Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (0 μέλη και 76 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
50ε γυμνό με 69 κλασικά
Για την Εφη στη Φρίξου και μένα με είχε πρήξει την άλλη φορά η τσατσα ότι δε πρέπει να το χάσω με τίποτα αυτό... Τόσο πολύ επέμενε
Έλα φίλε η Έφη....όλα σε -ούλα δηλαδή : Εφούλα Αδυνατούλα ομορφούλα καλούλα ...πιτσιρίκα 

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Φιλε barbada, εχεις κουρασει με την Νατασα,  10 μηνηματα τελευταια να εχεις γραψει αυτα λενε, ... δουλευει.???, δεν δουλευει.???, την βρηκα.???, δεν την βρηκα.... γραφεις... δεν γραφεις κατι αλλο περα απο το να ψαχνεις την Νατασα και να λες οτι παλι δεν δουλευει, κτλ...αμα εισαι πελατης της να εχεις τηλεφωνακι της να την ψαχνεις. Συγνωμη αλλα...βαρεθηκα να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια, για την Νατασα σου... :S
Ερωτευμένο είναι το παιδί με την Νατάσα εγώ προσωπικά δεν το παρεξηγώ.. Στον έρωτα δεν υπάρχουν αποκλεισμοι  :grin:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
με ποσα ολα αυτα?

επισης μια Εφη που δουλευει βραδυ καινουρια την δοκιμασε κανεις? εχει φωτος και στο αλλο σαιτ. Η καρμεν, η αμαριλυς και η αναστασια λενε τιποτα?
Την Εφη τη δοκιμασα εγω δε λεει και πολλα δε προκειτε να ξαναπαω

Εγγρ.
13 Μαΐ 2018
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπερα,απο φωτο που ειδα στο αλλο σαιτ η Κριστυ μου εκανε κλικ,την εχει δοκιμασει κανεις..;; και αν ναι οι φωτογραφιες αληθευουν..; απο προσωπο πως ειναι..; και αν ειναι ευγενικη

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
η πιο άσχημη όλων των εποχων

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Καλησπερα,απο φωτο που ειδα στο αλλο σαιτ η Κριστυ μου εκανε κλικ,την εχει δοκιμασει κανεις..;; και αν ναι οι φωτογραφιες αληθευουν..; απο προσωπο πως ειναι..; και αν ειναι ευγενικη
Εγώ που την είδα μου θυμησε αυτές που είναι στις πιάτσες

newbie_mci20

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
6
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα, το ερχόμενο ΣΚ ανεβαίνω Θεσσαλονίκη, και λέω για πρώτη φορά να επισκεφτώ τα σπιτάκια της συμπρωτεύουσας. Ακούω προτάσεις

Giannisampel96

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2019
Like
115
Πόντοι
1
παιδες πηγα την ειδα προχθες.. Παρατηρησα οτι ητανε σαν κλαμμενη και μετα ακουγα φωνες και φασαρια με τη τσατσα..

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.065
Πόντοι
5.646
Δυνατό γαμησι χθες νύχτα με την Ρουμανα Αλινα στο Ερημίτη 3β... Στην ουσία για μια μπουρδελοτσαρκα ξεκίνησα αλλά με θυμήθηκε στο σαλόνι αν και έχει κάνα δυο χρόνια που τη γαμησα,μου 'κανε τα ναζια της και δε μπόρεσα να αντισταθώ και δεν έχασα... Για ακόμα μία φορά η Αλινα τα έδωσε όλα, φουλ χαμουρεμα, πουτσοτριψιματα,πίπα για σεμινάριο που κοντεψε να καταπιεί και τ'αρχιδια... Δε χορταινα να γλειφω την όμορφη σούφρα της, άνεση χρόνου χωρίς γκουχ και μουχ.
Πέρα από τη δυνατή χημεία που είχαμε από την πρώτη συνευρεση μας θεωρώ ότι είναι ένα στανταράκι στη νυχτερινή βαρδια, τίμια εργατρια του σεξ και καλό κορίτσι
Προσυπογράφω!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Φιλε barbada, εχεις κουρασει με την Νατασα,  10 μηνηματα τελευταια να εχεις γραψει αυτα λενε, ... δουλευει.???, δεν δουλευει.???, την βρηκα.???, δεν την βρηκα.... γραφεις... δεν γραφεις κατι αλλο περα απο το να ψαχνεις την Νατασα και να λες οτι παλι δεν δουλευει, κτλ...αμα εισαι πελατης της να εχεις τηλεφωνακι της να την ψαχνεις. Συγνωμη αλλα...βαρεθηκα να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια, για την Νατασα σου... :S

Ετσι ειναι αγορινα μου. Οταν τρως καπου αριστα δεν περναει απο το μυαλο σου να πας να δοκιμασεις να φας κατι αλλο γιατι με βαση τις πιθανοτητες θα ειναι μουφα. Γιαυτο και εγω γραφω για τα στανταρακια μου. Εδω δεν γραφω μονο για σενα προσωπικα και στην πουτσα μου αμα βαρεθηκες να διαβαζεις τα ιδια και τα ιδια απο μενα, 1 ποστ λιγοτερο μην το διαβαζεις και προσπερνα το δεν χρειαζεται να το κανεις ολοκληρο θεμα. Και εγω βαρεθηκα να ρωτανε ολη την ωρα διαφορετικα ατομα "που βρισκουμε την νατασα, η την Λαρα η την Αφρο" ποιες ωρες δουλευει ενω τα εχουμε πει και τα εχουμε γραψει 10023232 φορες αλλα καθομαι και απανταω.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Οταν τρως καπου αριστα δεν περναει απο το μυαλο σου να πας να δοκιμασεις να φας κατι αλλο γιατι με βαση τις πιθανοτητες θα ειναι μουφα.
Μπορεις να μιλας για σενα. Το 99% εδω μεσα θελει να πηδαει διαφορετικες. Πολλοι απο εμας εχουν γκομενες, γυναικες, σχεσεις και καποιοι κιολας εχουν μουναρες. Προσφατα πετυχα φιλο στα μπουρδελα, που δεν ηξερα καν οτι παει κι αν δεις τη δικια του θα σου φυγει το σαγονι. Δεν ξερω τι γαμησι κανει, αλλα η τυπισσα ειναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ. Κι ομως αυτος μπουρδελιαζει. Το ιδιο ισχυει και αν καποια γαμιεται απιστευτα. Οσες φορες κι αν γαμηθει απιστευτα, παντα θα θες να πηδηξεις και μια αλλη. Αν δεν ισχυουν τα παραπανω, τοτε κακως ειμαστε στο bourdela και δεν ειμαστε στο psaxnonifoula.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Μπορεις να μιλας για σενα. Το 99% εδω μεσα θελει να πηδαει διαφορετικες. Πολλοι απο εμας εχουν γκομενες, γυναικες, σχεσεις και καποιοι κιολας εχουν μουναρες. Προσφατα πετυχα φιλο στα μπουρδελα, που δεν ηξερα καν οτι παει κι αν δεις τη δικια του θα σου φυγει το σαγονι. Δεν ξερω τι γαμησι κανει, αλλα η τυπισσα ειναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ. Κι ομως αυτος μπουρδελιαζει. Το ιδιο ισχυει και αν καποια γαμιεται απιστευτα. Οσες φορες κι αν γαμηθει απιστευτα, παντα θα θες να πηδηξεις και μια αλλη. Αν δεν ισχυουν τα παραπανω, τοτε κακως ειμαστε στο bourdela και δεν ειμαστε στο psaxnonifoula.

Νομιζω εχετε χασει την μπαλα. Ουτε αγαπουλης ειμαι ουτε εχω ψευδαισθησεις για πουτανες (αυτο παει για το "ψαχνω νυφουλες υπονοουμενο". Περασα την Παρασκευη και σκεφτηκα να ενημερωσο μιας και τραβηχτηκα μεχρι τα ρδελα. Για καποιον που μπορει να ηθελε να παει και αυτος απο εκει ισως και να τον εσωσα και να τον προλαβα να μην κανει αδικο δρομο. Και πιστεψε με το 99% εδω μεσα δεν παει με διαφορετικες αλλιως θα ειχαμε πολλες παραπανω κριτικες για διαφορετικες κοπελες. Τεσπα δεν ξαναγραφω τιποτα αφου καποιους τους ενοχλω.

Ακους εκει ψαχνωνυφουλα....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω παω με διαφορετικες,
προτιμω να παω με 5-6ρι καινουρια παρα με 7-8 που την ξερω ότι είναι καλη μεσα.
8-9-10 είναι ετσι κι αλλιως σπανια αλλα και παλι θα δοκιμασω την νεοφερμενη για αλλαγη.

ας κανουμε μια ψηφοφορια, εγω ψηφιζω ΑΛΛΑΓΗ
ας ψηφισουν και οι άλλοι 10 που γραφουν εδώ να δουμε τα κουκια για να μην κρινει ο καθενας από τον εαυτο του.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ακομη και εσυ στις κριτικες σου γκετβαρβαρα νβλεπω στις 34 μονο οι 4 επαναλαμβάνονται, αρα δοκιμάζεις 30 φορες καινουρια παρα να πας με την ιδια καλη παροτι δηλωνεις αντιθετα.

μεχρι στιγμης
2 αλλαγη
1 στανταρ

ας πουνε και οι υπολοιποι να κανουμε την στατιστικη εχει ενδιαφερον

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Νομιζω εχετε χασει την μπαλα. Ουτε αγαπουλης ειμαι ουτε εχω ψευδαισθησεις για πουτανες (αυτο παει για το "ψαχνω νυφουλες υπονοουμενο". Περασα την Παρασκευη και σκεφτηκα να ενημερωσο μιας και τραβηχτηκα μεχρι τα ρδελα. Για καποιον που μπορει να ηθελε να παει και αυτος απο εκει ισως και να τον εσωσα και να τον προλαβα να μην κανει αδικο δρομο. Και πιστεψε με το 99% εδω μεσα δεν παει με διαφορετικες αλλιως θα ειχαμε πολλες παραπανω κριτικες για διαφορετικες κοπελες. Τεσπα δεν ξαναγραφω τιποτα αφου καποιους τους ενοχλω.

Ακους εκει ψαχνωνυφουλα....

Και κάπως έτσι, καταλαβαίνεις αυτό που σου έλεγα σε μήνυμα...

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Εγώ που την είδα μου θυμησε αυτές που είναι στις πιάτσες

Εγώ φοβήθηκα μήπως είναι και πρεζακι και σιχάθηκα τα γλωσσόφιλα που έδωσα....  πραγματικά σαν αυτές στην Γιαννιτσών

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Τεσπα δεν ξαναγραφω τιποτα αφου καποιους τους ενοχλω.
Δεν ενοχλεις ΣΧΕΔΟΝ κανεναν. Κι αν ενοχλεις, απλα ας μη διαβαζει. Απλα σου απαντησα στο τρωω το ιδιο νοστιμο φαγητο καθε μερα. Η αληθεια ειναι πως επειδη εισαι παλιος παιχτης, οντως εχεις φαει ενα σκαλωμα τελευταια με την τσαρινα. Αν και...εγω βλεπω οτι γενικα τελευταια κι εσυ ψαχνεις και ρωτας για διαφορες. Αρα, μονος σου, αναιρεις (και πολυ καλα κανεις για μενα) το επιχειρημα με το ιδιο νοστιμο φαγητο. Και μην τρελαινεσαι με το psaxnonifoula, χαβαλε κανουμε. Αντε καλημερα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Δεν ενοχλεις ΣΧΕΔΟΝ κανεναν. Κι αν ενοχλεις, απλα ας μη διαβαζει. Απλα σου απαντησα στο τρωω το ιδιο νοστιμο φαγητο καθε μερα. Η αληθεια ειναι πως επειδη εισαι παλιος παιχτης, οντως εχεις φαει ενα σκαλωμα τελευταια με την τσαρινα. Αν και...εγω βλεπω οτι γενικα τελευταια κι εσυ ψαχνεις και ρωτας για διαφορες. Αρα, μονος σου, αναιρεις (και πολυ καλα κανεις για μενα) το επιχειρημα με το ιδιο νοστιμο φαγητο. Και μην τρελαινεσαι με το psaxnonifoula, χαβαλε κανουμε. Αντε καλημερα.
Τυπε εκει που περνας καλα εκει παντα τρως σκαλωμα κι εγω τελευταια εχω φαει σκαλωμα με την Ιωαννα γιατι περναω φανταστικα μαζι της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom