Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Αυτή είναι πραγματικά καλή είδηση.. Που είναι ο Πάπας?
πάρα πολύ καλή είδηση αλλά με πρόφτασε ο συναγωνιστής gagarin θα το έλεγα εγώ πρώτος.
Αυτή είναι πραγματικά καλή είδηση.. Που είναι ο Πάπας?
τι gmail ψαχνεις ρε αδερφε τα pm γι αυτο το λογο ειναιΗ ιωαννα κανει παρτουζες, απλα κανει παρτουζες μονο με καλους πελατες οποιος ειναι μεσα μου στελνει στο gmail μου το Gmail του για να κανονισουμε να τημ φορτωσουμε
Perfectπάρα πολύ καλή είδηση αλλά με πρόφτασε ο συναγωνιστής gagarin θα το έλεγα εγώ πρώτος.
Η Σοφία από τις βιλλες κάνει σίγουρα.Σε όλες ρώτησα αν κάνουν πρωκτικό και όλες μου είπαν όχι. Στα μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης δεν τον περνάει καμία από πίσω;
Η Σοφία από τις βιλλες κάνει σίγουρα.
Στο godiva μηπως γαμουσες και συ τη Μαρια την ουκρανεζα που ολοι την ελεγαν παλτο αλλα ειχε βυζαρες υπεροχο πισινο και μουνοχειλα κατσε καλα?Εμενα παντως μου λειπει.Αξεχαστα γαμησια στον οικο τουτο.Μόλις γύρισα από τον μύλο. Πήγα κατευθείαν στο Λας Βέγκας να βρω Ιωάννα η οποία δεν ήταν. Στην θέση της ήταν μια παλιά γνώριμη η Χριστίνα πετιτ... Πλέον με άλλο όνομα. Καινούργια κοπέλα λέει. Θα μας τρελάνουν? Στα άλλα δύο Μανταλένα και Μαρία Μολδαβή. Και οι δύο μου κάνουν κλικ αλλά και έχω περάσει παλιότερα μαζί τους αλλά έχω βαρεθεί και να της βλέπω κάθε φορά. Πέρασα από το στούντιο της αφρός, εκεί ήταν η πολύ αδύνατη που λεγόταν κάποτε Μπιάνκα. Και αυτή καινούργια κοπέλα και αυτή την έχω πάρει, μεγάλο παλτό η κοπέλα. Στο πιο δίπλα μια γκιλφ...το σκέφτηκα αλλά κάτι δεν μου άρεσε και την έκανα. Πέρασα από τρίδυμα σκεπτόμενος τα βυζιά της Εβελίνας, χρόνια έχω να πάω με αυτην. Κλειστό. Πήγα στα άλλα δύο δεν θυμάμαι ονόματα αλλά δεν έλεγαν τίποτα. η μια μάλιστα μου είπε ότι εχθές την είχα γαμισει. Μάλλον κυκλοφορεί σωσίας μου. Επόμενη και τελική στάση στο γκοντιβα. Στο γκοντιβα έχω ρίξει φοβερά γαμισια με την αγαπημενη μου παλιά. Τώρα ήταν εκεί η Τζένη η οποία με θυμόταν από προχτές που περάσαμε ωραια,άσχετα ότι εγώ πρώτη φορά την βλεπω.σιγουρα παίζει σωσίας μου ο οποίος γαμαει καθε μέρα. Μαυρομαλλα με βυζάρες. Πέρασα μαζί της και έχω ανεβάσει κριτική. Η αλήθεια είναι ότι η κοπέλα και ωραία είναι και σου φτιάχνει την διάθεση και προσπαθεί να σε ικανοποιήσει. Εγώ πραγματικά βαριόμουν μαζί της. Σε κάποια φάση κοίταξα τι ώρα είναι και έκανα ότι τελείωσα για να φύγω. Δεν με πολύ πίστεψε ...
Μόλις γύρισα από τον μύλο. Πήγα κατευθείαν στο Λας Βέγκας να βρω Ιωάννα η οποία δεν ήταν. Στην θέση της ήταν μια παλιά γνώριμη η Χριστίνα πετιτ... Πλέον με άλλο όνομα. Καινούργια κοπέλα λέει. Θα μας τρελάνουν? Στα άλλα δύο Μανταλένα και Μαρία Μολδαβή. Και οι δύο μου κάνουν κλικ αλλά και έχω περάσει παλιότερα μαζί τους αλλά έχω βαρεθεί και να της βλέπω κάθε φορά. Πέρασα από το στούντιο της αφρός, εκεί ήταν η πολύ αδύνατη που λεγόταν κάποτε Μπιάνκα. Και αυτή καινούργια κοπέλα και αυτή την έχω πάρει, μεγάλο παλτό η κοπέλα. Στο πιο δίπλα μια γκιλφ...το σκέφτηκα αλλά κάτι δεν μου άρεσε και την έκανα. Πέρασα από τρίδυμα σκεπτόμενος τα βυζιά της Εβελίνας, χρόνια έχω να πάω με αυτην. Κλειστό. Πήγα στα άλλα δύο δεν θυμάμαι ονόματα αλλά δεν έλεγαν τίποτα. η μια μάλιστα μου είπε ότι εχθές την είχα γαμισει. Μάλλον κυκλοφορεί σωσίας μου. Επόμενη και τελική στάση στο γκοντιβα. Στο γκοντιβα έχω ρίξει φοβερά γαμισια με την αγαπημενη μου παλιά. Τώρα ήταν εκεί η Τζένη η οποία με θυμόταν από προχτές που περάσαμε ωραια,άσχετα ότι εγώ πρώτη φορά την βλεπω.σιγουρα παίζει σωσίας μου ο οποίος γαμαει καθε μέρα. Μαυρομαλλα με βυζάρες. Πέρασα μαζί της και έχω ανεβάσει κριτική. Η αλήθεια είναι ότι η κοπέλα και ωραία είναι και σου φτιάχνει την διάθεση και προσπαθεί να σε ικανοποιήσει. Εγώ πραγματικά βαριόμουν μαζί της. Σε κάποια φάση κοίταξα τι ώρα είναι και έκανα ότι τελείωσα για να φύγω. Δεν με πολύ πίστεψε ...
Σε όλες ρώτησα αν κάνουν πρωκτικό και όλες μου είπαν όχι. Στα μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης δεν τον περνάει καμία από πίσω;
Σε όλες ρώτησα αν κάνουν πρωκτικό και όλες μου είπαν όχι. Στα μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης δεν τον περνάει καμία από πίσω;
πριν χρόνια είχαμε συμφωνήσει με Εβελίνα για Κόλο αλλά μόλις ξεκίνησα μου το ακυροσε και το απίστευτο....μου έδωσε πίσω τα χρήματα.Και η Εβελινα στα τριδυμα κανει...
και την είχα ρωτήσει παλιότερα και μου είπε όχι.και η τσαρινα δινει κωλο αλλα δυστηχως εχουν χαθει τα ιχνη της. μου κανει εντυπωση παντως που οταν την ρωτησα αν δινει κωλο σαν προγραμμα ελεγε οχι αλλα οταν επεφτε το μαρουλι για τζακουζι μια χαρα τον εβαζε μονη της στο κωλοτρυπιδι της. τι να πω.........περιεργες φασεις.
και την είχα ρωτήσει παλιότερα και μου είπε όχι.
ποιες ταινιες αδερφε?ετσι ακριβως ειναι. εγω οποτε περναω μαζι της αμα παρω προγραμμα 100ε στο μενου περιλαμβανεται και ο κωλος. μου ελειψε το κωλι της, το βλεπω και στις ταινιες που εχει κανει που τον παιρνει γαμωτο.
ποιες ταινιες αδερφε?