You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Και πληρωμή με POS.σοβαρά τώρα ...έτσι θα γαμαμε;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
προς το κοντη, ξανθια, χαμογελαστη, πιθανον ελληνιδα, κατερινα, χοντρομπουτα, φαρδυκωλα με κυτταριτιδες παχους οχι ηλικιας, κατω απο 35 ισως και κατω απο 30 αλλα την αδικει ο σωματουπος της που ειναι σαν τα πιονια απο το σκακι, φαρδια κατω στενα πανω, και εγω ψηνομαι για το διαφορετικο περισσοτερο και την καλη διαθεση που εδειχνε. στηθος επισης μικρο αλλα οχι πλακέ, μαλακο ολιγον κρεμαστο, αμα ηταν σε πιο πετιτ κοπελα πχ εφηβη 50 κιλα θα εδειχνε νορμαλ, τωρα για τα κιλα της θα αρμοζε κατι μεγαλυτερο απο βυζι.Ρίνα;; περιγραφή ;; που;; θα γράψεις παραπάνω;;
πχ 80 για κωλο.... ε οχι ρε παιδια με 30-40 γαμαμε μιρελα που ειναι μοντελε χωρις κυτταριτιδες ή εβελινα με βυζαρες ή λαρα με την κωλαρα, δεν θα πληρωσουμε τον σκαραβαιο για μερσεντες, να υπαρχει ενα μετρο συγκρισης.
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Τιμησα και εγω την 1η μερα του επισημου ανοιγματος των οικων ,με την Ελενα εκ Ρουμανιας που μου αρεσει πολυ και μονο με το 30αρι.Ειχε και οινοπνευμα για τα χερια,ολα πηγαν αριστα.Πρωτη φορα μου εκμυστηρευθηκε,εχω τοση δουλεια και με τη σειρα μου την ευχηθηκα υγεια και αντοχη στο σφυροκοπημα.Θα την ξανατιμησω αν συνεχισει πρωινα. Οι φιρμες νομιζω οτι εχασαν την ευκαιρια τους.
Την Έλενα την Ρουμάνα? Πρωινή είναι?
JosuaHunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2019
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Καμία μιλφαρα παίζει ρε μάγκες ??
Κανένας βραδυνή βόλτα δεν βγεικε να μας πει τι παίζει
Βγηκα βραδυνη βολτα τα μαγαζια ειναι ανοιχτα τα μισα περιπου στο συνολο δηλ ουτε 10 με αποτελεσμα ο κοσμος να συνωστιζεται στο σαλονι στην αναμονη και ετσι κανοντας μια βολτα ξενερωσα απο την πολυκοσμια και εφυγα.
Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Kατερινα η Κατια την δοκιμασα οταν ηταν κλειστοανοικτα ουκρανεζα 30-35 2αρι στηθος ελαφρως φτιαγμενο 1,65 υψος ωραιος πισινος με πολυ καλη διαθεση περασα σουπερ με 40 για ακα πιπα.Για 1 φορα συστηνεται απο μενα.Αυτή η Κατερίνα στο άλλο site που είναι μαζί με Vlada τι λέει? Είναι milf? Την έχει πάρει κανένας?
Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Χθες ηταν πρωινη μαλλον και σημερα θαναι στο αριστερα απο ερημιτη 2 που ειναι σχετικα νεο στουντιο.Την Έλενα την Ρουμάνα? Πρωινή είναι?
JosuaHunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2019
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Παιδιά μια αλβανίδα Χριστίνα μιλφογκιλφ που δουλεύει πίσω από το Βέγκας πάντα πρωινή ξεκινήσε??είδε κάποιος??
Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Mερικα ναι 30αρι.θεσσαλονικη ποσο περνουν εκει;30αρι;
SEGOVAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2020
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
ευχαριστωMερικα ναι 30αρι.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
SEGOVAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2020
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
Βανέσα Τσεχα άλογο χτες το βράδυ μας ελιωσεΒγηκα βραδυνη βολτα τα μαγαζια ειναι ανοιχτα τα μισα περιπου στο συνολο δηλ ουτε 10 με αποτελεσμα ο κοσμος να συνωστιζεται στο σαλονι στην αναμονη και ετσι κανοντας μια βολτα ξενερωσα απο την πολυκοσμια και εφυγα.
Βανέσα Τσεχα άλογο χτες το βράδυ μας ελιωσε
σε ποιο ειναι?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις