georgepalaio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 493
- Πόντοι
- 311
Καλημέρα παίδες! Σε Μιλφ για πρωινή βάρδια εχει τίποτα σήμερα;
Καλημέρα παίδες! Σε Μιλφ για πρωινή βάρδια εχει τίποτα σήμερα;
ευχαριστώ gallas! Πολυ καλη πρόταση.. εχω στα υπόψη μου τσαρίνα , μόνικα και λίνα που πρότεινε τελευταία ο αλ νομίζω..τότε θα μπορώ να πω οτι εχω κλείσει τη Μιλφοκαριερα μου στο μύλοΣοφία/Golden Lips
Vlada/Venus
Όποια και να πάρεις είναι εγγύηση αδερφέ!!
Γνώμη μου πάρε και τις 2.
Πάρε πρώτα την Σοφία.
Πάνε πιες μια καφεδάρα μετά παραλία, να φορτώσει το μάτι και το μυαλόοοοο, και μετά πάνε Vlada.
Πάνε δες πριν αν δουλέυει η Vlada(το άλλο σάιτ αναφέρει ότι δουλεύει-αλά ποτέ δε ξέρεις), και κάνε το πρόγραμμα που ανέφερα...(αν έχεις χρόνο βέβαια)!
Καλά βόλια!!
Στον Ξαπλοπουλο!η Εμμανουελα που πηγε?
Αν εννοεις την εμμανουέλα του venus , απο οτι είδα σε σχόλιο είναι να γυρίσει μετά τις 10 φεβρουαρίου είπαν (αν θυμάμαι καλα) τωρα στα κοντά δηλαδη ... αν εννοείς την άλλη δεν ξέρω.η Εμμανουελα που πηγε?
Γενικα στα τριδυμα τους δεχονται..εγω στο Νο 3 την αλλη φορα ειχα πετυχει πεντε που περιμεναν.Μάγκες κάπου είχε πάρει το μάτι μου, δεν θυμάμαι σε ποιο νήμα όμως, όποιος βλέπει πάκια να πηδάν να το αναφέρει εδώ ώστε να ξέρουν όλοι οι συναγωνιστές τι γίνεται και να λάβει ο καθένας τα μέτρα του.
Ε
Νομίζω αυτό είναι το κατάλληλο νήμα.
Πήγα πριν τρεις ώρες στα τρίδυμα στο Νο 2 για την Εβελίνα. Με το που μπαίνω μέσα μπήκε ένα λεπτό μετά από μένα, ένας πάκης. Η κοπέλα ήταν σε πρόγραμμα και περιμέναμε. Μόλις τελείωσε και την είδε ο λιμάρης, έβγαλε κατευθείαν πορτοφόλι να πληρώσει και η τσατσά τον έμπασε κανονικά σε δωμάτιο. Είχα σκοπό να περάσω καλά με την Εβελίνα, αλλά με το που είδα αυτό το σκηνικό, ξενέρωσα τη ζωή μου και έφυγα.
Προσωπικά από μένα το Νο 2 από τα τρίδυμα, τρώει Χ. Δεν ξαναπατάω εκεί.
Οταν λες στης Σάντρας εννοείς αυτό που είναι Φρίξου με Μινωταύρου γωνία?Στις σαντρας είδα έναν που πέρασε στο δωμάτιο και κατευθείαν έφυγα. Κρίμα γιατι γουστάρω πολύ το κωλαρακι της.
Αρχισε κι αυτη να παει με τους πακηδες ακυρο και απο μενα πλεονΜάγκες κάπου είχε πάρει το μάτι μου, δεν θυμάμαι σε ποιο νήμα όμως, όποιος βλέπει πάκια να πηδάν να το αναφέρει εδώ ώστε να ξέρουν όλοι οι συναγωνιστές τι γίνεται και να λάβει ο καθένας τα μέτρα του.
Ε
Νομίζω αυτό είναι το κατάλληλο νήμα.
Πήγα πριν τρεις ώρες στα τρίδυμα στο Νο 2 για την Εβελίνα. Με το που μπαίνω μέσα μπήκε ένα λεπτό μετά από μένα, ένας πάκης. Η κοπέλα ήταν σε πρόγραμμα και περιμέναμε. Μόλις τελείωσε και την είδε ο λιμάρης, έβγαλε κατευθείαν πορτοφόλι να πληρώσει και η τσατσά τον έμπασε κανονικά σε δωμάτιο. Είχα σκοπό να περάσω καλά με την Εβελίνα, αλλά με το που είδα αυτό το σκηνικό, ξενέρωσα τη ζωή μου και έφυγα.
Προσωπικά από μένα το Νο 2 από τα τρίδυμα, τρώει Χ. Δεν ξαναπατάω εκεί.
ναι αυτό.Οταν λες στης Σάντρας εννοείς αυτό που είναι Φρίξου με Μινωταύρου γωνία?
σωστόςΝα μας δωσουν τα πιπινια που μπαινοβγενουν νυχθημερον εκει μεσα και ας κανουν και καμια τσαρκα σε καμια δευτερας η τριτης κατηγοριας !