κάθε μέρα εκεί και τις τα ακουμπάτε λογικό είναι να έχει γίνει πιο ανοιχτή. Και αρκετά φιλαράκια μου που την έχουν επισκεφτεί στο παρελθόν τα ίδια που σου γράφω έλεγαν.Για την τσατσά που λες τελευταία φορά που είχαμε πάει πριν την καραντίνα για να γαμησει ένα φιλαράκι ήταν εκει. Η μαυρομαλα αδύνατη δεν ξέρω τι παίζει τώρα έχω καιρό να πάω.

Μαλλον δεν βγαζουμε συννενοηση. Ο σερβιτορος αν την προηγουμενη ειχε θεματα με την γυναικα του την γκομενα του η κατι που τον γαμαει ψυχολογικα νομιζεις θα ειναι μεσα στα χαμογελα στην δουλεια? βεβαια ναι υπαρχουν και οι ασυναισθητοι, τα προβατα οπως τα λεω εγω που τα ξεχνανε ολα και κανουν οτι τους πουνε. Και ασε την παρλαπιπα οτι ειμαστε καθε μερα εκει οτι ειμαστε αγαπουληδες και τριχες κατσαρες. Τεσπα πανε αγορι μου στην Αντριαννα που μοιαζει σαν την Παολα (δηλαδη σαν τραβελι) και περνα καλα εκει που περνας καλα. αλλα μην μας πασαρεις την Αντριαννα για κατι το σπουδαιο, brazzers και δεν ξερω γω τι. Ενα γυμνο τσιμπουκι σου εκανε και το εκανες να ακουγεται σουπερ ουαου, μην τρελενεσαι. και εμας μας εχει παρει πιπα η Αντριαννα. Και στην τελικη επειδη ειχα καταλαβει απο ολα τα λεγομενα σου οτι δεν ειχες παρει ποτε τσαρινα σε μεγαλο προγραμμα, αμα δεν δοκιμασεις δεν μπορεις να εχεις αποψη και να συγκρινεις την πουτσα με την βουρτσα. Αυτα απο εμενα.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Μαλλον δεν βγαζουμε συννενοηση. Ο σερβιτορος αν την προηγουμενη ειχε θεματα με την γυναικα του την γκομενα του η κατι που τον γαμαει ψυχολογικα νομιζεις θα ειναι μεσα στα χαμογελα στην δουλεια? βεβαια ναι υπαρχουν και οι ασυναισθητοι, τα προβατα οπως τα λεω εγω που τα ξεχνανε ολα και κανουν οτι τους πουνε. Και ασε την παρλαπιπα οτι ειμαστε καθε μερα εκει οτι ειμαστε αγαπουληδες και τριχες κατσαρες. Τεσπα πανε αγορι μου στην Αντριαννα που μοιαζει σαν την Παολα (δηλαδη σαν τραβελι) και περνα καλα εκει που περνας καλα. αλλα μην μας πασαρεις την Αντριαννα για κατι το σπουδαιο, brazzers και δεν ξερω γω τι. Ενα γυμνο τσιμπουκι σου εκανε και το εκανες να ακουγεται σουπερ ουαου, μην τρελενεσαι. και εμας μας εχει παρει πιπα η Αντριαννα. Και στην τελικη επειδη ειχα καταλαβει απο ολα τα λεγομενα σου οτι δεν ειχες παρει ποτε τσαρινα σε μεγαλο προγραμμα, αμα δεν δοκιμασεις δεν μπορεις να εχεις αποψη και να συγκρινεις την πουτσα με την βουρτσα. Αυτα απο εμενα.

Eνταξει καταλαβαμε οτι εισαι ο νταβας της χαλαρωσε...ναι η Αντριανα μοιαζει με τραβελι ενω η Τσαρινα ειναι η μονικα μπελουτσι που ειναι πιο ατσουμπαλη και απο τον Αβερελ στο λουκυ λουκ!Και ναι σε τσουζει που εγω μπορει να δωσω πιο λιγα λεφτα και να παρω περισσοτερα σε θεμα υπηρεσιων/εξτραδακια ενω εσυ πας Τσαρινα και τα σκας σαν μαλακας που εισαι.Ποσο ειπαμε χρεωνει τα προγραμματα η Τσαρινα σου?Εγω πανω απο 50 δεν εχω δωσει για την Αντριανα και τα ειχα ολα μεσα.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Καλά ο άλλος συγκρίνει την Αντριανα  :vomit: που είναι σαν τραβελος και το παίζει Ισπανίδα ενώ είναι Βουλγάρα ή Ρουμάνα, με την Ρωσίδα την Νατάσα με το γαλανό μάτι.. Εκτίθεσαι συνεχόμενα δύο μέρες δυστυχώς..

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Καλά ο άλλος συγκρίνει την Αντριανα  :vomit: που είναι σαν τραβελος και το παίζει Ισπανίδα ενώ είναι Βουλγάρα ή Ρουμάνα, με την Ρωσίδα την Νατάσα με το γαλανό μάτι.. Εκτίθεσαι συνεχόμενα δύο μέρες δυστυχώς..

Ο μονος που εκτιθεται εισαι εσυ και ο αλλος που κανετε σαν μουνοδουλοι.Λες και ειναι η γυναικα σας η Τσαρινα πραγματικα τερμα ανωριμα βλαχακια ειστε.Καταρχας εγω δεν εκανα καμμια απολυτος  συγκριση ειπα οτι δεν μου αρεσει η συμπεριφορα της και οτι ειναι μη-επαγγελματιας.. τιποτα δεν εγραψα περι καλυτερης Αντριανας και χειροτερης Τσαρινας.Ουτε που με νοιαζει.Απλα εσυ και ο αλλος ο μπουλης getyourbarbara θιχτηκατε σαν τα πουστρακια λες και ειστε τιποτα  νταβαδες της.Σας ετσουξε μαλλον που εγραψα οτι ειναι παντοτε σαν κλαμενο μουνι και για να γελασει η να σε πει γεια πρεπει να κατεβει ο Ιησους Χριστος στη γη.Και σταματα να γραφεις ψεμματα  και ανακριβειες η Αντριανα ειναι Ισπανιδα και πιο συγκεκριμενα απο Μαδριτη.Προχθες μαλιστα μιλουσαμε αρκετη ωρα για το τι τραβηξε με την μαλακια του ψωλοιου για να ερθει μεχρι εδω και για τους ελενχους που τις εκαναν στο αεροδρομιο Μαδριτης ενω στο Φραπεδισταν την εκλασαν κανονικα.Εγω και αρκετοι αλλοι θα συνεχισουμε να πηγαινουμε στην Αντριανα οποτε και αν ερχεται διοτι μας κανει και περναμε καλα.Δεν κοιταμε να εχει το προσωπο της Μονικα Μπελουτσι ουτε θα την κανουμε νυφη.Καλο σεξ ζηταμε,να μπορουμε να βγαλουμε μια συνεννοηση,χαβαλε και να το γουσταρει και η ιδια.Εσυ και οποιος αλλος να πηγαινετε στην Τσαρινα που ειναι σαν τον επιταφιο  και οταν μπαινεις μεσα να νομιζεις οτι ασελγεις σε καποια που μπηκε εκει με το ζορι.Οι μεσογειακοι θελουμε μεσογειακες γυναικες αλλωστε.Muchas gracias Aντριανιτα see you soon!!!!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Ναι με την φανελα της ρεαλ μεγαλωσε...τετοια κοροιδα πελατες.υπαρχουν τοσα χρονια που νομιζουν οτι ερχονται Ισπανιδες Ιταλιδες και Τσεχες και ολες ειναι Αλβανιδες Βουλγαρες και Ρουμανες

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
Ναι εχει γινει πλεον ο ορισμος της μιλαφαρας μπιλμπο που βλεπεις σε αμερικανικες τσοντες!!!!Βλεπεις αυτην και μετα βλεπεις και τις εικοσαρες θεσσαλονικιες και σε πιανει γελιο μαζι με κλαμα...

σε ποιο μαγαζι ειναι και σε ποιο η τσαρινα;και η Σαρα επισης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom