Εγω είχα περάσει μαζι της μια φορά , με το που ειχε πρωτοερθει η ελάχιστα αργότερα , και γενικά είχα περάσει καλά , αλλά μετά λίγο καιρό είπαν οτι είχε ρίξει την απόδοσή της , οπότε τι να σου πω ... αν θα ειναι ξανά όπως στις αρχές η αν θα ειναι όπως πριν φύγει .... πάντως για ενα 30αρι νομίζω αξίζει να την δοκιμάσεις , ειδικά αμα σου αρεσουν οι πολυ αδυνατες (εκτος αν τον καιρό που ελειψε έβαλε κανενα κιλό )Η μικρή Ουγγαρέζα καλή; Ξέρει κανείς;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (6 μέλη και 55 επισκέπτες)
JosuaHunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2019
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Επίσης μάγκες το προηγούμενο Σάββατο ειμουν Σαλονικαρα πάλι για δουλειά κ βράδυ πήγα κ τίμησα την ουκρανεζα εκει
Εμπεδοκλέους 1 το λεγόμενο poison ,απαπαπα φωτιά ι κοριτσάρα σώμα λευκο με πιασίματα γ άγρια μπατσοσκαμπιλα,πήρα με τα 40 ελεύθερο στοματικό τι το θελα...τον επερνε όλο μέσα με φουλ σάλιο σ μια στιγμή σταμάτησε εκεί π την είχε μέχρι το λαρύγγι κ Μ έριξε ένα σκαμπιλι στ κωλο κ τν έκανα mouthsexing στο 2 λεπτό μετά στα 4ρα τέλος
Εμπεδοκλέους 1 το λεγόμενο poison ,απαπαπα φωτιά ι κοριτσάρα σώμα λευκο με πιασίματα γ άγρια μπατσοσκαμπιλα,πήρα με τα 40 ελεύθερο στοματικό τι το θελα...τον επερνε όλο μέσα με φουλ σάλιο σ μια στιγμή σταμάτησε εκεί π την είχε μέχρι το λαρύγγι κ Μ έριξε ένα σκαμπιλι στ κωλο κ τν έκανα mouthsexing στο 2 λεπτό μετά στα 4ρα τέλος
Dream_Master
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 335
- Πόντοι
- 281
Παιδια η παολα που ειναι στο playboy ειναι η παλια παολα που ηταν , η καινουργια ; Γιατι για ενα διαστημα ελειπε.
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
αχ σύντροφε δεν διαβάζεις : ''την είδα που λες όπως την περιγράφεις ....πιπινοειδες τσιαγγανοειδες κοράσιο ...τώρα δεν μπήκα άλλα από το στυλ της παρουσίασης έδειχνε έτοιμη να ''δουλέψει'' και άρα να ''φωνάξει'' ...ε δεν είναι καλό αλλά από το μούγκα είναι καλύτερο '' , είχα γράψει για αυτήν, όταν ο mitsov την άκουσε να φωνασκεί .....άλλη είναι ...Παιδια η παολα που ειναι στο playboy ειναι η παλια παολα που ηταν , η καινουργια ; Γιατι για ενα διαστημα ελειπε.
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 361
Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν δουλεύει η Ελληνίδα η Έλενα η ξανθιά που δούλευε στο las Vegas η οποία μοιάζει με την bailey brooke
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
και συμπληρώνω δεχεται γλειφομουνι και απεριοριστο γλειφοκώλι το οποιο δειχνει να απολαμβανει και δε σου λεει να σταματησεις παρα μονο αν σταματησεις εσυ. Τουλαχιστον αυτο εγινε στην περιπτωση μου.Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι, απλά συμπληρώνω ότι δέχεται να την κρατάς από την αλογουρά της όταν την έχεις στα τέσσερα, όπως στις τσόντες, και έχει πολύ ωραίο πλούσιο και δυαντό μαλί.
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.067
- Πόντοι
- 5.646
Βράδυ.Η Αντελινα είναι πρωινές ώρες;
tsilibourditsas
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 97
- Πόντοι
- 4.165
Σήμερα έκανα τσάρκα και μπήκα τελικά σε δύο διαφορετικές κοπέλες καθότι την πρώτη συνάντηση την λες και αποτυχία. Πέρασα πρώτα από την Ελληνίδα Νάντια στο Red diamond και μετά στην Λιάνα στο Prive. Λοιπόν την Νάντια θα πω εμφανισιακά είναι λίγο γεματούλα αλλά δεν είναι καθόλου κακή από σώμα, από πρόσωπο θα έλεγα μέτρια. Κανονικά μάλλον θα κατέληγα εξαρχής στην Λιάνα, δυστυχώς όμως η τσατσά που μου είναι συμπαθής με έπεισε ότι η Νάντια είναι καλή μέσα να δοκιμάσω. Λοιπόν μέσα συνοπτικά να πω πως ήταν παθητική και η όλη της η στάση ήταν λες και μου έλεγε "ξες κάνε δουλειά σου εσύ και εμείς εδώ είμαστε". Φυσικά και ψιλοξενερωσα όταν κατάλαβα ότι είχε όρεξη απλά να ξαπλώσει και να τα αφήσει όλα σε εμένα. Συν το γεγονός ότι πέρα από την χαλαρή στάση της που με ξενέρωνε (χαλάρωνε και εμένα) ήταν χαλαρή και ανατομικά αποκτήσαμε και ανατομικό θέμα στην πορεία. Με το ζόρι τελείωσα ελάχιστα, σαν precum ένα πράγμα και σηκώθηκε και έφυγε μετά από αυτό.
Καθώς όμως μου γυάλισε και η Λιάνα και είχα πολλά αποθέματα να δώσω κατέληξα και σε αυτήν μετά. Και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό, αν όχι τέλειο θα έβαζα τουλάχιστον 9 με άριστα το 10 την συνάντηση, η κοπέλα είναι πολύ όμορφη και ότι της ζήτησα τα έκανε όλα, ήρθε και από πάνω και μετά από διάφορες στάσεις και έντονους ρυθμούς όπου έδειξε σε μια φάση να το απολαμβάνει και αυτή και με άναψε ακόμα περισσότερο. Στο τέλος έβγαλε την γλωσιτσα της και τον έπαιξα μέχρι που άδειασα εντελώς στο στόμα της. Το μόνο αρνητικό θα έλεγα ότι ήταν η επικοινωνία που δυσκολευόμουν να επικοινωνήσω μαζί της και μου πετούσε διάφορα ρωσικά εδώ και εκει, αλλά αφού η επικοινωνία του σώματος ήταν πολύ καλή μάλλον λίγη σημασία έχει...
Καθώς όμως μου γυάλισε και η Λιάνα και είχα πολλά αποθέματα να δώσω κατέληξα και σε αυτήν μετά. Και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό, αν όχι τέλειο θα έβαζα τουλάχιστον 9 με άριστα το 10 την συνάντηση, η κοπέλα είναι πολύ όμορφη και ότι της ζήτησα τα έκανε όλα, ήρθε και από πάνω και μετά από διάφορες στάσεις και έντονους ρυθμούς όπου έδειξε σε μια φάση να το απολαμβάνει και αυτή και με άναψε ακόμα περισσότερο. Στο τέλος έβγαλε την γλωσιτσα της και τον έπαιξα μέχρι που άδειασα εντελώς στο στόμα της. Το μόνο αρνητικό θα έλεγα ότι ήταν η επικοινωνία που δυσκολευόμουν να επικοινωνήσω μαζί της και μου πετούσε διάφορα ρωσικά εδώ και εκει, αλλά αφού η επικοινωνία του σώματος ήταν πολύ καλή μάλλον λίγη σημασία έχει...
Perfect2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σε ποιο σπιτάκι βρίσκεται αυτή ?Βράδυ.
nnikitas1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 756
- Πόντοι
- 531
ΕυχαριστώΒράδυ.
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.067
- Πόντοι
- 5.646
Πέτρου Ερημίτη 2Α.σε ποιο σπιτάκι βρίσκεται αυτή ?
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
Απορώ γιατί μπαίνετε σε Ελληνίδες αφού στο τέλος φεύγετε με γκρίνια και όχι ευχαριστημένοι.. Εγώ μια φορά μπήκα με την Αθηνά στο Venus και αυτοβριζομουν για δύο μέρες.Σήμερα έκανα τσάρκα και μπήκα τελικά σε δύο διαφορετικές κοπέλες καθότι την πρώτη συνάντηση την λες και αποτυχία. Πέρασα πρώτα από την Ελληνίδα Νάντια στο Red diamond και μετά στην Λιάνα στο Prive. Λοιπόν την Νάντια θα πω εμφανισιακά είναι λίγο γεματούλα αλλά δεν είναι καθόλου κακή από σώμα, από πρόσωπο θα έλεγα μέτρια. Κανονικά μάλλον θα κατέληγα εξαρχής στην Λιάνα, δυστυχώς όμως η τσατσά που μου είναι συμπαθής με έπεισε ότι η Νάντια είναι καλή μέσα να δοκιμάσω. Λοιπόν μέσα συνοπτικά να πω πως ήταν παθητική και η όλη της η στάση ήταν λες και μου έλεγε "ξες κάνε δουλειά σου εσύ και εμείς εδώ είμαστε". Φυσικά και ψιλοξενερωσα όταν κατάλαβα ότι είχε όρεξη απλά να ξαπλώσει και να τα αφήσει όλα σε εμένα. Συν το γεγονός ότι πέρα από την χαλαρή στάση της που με ξενέρωνε (χαλάρωνε και εμένα) ήταν χαλαρή και ανατομικά αποκτήσαμε και ανατομικό θέμα στην πορεία. Με το ζόρι τελείωσα ελάχιστα, σαν precum ένα πράγμα και σηκώθηκε και έφυγε μετά από αυτό.
tsilibourditsas
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 97
- Πόντοι
- 4.165
Όπως γράφω και στο ποστ φίλε μου την τσατσά την γνωρίζω και μου είναι συμπαθής και είπα να την εμπιστευτώ. Συγκεκριμένα είπε ότι επειδή με γνωρίζει ξέρει ότι η κοπέλα είναι καλή στο δωμάτιο και κάπως έτσι με έριξε. Και αν και εξακολουθεί να μου είναι συμπαθής δεν πρόκειται να την ξαναεμπιστευτώ φυσικά, ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά.Απορώ γιατί μπαίνετε σε Ελληνίδες αφού στο τέλος φεύγετε με γκρίνια και όχι ευχαριστημένοι.. Εγώ μια φορά μπήκα με την Αθηνά στο Venus και αυτοβριζομουν για δύο μέρες.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.856
- Πόντοι
- 11.585
Απορώ γιατί μπαίνετε σε Ελληνίδες αφού στο τέλος φεύγετε με γκρίνια και όχι ευχαριστημένοι.. Εγώ μια φορά μπήκα με την Αθηνά στο Venus και αυτοβριζομουν για δύο μέρες.
Τυπε μου εισαι ΗΡΩΑΣ αν γαμισες την Αθηνα...πως σου σηκωθηκε με αυτη την παρτσολα.???? Απλα ΗΡΩΑΣ.!!!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.856
- Πόντοι
- 11.585
αχ σύντροφε δεν διαβάζεις : ''την είδα που λες όπως την περιγράφεις ....πιπινοειδες τσιαγγανοειδες κοράσιο ...τώρα δεν μπήκα άλλα από το στυλ της παρουσίασης έδειχνε έτοιμη να ''δουλέψει'' και άρα να ''φωνάξει'' ...ε δεν είναι καλό αλλά από το μούγκα είναι καλύτερο '' , είχα γράψει για αυτήν, όταν ο mitsov την άκουσε να φωνασκεί .....άλλη είναι ...
Ειναι τοσο καλη εμφανησιακα οσο φαινεται στις φωτογραφιες, γιατι για μουναρα την βλεπω, στυλ Αγαπης απο παρανταιζ... Απο προσωπο πως παει???
veriotis22
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2017
- Like
- 98
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα. Καμία πρόταση για σήμερα το μεσημεράκι να έρθω Θεσσαλονίκη;
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
Το ίδιο σχόλιο είχες κάνει όταν είχα ανεβάσει και την κριτική πριν κάτι μήνεςΤυπε μου εισαι ΗΡΩΑΣ αν γαμισες την Αθηνα...πως σου σηκωθηκε με αυτη την παρτσολα.???? Απλα ΗΡΩΑΣ.!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις