Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.675
Πόντοι
25.165
Ευχαριστώ πολύ, έχει κάποιο όνομα στο ******* για να βλέπω πρόγραμμα γιατί από ότι διαβάζω εδώ μια είναι μια δεν είναι

Μιλησα μαζι της χθες και ειπε θα δουλεψει κανονικα κυριακη και δευτερα. Το κακο ειναι οτι πλεον δουλευει μονη χωρις τσατσα και αμα εχει πελατη και να παρεις απο πριν να επιβεβαιωσεις αν ειναι εκει δεν θα το σηκωσει αλλα απο την αλλη αυτο ειναι και καλο γιατι μπαινεις μεσα και εισαι ανετος.

Rock_82

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2018
Like
36
Πόντοι
0
Εεε ναι θα έπρεπε να βάλουν κ τα υπόλοιπα σπιτάκια στο άλλο σάιτ.Εμενα δεν με βολεύει Κυριακή Δευτέρα να πάω αλλά έχω σκοπό μέσα στην εβδομάδα να κάνω μια επίσκεψη κάπου,θα ήθελα να είμαι ενήμερος από το άλλο σάιτ

rockythess

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2014
Like
8
Πόντοι
0
Μία Γιώτα αδύνατη που δουλεύει στο Caramela δουλεύει και σε μπουρδέλο η μόνο πάει σε ξενοδοχεία;
Την έχει πάρει κανένας;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.675
Πόντοι
25.165
μπελα ντονα συνηθως

Την Λαρα σημερα και αυριο την δειχνει οτι δεν δουλευει, επισης μου ειχε παλιοτερα οτι 8 φευγει εως 20 ξερω γω. οποτε οποιος προλαβει θα προλαβει μονο για τις επομενες μερες οταν και αν δουλεψει.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.005
Πόντοι
3.346
Καλησπερα συναδελφοι,καλο μηνα! Ξεχασα να αναφερω οτι η σοφια απο τα μεσα περιπου του νεου ετους (μαιο) σταματαει οριστικα! Για αδεια χριστουγεννων θα λειπει απο  20 μεχρι και τις 10 του αλλου μηνα.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.675
Πόντοι
25.165
Μπας και σωσο κανεναν που σκεφτοταν να παει τσαρινα τελικα σημερα δεν ηταν στο ποστο της. Εχω τσατιστει φουλ.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.538
Πόντοι
7.095
Κατάθεση στην Εμμάνουελα στο ανδρεα γεωργιου 24. Ένα απλό χαριτωμένο κοριτσάκι με βυζάρες φυσικές, μέτρια πίπα, πολύ τζελ και καθόλου ελληνικά ή αγγλικα. Απλά για τη συλλογη κι επειδή τελευταία άπω μόνο στις σταθερές μιλφαρες.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Κατάθεση στην Εμμάνουελα στο ανδρεα γεωργιου 24. Ένα απλό χαριτωμένο κοριτσάκι με βυζάρες φυσικές, μέτρια πίπα, πολύ τζελ και καθόλου ελληνικά ή αγγλικα. Απλά για τη συλλογη κι επειδή τελευταία άπω μόνο στις σταθερές μιλφαρες.
Στην Ανδρέα Γεωργίου δεν είχαν κλείσει όλα τα στούντιο ;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Δυνατό γαμησι χθες νύχτα με την Ρουμανα Αλινα στο Ερημίτη 3β... Στην ουσία για μια μπουρδελοτσαρκα ξεκίνησα αλλά με θυμήθηκε στο σαλόνι αν και έχει κάνα δυο χρόνια που τη γαμησα,μου 'κανε τα ναζια της και δε μπόρεσα να αντισταθώ και δεν έχασα... Για ακόμα μία φορά η Αλινα τα έδωσε όλα, φουλ χαμουρεμα, πουτσοτριψιματα,πίπα για σεμινάριο που κοντεψε να καταπιεί και τ'αρχιδια... Δε χορταινα να γλειφω την όμορφη σούφρα της, άνεση χρόνου χωρίς γκουχ και μουχ.
Πέρα από τη δυνατή χημεία που είχαμε από την πρώτη συνευρεση μας θεωρώ ότι είναι ένα στανταράκι στη νυχτερινή βαρδια, τίμια εργατρια του σεξ και καλό κορίτσι

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.675
Πόντοι
25.165
Δυνατό γαμησι χθες νύχτα με την Ρουμανα Αλινα στο Ερημίτη 3β... Στην ουσία για μια μπουρδελοτσαρκα ξεκίνησα αλλά με θυμήθηκε στο σαλόνι αν και έχει κάνα δυο χρόνια που τη γαμησα,μου 'κανε τα ναζια της και δε μπόρεσα να αντισταθώ και δεν έχασα... Για ακόμα μία φορά η Αλινα τα έδωσε όλα, φουλ χαμουρεμα, πουτσοτριψιματα,πίπα για σεμινάριο που κοντεψε να καταπιεί και τ'αρχιδια... Δε χορταινα να γλειφω την όμορφη σούφρα της, άνεση χρόνου χωρίς γκουχ και μουχ.
Πέρα από τη δυνατή χημεία που είχαμε από την πρώτη συνευρεση μας θεωρώ ότι είναι ένα στανταράκι στη νυχτερινή βαρδια, τίμια εργατρια του σεξ και καλό κορίτσι

με ποσα ολα αυτα?

επισης μια Εφη που δουλευει βραδυ καινουρια την δοκιμασε κανεις? εχει φωτος και στο αλλο σαιτ. Η καρμεν, η αμαριλυς και η αναστασια λενε τιποτα?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
με ποσα ολα αυτα?

επισης μια Εφη που δουλευει βραδυ καινουρια την δοκιμασε κανεις? εχει φωτος και στο αλλο σαιτ. Η καρμεν, η αμαριλυς και η αναστασια λενε τιποτα?
50ε γυμνό με 69 κλασικά
Για την Εφη στη Φρίξου και μένα με είχε πρήξει την άλλη φορά η τσατσα ότι δε πρέπει να το χάσω με τίποτα αυτό... Τόσο πολύ επέμενε

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.588
Πόντοι
7.195
50ε γυμνό με 69 κλασικά
Για την Εφη στη Φρίξου και μένα με είχε πρήξει την άλλη φορά η τσατσα ότι δε πρέπει να το χάσω με τίποτα αυτό... Τόσο πολύ επέμενε

To ίδιο έκανε και σε εμένα ,πρέπει όντως όμως να είναι καλή γιατί έχει καλή διάθεση σίγουρα και δεν δυσανασχετεί η κάνει μορφασμούς όταν φεύγεις απο το συγκεκριμένο σπιτάκι....
Και η Χουανίτα δίπλα στο τέρμα πάνω στη φρίξου αριστερά πρέπει να είναι καλή περίπτωση....

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
To ίδιο έκανε και σε εμένα ,πρέπει όντως όμως να είναι καλή γιατί έχει καλή διάθεση σίγουρα και δεν δυσανασχετεί η κάνει μορφασμούς όταν φεύγεις απο το συγκεκριμένο σπιτάκι....
Και η Χουανίτα δίπλα στο τέρμα πάνω στη φρίξου αριστερά πρέπει να είναι καλή περίπτωση....
πριν κανα μηνα πηγα, ειχε με 50€ ντουζακι, πιπα χωρις με τελειωμα οπου θες και 69. και ηταν πολυ καλη η κοπελα μεσα

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.114
Πόντοι
506
με ποσα ολα αυτα?

Η Αναστασία καλουτσικη θα έλεγα, η Αμαριλης και εμφανισιακά μου αρέσει και στο σεξ είναι πολύ καλή αν και μάλλον είναι πως θα την πετυχης. Την Κάρμεν δεν έχει τύχει ούτε να την δω.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.114
Πόντοι
506
Όσον αφορά την Έφη, δεν την ξέρω αλλά πιστεύω προς τιμή της ΕΦΗΣ δεν θα πρέπει να πάρει καμία ξανά το ονομα Έφη.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.005
Πόντοι
3.346
Όσον αφορά την Έφη, δεν την ξέρω αλλά πιστεύω προς τιμή της ΕΦΗΣ δεν θα πρέπει να πάρει καμία ξανά το ονομα Έφη.
Συμφωνω συναδελφε,δυσκολα να ξανα δουμε ιεροδουλη σαν την Εφη!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.675
Πόντοι
25.165
Κοιτα να δεις που η τσαρινα σημερα δουλευει και εγω λογω δουλειας δεν θα την προλαβω.

Οσο για την παλια εφη απο κωλετη το ονομα της δεν ειναι εφη ειναι Εφαρα. Αλλο η εφη και αλλο η εφαρα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Φιλε barbada, εχεις κουρασει με την Νατασα,  10 μηνηματα τελευταια να εχεις γραψει αυτα λενε, ... δουλευει.???, δεν δουλευει.???, την βρηκα.???, δεν την βρηκα.... γραφεις... δεν γραφεις κατι αλλο περα απο το να ψαχνεις την Νατασα και να λες οτι παλι δεν δουλευει, κτλ...αμα εισαι πελατης της να εχεις τηλεφωνακι της να την ψαχνεις. Συγνωμη αλλα...βαρεθηκα να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια, για την Νατασα σου... :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom