Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Βελιγραδι ημουνα περυσι τετοια εποχη ...
Δεν νομιζω να εισαι σε θεση να μου πεις για το τι συμβαινει στην Ανατολικη Ευρωπη τα τελευταια 30 χρονια
φιλικα στο λεω
Φιλε δεν με ενδιαφερει τι γινεται στην ανατολικη ευρωπη.Για εμενα αυτα τα μερη ειναι ζουγκλομπανανιες χειροτερες απο το Τσιγαρισταν.Οι περισσοτερες εκει ψαχνουνε γαμπρο να την κοπανησουν μπας και σωθουν.Αλλα εμενα το point μου ειναι αλλο.Εκει εμαθαν απο μικροι σε σχεσεις,γαμησια,προξενια κλπ τα οποια φυσικα κατεληγαν σε γαμο και οικογενεια.Γι αυτο και σου ερχοτανε η Ρουσλανα 22 ετων με 2 παιδια στη Μοσχα.Οσες χωρες δυτικοποιηθηκαν εστω και λιγο οι γυναικες αρχισαν να αποκτουν αλλη κουλτουρα.Η μηπως νομιζεις οτι οι Ρωσιδες ειναι οι ιδιες με την σοβιετ εποχη?Καμμια σχεση.Απο 2 ταξιδια που εχω κανει βαλκανια η νυχτερινη ζωη που ειδα δεν ηταν διαφορετικη απο αυτο που βλεπεις και στην Θεσσαλονικη.Κοριτσοπαρεες,ψωλοπαρεες και αγιος ο θεος.Επισης χαλκιδικη και Κατερινη οι Σερβες εκαναν και κανουν πασαρελα 3,4 μαζι πηγαιναν Peal,Angels κλπ το ιδιο και οι Σκοπιανες-Βουλγαρες.Φετος δεν βλεπω και πολυ να ειμαι ειλικρινης λογο ψωλοιου μαλλον...οποτε αυτο που λες περι αγαμιας ελληνων και τουρκων η γαμιαδων σλαβοανατολικοευρωπαιων ειναι λαθος.Ισα ισα που πολλες απο αυτες γουσταρουν Τουρκους και Ελληνες διοτι βλεπουν τους ανδρες ολη μερα κομματια στο ποτο.Οι ανατολικοι περα απο βοντκα,μαφιοζιλικια και χοολιγκανισμο δεν ειναι και για πολλα πολλα.Νομιζω οτι τα μεσογειακα κρατη εχουν σαφεστατα καλυτερους εραστες...